Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bai olteanule, la voi acolo in olt, daca iti fura cineva 1 bomboana te duci la kelton (tati) sa ii spui ? Turnator penal ce esti, n-am vazut asa ceva, mai ai si 2 zile in LVPD..

Nu ma asteptam sa avem turnatori prin LVPD, asta da dovada de copil fara viitor ce esti patriot.

Edited by Ciobica

Bai olteanule, la voi acolo in olt, daca iti fura cineva 1 bomboana te duci la kelton (tati) sa ii spui ? Turnator penal ce esti, n-am vazut asa ceva, mai ai si 2 zile in LVPD..

Nu ma asteptam sa avem turnatori prin LVPD, asta da dovada de copil fara viitor ce esti patriot.

Da.....ai dreptate si nu numai patriot face asta....

Acum stai pe bara 5 zile :))))

[

Edited by Detective ILIE2

Neata!

Welcome celor noi. Va reamintesc urmatoarele:

-sunteti in teste 2 saptamani.

-aveti raport obligatoriu in prima saptamana.

-sedinta si antrenamentul din prima saptamana sunt obligatorii. Mai multe detalii gasiti pe forum.

-nu evitati sa intrebati atunci cand aveti o nelamurire. Orice greseala in aceasta perioada conteaza. Si din pacate am vazut ca abundeaza aceste greseli la unii...

*Hitler, totusi nu asa se procedeaza... Mai mult nu zic.

In primul rand ai grija cum vorbesti!

I-am facut post lui Addicted - http://forum.b-zone....dicted-suicide/

si Kelton a vazut poza asta: http://s1296.photobu...html?sort=4&o=4

Nu e vina mea ca tu vb prostii. Lui addicted i-am facut si intr-o poza tu jignesti adminii pe [/r].

Da.....ai dreptate si nu numai patriot face asta....

Acum stai pe bara 5 zile :))))

Vezi cum vorbesti, daca nu stii nu te mai baga.

Edited by PatrioT

Salutare. Ce faceti ???

Am luat si eu sala azi cu 23 :X mai ma traseul si gata

@ Welcome celor noi

Felicitari, eu am luat sala cu 25. Succes cu traseul.

Salutare. Ce faceti ???

@ Welcome celor noi

Ohoo, Greeta a luat sala :)) Felicitari, mult succes la oras! Am niste prieteni care au trecut sala si au picat orasu :|

Neata!

Welcome celor noi. Va reamintesc urmatoarele:

-sunteti in teste 2 saptamani.

-aveti raport obligatoriu in prima saptamana.

-sedinta si antrenamentul din prima saptamana sunt obligatorii. Mai multe detalii gasiti pe forum.

-nu evitati sa intrebati atunci cand aveti o nelamurire. Orice greseala in aceasta perioada conteaza. Si din pacate am vazut ca abundeaza aceste greseli la unii...

*Hitler, totusi nu asa se procedeaza... Mai mult nu zic.

Eu am fost acceptat ieri, spuneai in game sa incep raportul de duminica. Deci cum procedez?

O nelamurire: harta asta e buna ?

speedmap.jpg

Adica arata drumurile principale din LV cu rosu = 160 km/h . M-a derutat putin faza asta ca normal e in oras deci limita ar trebui sa fie 100 km/h. Sper sa imi explice cineva.

Salutare. Ce faceti ???

@ Welcome celor noi

Multa bafta.

Eu am luat permisu' si dupa doua luni mi l-au luat inapoi pentru 3 luni :)) . Am ramas fara frani la masina si am facut accident.

Eu am fost acceptat ieri, spuneai in game sa incep raportul de duminica. Deci cum procedez?

O nelamurire: harta asta e buna ?

speedmap.jpg

Adica arata drumurile principale din LV cu rosu = 160 km/h . M-a derutat putin faza asta ca normal e in oras deci limita ar trebui sa fie 100 km/h. Sper sa imi explice cineva.

Multa bafta.

Eu am luat permisu' si dupa doua luni mi l-au luat inapoi pentru 3 luni :)) . Am ramas fara frani la masina si am facut accident.

Este harta luata de la regulament intern? Este foarte buna. Daca acolo scrie asa, nu ai pentru ce sa fi sanctionat. Daca nu era buna, nu ar fi fost acolo.

Buna dimineata ! Welcome celor noi !

Ce faceti? Felicitari pentru sala Greet, ai grija la traseu, am multi prieteni care au picat la el. Apropo de asta, luna asta trebuia sa se aplice,daca nu s-a aplicat deja, legea aia prin care daca ai luat sala nu mai e nevoie sa o dai din nou daca pici la traseu.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic