Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai salut! Acesta va fi ultimul meu post aici. Prin acest post doresc sa multumesc tuturor pentru ajutorul oferit si ce sa zic, sa aveti noroc in cucerirea orasului. Sunteti multi care va pricepeti in manuirea armelor, dar totusi nu suficient ca sa faceti fata gangurilor rivale. Ce-i drept, treceti si printr-o faza foarte proasta, ne "paleste" tot pe cate unu sa iesim din diverse motive. Imi pare sincer rau ca va las, mai ales la greu, dar cum am zis, eu nu am o problema cu gangul 69 Pier Mobs, m-am simtit foarte bine printre voi (ma rog, mici exceptii, dar sa zicem ca e mai mult decat ok), acest tip de factiune e problema in cazul meu. Ce e de stiut e ca nu va parasesc pentru un gang rival, va parasesc pentru ca ca mi dor de un departament, m-au chemat si cativa prieteni si pentru ceea ce am precizat mai sus. Va multumesc tuturor, inca o data, pentru clipele frumoase. Mult noroc, 69!

@, rezultate exceptionale la war, pe naiba, daca ai fost ironic e ok. :)) Multumesc!

Edited by Jack Betivul

Baftă, Jack! Cu siguranță pierdem un membru foarte bun cu rezultate excepționale la war. Sper să revii într-o zi aici! Până atunci, mult succes în departament!

Asta e fratiorii mei v-am pwpat.Strageti si voi o gasca dinasta de prieteni ca numai asa veti reusi vorbiti pe skype la war ca si asta va ajuta mult.Grija la organizare asta e ce-l mai important.Ne mai auzim, tinem legatura, si daca aveti probleme ma puteti contacta, va ajut cu ce-a mai mare placere.V-am pwpaat salut!!!!

Bun deci lider assasini il voi alege maine inainte de waruri. Voi face un LMS si cine il castiga v-a fi lider assasini.

Bun asa.

Frate , plec si eu 3 ore de acasa si devii sublider ?... gg :*

Dariuse, tu vrei o bata-n cap de la mine? Acum cateva zile ai luat rank 4 si ieri rank 6? Ba ma uimesti pe zi ce trece :)))) MNO GG BAJETU! FACI CINSTE CU O BERE

Astazi vom lua HQ-ul pentru ca ni s-au alaturat noi membri care stiu sa traga cu arma si pe aceasta cale le urez succes si sa speram ca vor sta mult in familia noastra!!!

Lasa-te de prezis in orice :)), vom avea sanse cand vom fi mai multi pana atunci mai bine stam pe bara.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic