Jump to content

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Nu stiu cand pleaca, am auzit ca vrea sa plece, dar eu l-am felicitat de acuma ca este un leader bun, si ascultator, iti acorda atentie la ce ii spui, asa ar trebui sa fie toti leaderii.

@@NeaCamataru, Multi te acuza de AIM, dar nu stiu ca gloantele la deagle o mai iau stramb... Asta am vazut si eu...

Atunci sper sa iei leader :)

Cate fete poate avea oare un om? Sa luam un exemplu, AlCapone.

Face pe smecherul dupa ce a luat worst si i-am dat FW, ii da PM la Kelton si ii scoate FW-ul, zice ca ii pare rau pentru tot ce s-a intamplat, isi cere scueze, apoi isi pune demisia, isi cere scuze pentru tot (din nou) pe /f, ii dau /uninvite, dupa imi da sms ca de ce i-am dat iar FW si ca iar da PM la Kelton. http://i.imgur.com/UtfVK5L.pngMna ce a fost toata povestea asta ca eu, sincer, sunt confuz rau...

Cate fete poate avea oare un om? Sa luam un exemplu, AlCapone.

Face pe smecherul dupa ce a luat worst si i-am dat FW, ii da PM la Kelton si ii scoate FW-ul, zice ca ii pare rau pentru tot ce s-a intamplat, isi cere scueze, apoi isi pune demisia, isi cere scuze pentru tot (din nou) pe /f, ii dau /uninvite, dupa imi da sms ca de ce i-am dat iar FW si ca iar da PM la Kelton. http://i.imgur.com/UtfVK5L.pngMna ce a fost toata povestea asta ca eu, sincer, sunt confuz rau...

Daca da si la altii contul, ce sa le faci ...

@, nu mai faci parte din facțiune, așa că nu mai posta în secțiunea asta. Nu ți-am dat warn din prima (cum ar fi trebuit normal), că iar zici că am ceva cu tine.

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic