Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut colegii

Raw Check Point ..

Ai Reusit sa iei si Ban..

Carlito anunta si tu Cine tine antrenmente cum se Facea cand era blackthief Lider .

Tot in ultima Clipa te trezesti sa anunti!

Succes .

daca te consoleaza cu ceva, eu am luat 15 zile ban pentru ad-ul asta: "Hey!!! Ai auzit si tu?! Acum poti lua skin bobo, cu ajutorul comenzii /skin si selectezi atm"

Edited by DzMohe

@,Multa bafta mai departe prietene, asta a fost situatia, nu trebuia da-l jignesti pe inferno, ma rog, nu vreau sa comentez despre asta. Amandoi suntem din aceasi "generatie" in LVPD, tu esti mai batran cu o saptamana, tin minte ca ne bateam pe locu de radar la rank 1 si ne certam urat, insa cu timpul ne-am inteles noi si ne-am acceptat ca prieteni si ca colegi. Chiar daca au fost discutii intre noi zilele trecute, nu port pica si vreau sa sti ca esti asteptat sa revii oricand inapoi, ai fost trecut pe lista legendelor acestei factiuni, meriti sa ramai acolo. Toate cele bune !

@,Asta e stituatia, parerea mea e ca nu a procedat corect, putea sa imi dea ban o zi sau kick,mute. Dar 5 zile si-a aratat toata pica care o avea pe mine si sigur o sa spuna cu nu are pica pe mine si pe langa el, il mai am eu in minte pe unul.. Dar asta e el e admin lvl 3 nu ai voie sa ii spui nimic si chiar daca risc acum suspend pe forum ce am de pierdut?? Nimic, am pierdut ce a fost mai important.

Carlito - Bafta in continuare cu lideru si tine-o tot asa.

Bone - Ne auzim pe skype si sper sa fi viitorul lider.

Madiii - Ne auzim in Pm fataaa :))

BlackThief - ---

NaTe - Colegul cu doua fete si mai dai si tu prin game ocupi locul degeaba.

Oil09 - Fratelooo , ne auzim pe skype.

ByZeliscu - Tu tot nab ramai.

Inferno27 - Mersi pentru sansa acordata si mersi ca m-ai dat si afara.

Bine sunt mai multi pe lista dar acestia sunt care mi-au fost prieteni si unii se vede dupa ce am scris nu mai sunt din unele motive. Cam atat a fost cariera mea in LVPD o ne mai auzim. Va Pupa JEAN ( Raw ).

Si asa ca sa fiu nebun cum eram si in factiune le dedic aceasta melodie celor care nu ma suporta. Salut.

Bafta mai departe @ , i-am zis lu carlito si oil, tu ai ales sa faci chestia asta si nu inteleg dece. Stii ca unii suporta niste glume,altii nu. Mult succes mai departe si poate ne revedem in pd .

@@South Bone,Cum adica eu am ales chestia asta??. Eu am mai facut glume de genu la adresa lui si el facea, dupa ma tinea in kick sync tot felul de comenzi sau nu ma baga in seama.

Edited by Raw

Buna baieti! :D

Raw ce sa zic.. mult succes in continuare, si mai lasa si tu glumele la o parte, si fii si tu mai serios ;;)

(mie imi pare rau de tine,serios) Acum o sa fie mai multa liniste pe /r :))

Unde o sa mai postezi tu in fiecare zii ? :))

Noi mai vorbim in PM. Te-am pupat fataa,si ai grija pe viitor :*

Bafta mai departe @ , i-am zis lu carlito si oil, tu ai ales sa faci chestia asta si nu inteleg dece. Stii ca unii suporta niste glume,altii nu. Mult succes mai departe si poate ne revedem in pd .

Ce reclama ai facut de ai luat si tu ban? :|

Edited by DzMohe

Carlito, daca nu rezolv cu banu azi, nu am scoate . Iau maine gold si-l scot . Oricum casa am pierdut-o...masina cred c-o mai am,si bani depe cont sigur nu-i mai am...plm asta e ..

Nu am facut reclama, mi-a fost spart contu cat am fost la antrenament . Oricum aflu cine e ala, ma duc cu ip-u lui la rds si aflu , sa-l fereasca dumnezeu sa stea in apropierea mea :D

Edited by South Bone

@@South Bone, sorry că postez aici, ai păţit ca Hawk, nu eram on, dar am auzit că ai făcut reclamă pe /gov chiar spam cu un server rusesc, deci eu zic să ştergi tot ce ai prin PC ce ţine de moduri şi să faci o scanare de viruşi. Sigur a fost de la un mod ceva. Ai grijă ce faci succes te pup, sper să iei unban :*.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic