Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cont recuperat @ Back in business !

Ești fraer :))

10 x 2 + 37 + 4 = vreo 61 de pct am și eu până acu :)) Mi-am spălat niște haine, am mâncat oleacă și acu intru în game să-mi termin raportul.

Ne auzim prin game :D

Toată lumea iese .... nașpa .....

Eu mai rămân oleacă .. bag niște mâncare în mine și după o ard aiurea pe net :)) Stau relax până marți când am iar examen :))

@,

Ce zici de baiatu asta? Are ceva vechime :D

Șmecher. Poate mai fac și eu una în week-end cu băieții mei..dar să termine versurile întâi. Eu am strofele, dar îi aștept pe ei :))

N'seara colegi ma duc sa imi odihnesc pulanu ca azi a facut record mondial la rupt cocoase bafta ne auzim in game.

Nu uitati : Cat e semaforu in floare nici in zebra nu ne doare ;)

N'seara colegi ma duc sa imi odihnesc pulanu ca azi a facut record mondial la rupt cocoase bafta ne auzim in game.

Nu uitati : Cat e semaforu in floare nici in zebra nu ne doare ;)

=))

Așa-i.. m-am distrat oleacă azi :)) o să postez niște poze când îi rupeam mașina lui Wisler =)) a fost măcel :))

Au fost multe faze până acum de amuzat .. cu perrenial, cu DM, cu /m-uri aiurea :)) ... dar ar mai fi una : să ne punem toți nick-ul cu CAPS LOCK =))

Ba frumosilor, ma duc sa ma odihnesc si eu oleaca cateva ore. Si m-am distrat oleaca azi cu cativa din voi, am mai iesit din stresu' cu bacu'! :))

Noapte Buna colegi!

Bajeti se pare ca o zi nu ne mai vedem :(

gtasa2013060800505427.jpg

=)) =)) =))

Omu`i nebun ... să mor eu =))

Hai că ne auzim mai spre azi.. Voi posta și eu raportul mai târziu. Până una alta, un film până dimineață că n-am somn ...

Edited by nWo TEC ParKeTzaL

gtasa2013060800505427.jpg

=)) =)) =))

Omu`i nebun ... să mor eu =))

Hai că ne auzim mai spre azi.. Voi posta și eu raportul mai târziu. Până una alta, un film până dimineață că n-am somn ...

A riscat si cu /ad-urile anterioare :)) Sa zicem ca a scapt "eftin". Mai bine 1 zi pe tusa decat warn pe viata :|

A riscat si cu /ad-urile anterioare :)) Sa zicem ca a scapt "eftin". Mai bine 1 zi pe tusa decat warn pe viata :|

Și warn`ul se scoate cu 2 € :))

Și eu am crezut că mi-o iau în seara asta =)) fix atunci dădusem /ad că dau la închiriat dubă de cărat ceapa și cartofi =)) (burrito)

Am zis că gata, urmez eu după csmn =))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic