Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

James ar trebui sa dai un attack pe hq la care pedeapsa pentru neprezentare sa fie FW, dar pentru scor negativ sa nu fie sanctiuni si sa nu fie raport la acest war. Macar incercam decat sa stam degeaba.

Voi da in seara asta attack , chiar daca suntem 14 in gang , macar 10 de am fi on si organizati ar fi ceva si poate incet , incet sa crestem in numar .

Salutare baieti, eu sunt Mr_SaRtOR_[CN] noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem bine impreuna si sa reusim sa facem lucruri frumoase

Welcome tie si celor noi .

Nu uitati , in seara asta avem war 19:45 toti in hq .

Ok, va fi greu sa ne ridicam iar pe picioare. Sunt aici pentru a ajuta, nu stiu daca prezenta mea va ajuta foarte mult dar voi ramane aici. Nu vreau sa ma retrag prea curand din aceasta familie.

Bun venit celor noi in factiune si welcome celor care ati revenit in factiunea 69 Piers Mobs, Sper sa facem o treaba foarte buna chiar daca azi la war am fost cam ''slabi'', dar asta este nu avem ce sa le facem la Avipa, la ei Renko-ul ( Aim-ul, Wallhack-ul ), e ca un DROG, daca nu ai Drogul respectiv nu poti sa traiesti asa sunt si ei, asta este astia suntem cu asta traim, In Viitor vreau sa vad activitate de la voi si mai multe /ad-uri cu recrutari, vreau sa aducem factiunea cum era odata cu Explosive, avea tot SF-ul si intrasera peste LV, dar ca sa ajungem ca el trb sa muncim foarte foarte mult. O seara buna la toata lumea

Bun venit celor noi in factiune si welcome celor care ati revenit in factiunea 69 Piers Mobs, Sper sa facem o treaba foarte buna chiar daca azi la war am fost cam ''slabi'', dar asta este nu avem ce sa le facem la Avipa, la ei Renko-ul ( Aim-ul, Wallhack-ul ), e ca un DROG, daca nu ai Drogul respectiv nu poti sa traiesti asa sunt si ei, asta este astia suntem cu asta traim, In Viitor vreau sa vad activitate de la voi si mai multe /ad-uri cu recrutari, vreau sa aducem factiunea cum era odata cu Explosive, avea tot SF-ul si intrasera peste LV, dar ca sa ajungem ca el trb sa muncim foarte foarte mult. O seara buna la toata lumea

M-am întors şi eu pe aici. Să ştiţi că nu vă las să dormiţi, la war ascultaţi şi de mine dacă vreţi să câştigăm. Faceţi ce vi se spune şi o să fie totul OK.

Toate la timpul lor , ne vom ridica si noi , incet , incet .

Trebuie sa construim ceva , si sa construim bine de la inceput .

Maine vreau sa facem un antrenament la ora 20:00 , sper ca puteti intra .

Buna dimineata...am uitat ieri sa postez si vreau sa va zic ca sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem de minune si am venit aici sa va ajut sa fim in top 1...sper sa reusesc alaturi de voi.

Buna seara. De astazi sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem cat mai bine. :)

Buna seara. De astazi sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem cat mai bine.

Welcome .

Check anunturi importante , maine la 20:30 avem antrenament .

Neata baieti .

Buna dimineata baietii. Cat timp va dura antrenamentul din aceasta seara?

In jur de 40 minute , o ora . Depinde cum va miscati si de cum ascultati .

Neata baieti .

In jur de 40 minute , o ora . Depinde cum va miscati si de cum ascultati .

De asculta nu cred ca o sa se puna problema, consider ca suntem destul de maturi.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic