Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Mie imi face AllenMinyo post pentru coduri, dar de unde coduri nu stiu. :))))

Ca la nush ce faza se duce unu pe el si eu fur kill-ul pe el. Si el cica: "Pa-Pa, coduri" nu stiu ce :))))).

Ma rog, oricum n-am cum sa-mi iau ban ca sunt clean. Oricum vreau sa vad si eu faza. Si oricum eu ma intelegeam bine cu el cand era in 69 Pier Mobs, nu faceam misto de el ca altii si il respectam ca a ajutat mult factiunea, dar cred ca a uitat.

Edited by VIP Francezul69 Dau MaGie

Neatza, scuze inca odata ca nu am ajuns la ultimele 2 waruri.La primul war am fost facut codat de nu stiu cate ori, turfurile sunt prea misto si prea usor de invatat, iti trebuie o pozitie cu m4 si rupi tot.

Noroc!

Ce faceti ?

#Naruto, Xes, sa nu uitati de amenda. Cu scorurile alea mi-ar fii rusine.

Check demisii GSB, ti-am zis eu ceva tie acolo, uite-te mai bine.

Ce mai faceti baieti? M-am ales si eu cu un post destul de grav zic unii... Imi pare rau ca se sfarseste asa, dar nu doreste sa il retraga! Mi-a facut enorm de multa placere sa fiu printre voi! Sper ca nu am dezamagit pe nimeni!

Edited by CaSaNoVa

Ce mai faceti baieti? M-am ales si eu cu un post destul de grav zic unii... Imi pare rau ca se sfarseste asa, dar nu doreste sa il retraga! Mi-a facut enorm de multa placere sa fiu printre voi! Sper ca nu am dezamagit pe nimeni!

Coduri?

Sau ce?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic