Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

69 Pier Mobs - Discutii - Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mna de fapt noua ne e rusine. NE E RUSINE DE TINE EXPRESO SI DE MASTER ca nu ati fost in stare sa fiti doi rank 4 buni.

Uitati-va in ELC la Ioana si JJamaLL oamenii aia intra la war , fac + cand e de facut +, isi vad de treaba lor, nu se cearta ajuta factiunea. Uitati cum striga ioana pe chat si jjamal la waruri. Asta o sa vedeti in clipul lui mezzen de la discutiile lor.

IMI E RUSINE ca am tinut doua potarnichi in factiune care nu au fost in stare decat sa fie niste inactive si sa se laude ca au dat 2 teste amarate, nu le zice nimeni ce sa faca. CE VRETI MA, sa va zica necomercial CE SA URLATI PE /F? Vreti sa va zica NECOMERCIAL SA VERIFICAT membrii daca au arms dealer inainte de war? Asta vreti? Asta trebuia sa o faceti voi.

2 rank 4 in elc foarte buni

2 rank 4 in 69 de rahat.

Da-ti foc ca nu mai faci parte din mafie. Nu mai posta aici.

P.S: Si imi mai ziceai sa te bag in lista cand nu poti rezista intr-o factiune (cazul de acuma).

Edited by Necomercial

@,

Pentru ce te duci ma tu la protest? Ce mai vreti? Strigati in plm sa demisioneze si Iohannis ca si-a facut 200 de milioane salariu in morcovu meu.

Va duceti sa va aflati in treaba aiurea. Va lasati manipulati de cativa destepti ( nemti in special care nu-l suporta pe Iohannis ).

Asculta asta!!

Edit: Va duceti cum bate vantu si voi dar nu stiti de ce. Keep doing this and the end is right after corner.

P.S. : Iohannis nu a facut nimic pana acuma, ponta care l-ati vrut voi afara v-a marit alocatiile si salariile la profesori + ca a adus cresterea bugetului de stat. In fine, nu ai cu cine, nu stii cate stiu eu.

Edited by South Edward NisaN

@,

Pentru ce te duci ma tu la protest? Ce mai vreti? Strigati in plm sa demisioneze si Iohannis ca si-a facut 200 de milioane salariu in morcovu meu.

Va duceti sa va aflati in treaba aiurea. Va lasati manipulati de cativa destepti ( nemti in special care nu-l suporta pe Iohannis ).

Asculta asta!!

Edit: Va duceti cum bate vantu si voi dar nu stiti de ce. Keep doing this and the end is right after corner.

P.S. : Iohannis nu a facut nimic pana acuma, ponta care l-ati vrut voi afara v-a marit alocatiile si salariile la profesori + ca a adus cresterea bugetului de stat. In fine, nu ai cu cine, nu stii cate stiu eu.

Wow :)) edward lasa-te de politica nu e de tine. Incearca sa privesti problema din alt unghi. Gandeste-te ca taximetria e o prestare de servicii locala care nu aduce bani. Gandeste-te ca sa maresti alocatii si pensii nu e greu deloc, acum intrebarea e de unde vin banii? Pentru ca banii adevarati vin dinafara tari si cand ma refer dinafara nu ma refer la diaspora... nono, ci la firmele exportatoare din Romania. Asta e o realizare, sa exporti un bun "slefuit"(prelucrat), nu sa maresti alocatii.

Si ca sa o luam si alfel. Gandeste-te cat de bine o duceau grecii inainte cand nu plateau nicio taxa si uita-te acum la ei. Nici chiloti pe fund nu mai au.Oameni sau invatat fara taxe acum daca le dai taxe deja li se pare anormal.

Nu stiu daca termenul de "Dezvoltare durabila" se potriveste in contextul de fata. Doar ca asta ii trebuie oricarei tari.

Trebuie sa te gandesti ca daca acum nu iei taxe sau nu dezvolti o infrastructura industriala pentru ca tara merge bine asa in momentul in care apare o catastrofa sau se intampla ceva .... tara se duce de rapa.

Edited by F4L Balon

@@F4L Balon,

Pai si e mai bine cu mutulica ala la carma tarii care nu stie sa vorbeasca?

El era primu care trebuia sa plece.

In fine. Iar despre coruptie, noi i-am invatat asa. Te opreste politia, poc ii dai mita.

Te duci la medic, poc bani sau altceva.

Te duci colo te duci dincolo, sari cu banii iar acuma ies in strada, de ce? ca i-au invata iei cu mita si acuma nu le comvine?

@,

Asculta asta!!

Geohanis a marit alocatiile... #PuieMonta

@@F4L Balon,

Pai si e mai bine cu mutulica ala la carma tarii care nu stie sa vorbeasca?

El era primu care trebuia sa plece.

In fine. Iar despre coruptie, noi i-am invatat asa. Te opreste politia, poc ii dai mita.

Te duci la medic, poc bani sau altceva.

Te duci colo te duci dincolo, sari cu banii iar acuma ies in strada, de ce? ca i-au invata iei cu mita si acuma nu le comvine?

Da dar vezi tu. Nici unu nu am vazut alta optiune mai buna. Si daca ar fi iarasi vot cred ca tot pe el l-as vota tot din cauza ca nu vad pe altcineva.

Ti-am zis sa nu mai injuri, sa nu mai jignesti si iti zic de 5 ori pe minut. Te-ai transformat de tot de la un timp. Cand imi erai membru in Avispa taceai din gura si mereu stiai sa fi calm, acuma zici ca esti nebun. O sa-ti fac o exorcizare maine la 19:50..

@,

Asculta asta!!

Nu sustin nici un grup politic, nici PSD nici PNL, ma pis pe toti ! Dar la cate cacaturi s-au facut in ultimul timp trebuie sa fii prost sa intrebi "DE CE MERGI MA" asa ca stai acolo linistit in banca ta si lasa-i pe astia "influentati cum bate vantul" sa-si vada de treaba.

"nu ai cu cine, nu stii cate stiu eu. " Adevarat, mi-am dat seama ca esti spalat pe creier la ce ai zis ca a "facut" Ponta .

=> faci parte din astia jA2Czu1.jpg , sau probabil esti ungur ;-??

Pentru a tine o evidenta cat mai clara a membriilor acestei mafii, am decis sa centralizez toate informatiile intr-un fisier excel. Mai jos aveti o poza cu acel fisier, in care sunt trecute date precum inactivitate, data rank up, avertismente etc.

hIYz5y3.png

Edited by F4L Anca

• Scooby69 changed the title to 69 Pier Mobs - Discutii - Discussions
  • President Trump unpinned this topic