Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vă urez și eu de pe acum un Paște fericit. Să beți ca nebunii, să mâncați ca sparții, să petreceți ca la nuntă ș.a.m.d.

^^ glumeam ... să nu faceți abuzuri :))

Mă pregătesc și eu să plec prin oraș, după la cimitir să aprind vreo 2 lumânări, că așa mi-e datoria sufletească an de an...și după pe la 1-2 când mă întorc acasă ... plec cu bicicleta la țară =)) =)) =)) că așa-s eu, handicapat :))

Abia aștept să beau ............... suc :( mama lor de pastile ...

Vă urez și eu de pe acum un Paște fericit. Să beți ca nebunii, să mâncați ca sparții, să petreceți ca la nuntă ș.a.m.d.

^^ glumeam ... să nu faceți abuzuri :))

Mă pregătesc și eu să plec prin oraș, după la cimitir să aprind vreo 2 lumânări, că așa mi-e datoria sufletească an de an...și după pe la 1-2 când mă întorc acasă ... plec cu bicicleta la țară =)) =)) =)) că așa-s eu, handicapat :))

Abia aștept să beau ............... suc :( mama lor de pastile ...

:)))

Interesant am vazut ca la tara te simti in largul tau.Nu ma mira ca pleci cu bicicleta la tara la 1 noaptea dupa ce am auzit ca ai fost la biserica in pantaloni scurti si cu sapca in cap =)))

Dupa cum ati observat postez foarte rar in topicul ,,discutii" fiind ca nu prea imi plac post-hunterii.

Un paste ferecit va urez!

Interesant am vazut ca la tara te simti in largul tau.Nu ma mira ca pleci cu bicicleta la tara la 1 noaptea dupa ce am auzit ca ai fost la biserica in pantaloni scurti si cu sapca in cap =)))

Yo`s prea handicapat pentru secolul ăsta .... o să postez niște video-uri cu câteva faze din trecut ... gen era una, când am încercat de 3 ori consecutiv să cobor un deal cu bicicleta, și de 3 ori am căzut (dar nu aveam nimic...dar toți erau cu mâinile la gură de spaimă) :))

Referitor la look-ul meu când m-am dus la biserică ... :)) care-ar fi problema ? Crecă nu ai vrea să mă duc la cămașă ... =)) dă-o-n`colo de treabă ...

Yo`s prea handicapat pentru secolul ăsta .... o să postez niște video-uri cu câteva faze din trecut ... gen era una, când am încercat de 3 ori consecutiv să cobor un deal cu bicicleta, și de 3 ori am căzut (dar nu aveam nimic...dar toți erau cu mâinile la gură de spaimă) :))

Referitor la look-ul meu când m-am dus la biserică ... :)) care-ar fi problema ? Crecă nu ai vrea să mă duc la cămașă ... =)) dă-o-n`colo de treabă ...

O pereche de blugi frate, totusi putin respect fata de biserica...(de dumnezeu ca fata de preoti nu prea trebuie pentru ca toti stiu cate abuzuri se fac, pana si papa ,, a abdicat" din cauza unor abuzuri fata de copii, ma rog poveste lunga)

Imi place de tine ca esti hazliu in felul tau si la unele faze de apreciat, cum ar fii atunci cand te-ai dus la preot si te-ai spovedit, ce ai zis am aflat si asta de la rubby pe skype:)).

O pereche de blugi frate, totusi putin respect fata de biserica...(de dumnezeu ca fata de preoti nu prea trebuie pentru ca toti stiu cate abuzuri se fac, pana si papa ,, a abdicat" din cauza unor abuzuri fata de copii, ma rog poveste lunga)

Imi place de tine ca esti hazliu in felul tau si la unele faze de apreciat, cum ar fii atunci cand te-ai dus la preot si te-ai spovedit, ce ai zis am aflat si asta de la rubby pe skype:)).

Băi mai lasă-mă cu preoții ăștia .. că ăla nici nu m-a întrebat dacă fumez, dacă am curvăsărit .. sau dacă am înjurat ... alandala banii să vină ;)

// și n-am nevoie să-mi știe el ce-am eu pe suflet .. știe ăl de sus mai bine ;)

Si, inca o data am adus Lumina Sfanta in casa.

Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Va doresc un paste fericit ofiteri!

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!

Paste fericit si tie!

ji eu am fost la biserik, ce sa jtie fraeriiii.

am avut ji un partener. na dovezi: #1; #2; #3.

vam ajteptat da nu a-ti vrut s-a venitiiii !!!!!!

mda.. =))

Si, inca o data am adus Lumina Sfanta in casa.

Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Adevarat a inviat!

Paste fericit si tie!

mda.. =))

Paste fericit !

Nu ti-au placut amintirile de la biserica ? Ma gandeam sa dau si check-in dar am uitat IPhoneul acasa. :///

Va doresc un paste fericit ofiteri!

Hristos a inviat!

Adevarat a inviat! Multumim la fel Black. Va doresc si eu un paste cat mai fericit alaturi de cei dragi si tot ce va doriti. Hristos a inviat!

Adevarat a inviat! Multumim la fel Black. Va doresc si eu un paste cat mai fericit alaturi de cei dragi si tot ce va doriti. Hristos a inviat!

Acuma e spam mare, ma bag si eu. :))

Hristos a înviat fraților !!

Paște fericit :D

Adevarat a inviat!

Paste fericit si tu :))

Noapte buna baieti, poate vorbim maine! :*(:|

Neața :D matinali pe aici ... am făcut 20 de minute cu bicla până la țară :)) blană !!

Am stat la un suc ... vreo trei...........zeci de țigări :)) și acu oleacă de somn .. că-s rupt ... am dormit doar de la 6:30 la 10:00 ieri .. cad lat acuma ...

Noapte bună :D

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic