Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai ba sa pastram azi macar zonele care le avem chiar daca suntem depasiti numeric de catre adversarii nostri war-urile sunt pe langa hq unul e chiar pe hq, hai sa-i batem macar pe zonele care le avem deja.Lider/sublider vorbiti si voi pe /f la war coordonati oamenii, si numai va duceti rambo (unii) daca mergem rambo mergem cu totii nu pe rand ca asa murim aiurea daca ne ducem 1-2.Ori toti ori nici unul

Edited by AIM K0rS

Noi ne luam "umilinta" iar JAMES e pe forum, incep sa cred ca lui nu prea ii pasa de mafia asta asa ca nu stiu de ce mi-ar pasa si mie. Imi las tema la fizica sa intru sa ma distrez si uite ce se intampla, dezastru total si multa ignoranta. Nimeni nu coordoneaza nimic, e HAOS. Sunt dezamagit de conducere dar nu o sa imi dau demisia pentru ca eu nu ma dau batut, mai am o farama de speranta cum ca s-ar putea remedia totul insa in 1-2 sapt. Propun sa nu mai mergem la war deoarece mergem degeaba iar cu 10 invoiri pe zi cand noi suntem 28 in factiune nu ajungem nicaieri. Pot sa zic ca James si Timothy nu au destula experienta sa faca fata presiunii de a conduce o mafie dar eu inca cred ca daca si-ar da mai mult interesul ar putea sa ajunga sus.

Edited by Al Pacin0

69 Pier Mobs e un gang puternic, a fost si speram ca va fi...Insa la momentul actual duce lipsa de membri, avem doar 28 de membri in total, pe cand avispa sau elc au 28 membri ON la war. Aceasta situatie ar trebui sa puna pe ganduri conducerea factiunii: In loc sa acorde amenzi sau sa elaboreze reguli cu minim 750 s pe turf, mai bine ar cauta noi membri, iar daca totul va continua asa, nu numai ca vom avea putine turfuri, dar si membrii mai putini ca turfurile acumulate...James e un lider excelent, dar eu cred ca ar trebui sa acorde putin mai mult interes factiunii, nimic personal. Atat am avut de spus...

O seara placuta, 69 <3.

I'auzi ma. Imi comand eu un Xbox de la flanco. Bun, vine el frumos ajunge acasa prin fan courier si deschid pachetu'. IL PUN IN PRIZA IL APRIND CE CREZI BA? RROD. Clar, Red Ring Of Death ( Clipoceste ala rosu, in loc de verde) imi venea sa-l sparg.. :)), in fine asta e, are garantie nu-i bai :P

Ideea e că cel mai probabil vom intra din nou într-o perioadă de tranziţie în care nu vom mai ataca până ne facem destui, o săptămână două şi după intrăm în forţă.

Nu am avut foarte mult timp azi, dar în orice caz nu erau şanse în primul rând datorită numărului de membrii din facţiune. Încerc să las cât mai puţin pe mâna unor membrii îndatoririle de conducator de war, dar faptul ăsta depinde şi de cât de ocupat sunt. E sfârşit de semestru şi sunt destul de ocupat acum, dar într-o săptămână prevăd că voi reveni în forţă.

Vor urma şi vremuri mai bune, keep calm and play for fun.

Hai salut! Ce faceti? Eu mai am 3 ore si gata si pe ziua de astazi. Mai avem un pic si luam vacanta iarasi :)).

Hai ca puteam castiga azi seara, cel putin cu ELC, dar poate daca vom strange mai multi membrii si vom fi si prezenti multi, vom reusi sa luam ceva.

#Ce nervi mi-am facut si eu aseara, :)).

Edited by Jack Betivul

Neata! Singura alternativa e sa nu atacam o vreme pana ne strangem membrii. Ne auzim ingame seara, cand vin de la scoala.

Hai c-am ajuns si eu acasa. Deseara la 21 avem WAR cu Avispa, ei sunt 39 toti, noi suntem 29. Haideti sa facem in asa fel incat imposibilul sa devina posibil, si anume sa fim intr-un numar cat mai mare, sa facem orice (legal) ca sa castigam. Daca de la inceputul WAR-ului nu merge bine, schimbam tactica, si tot trebuie sa reusim cumva. Tactica cu "mersul in echipa RAMBO" nu da roade mereu, mai ales daca sunt in ultimele minute, cand au avantaj considerabil si sansele sunt foarte mici. nu merge asta, cum am zis schimbam. Nu e neaparat sa ne confrumtam "face to face" cu ei, putem foarte bine sa-i atacam de la distanta, sa-i surprindem, sunt mai multe variante. Daca incerci si alta tactica, macar sti ca ai o sansa, daca nu incerci n-ai nici aia. Chiar daca suntem depasiti numeric, am putea avea sanse daca nu vor fi multe invoiri si ne vom prezenta in numar cat mai mare, iar cand mergem, sa mergem uniti. Si ce sa mai zic...sa fie in bafta noastra! :D

Ideea e că cel mai probabil vom intra din nou într-o perioadă de tranziţie în care nu vom mai ataca până ne facem destui, o săptămână două şi după intrăm în forţă.

Nu am avut foarte mult timp azi, dar în orice caz nu erau şanse în primul rând datorită numărului de membrii din facţiune. Încerc să las cât mai puţin pe mâna unor membrii îndatoririle de conducator de war, dar faptul ăsta depinde şi de cât de ocupat sunt. E sfârşit de semestru şi sunt destul de ocupat acum, dar într-o săptămână prevăd că voi reveni în forţă.

Vor urma şi vremuri mai bune, keep calm and play for fun.

Ai promis ca nu o sa mai lipsesti de la niciun war si totusi, ai facut-o iarasi. Bine, inteleg, toti avem probleme cu scoala DAR daca nu te prezinti la war ai putea sa ne spui si noua lucrul acesta sa nu ne prezentam nici noi. Adica tu nu te prezinti apoi mai vi si acorzi si sanctiuni dupa cum am auzit (Crazy). Crezi ca e drept? ce zici?

Edited by Al Pacin0

Ba frate faceti-MI si mie o cerere invoire azi la war.ca am dus Pc-ul, de aseara la un prieten si il iau maine.omu are cd original deci sorry.am scris de pe telefon asta

Buna seara. Se pare ca in seara asta vom ramane iarasi fara turf-uri... Asta e, sper ca in maxim 1 saptamana 2 sa ne facem si noi mai multi si mai tari si sa facem si noi ceva cu 69 Piers Mobs.

#SEFDEPAGINA

Edited by Tovarasu Darius 69

Ba frate faceti-MI si mie o cerere invoire azi la war.ca am dus Pc-ul, de aseara la un prieten si il iau maine.omu are cd original deci sorry.am scris de pe telefon asta

Ti-am facut eu invoirea. Dar de ce nu ti-ai facut tu de pe telefon pana ai scris aici? :)) Nab.

Eu mi-am termin pe maine, voi ce faceti?

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic