Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, bine ai venit SuniSet așa cum a zis si Wisler pt orice informații ne poți întreba pe /r

Buna seara sefutulee. Iti dau o melodie pe sistem oriental sa dansam triball . PS sa imi dai +1:))))
Asa de jale ca sunt certat cu ia daaaaaaaaaaaaar tot la mine vinee fraieraaaaaaaaaaaaaaaaa +!+!+!!+!+!!+!++!

Salut tuturor!

De azi eu sunt noul vostru coleg.

Sper sa ne intelegem bine cu totii.

Noapte buna tuturor! :)

Welcome nub! :) Ti-am zis eu ca pana la urma tot aici ajungi :))

NU uitati: Maine de la 14:00 antrenament, iar de la 15:00 sedinta. Cei noi sunteti nevoiti sa participati OBLIGATORIU!

Noapte buna!

Neata si bun venit LeMoN daca ai nevoie de ajutor ceva ne poți întreba pe /r sau cum e la moda mai nou pe /call sau /SMS .

Edited by South Edward Nisan

@,

Salut.Cred ca o sa intru si eu sa fac niste puncte.

Sper sa fie toate bine, sa nu iau in FW :D

Nu ezita sa intrebi pe oricine daca ai ceva nedumeriri , nu se intampla nimic daca intrebi .

Welcome Sara, sper ca pana la urma ne impacam si noi :))

Felicitari celor care au luat rank-up, sa speram ca vor mai fii si pe viitor.

Noapte buna tuturor, maine am o zi lunga! :)

Nb salame. Ce zi ai avut azi sau ai maine, ai treaba la facultate/liceu? Ca pe mine m-au rupt aia la facultate ...

Nb salame. Ce zi ai avut azi sau ai maine, ai treaba la facultate/liceu? Ca pe mine m-au rupt aia la facultate ...

Azi a fost teroare la liceu, un 6 la info, un 6 la chimie =))) Maine sigur se gaseste ceva nou :-J Scap si eu imediat de scoala si o sa imi fie dor de ea pana la urma..

Welcome Andrei_G! Sper sa ne intelegem bine :)

Noapte buna LVPD!

Terminati cu posturile inutile "Salut, ce faceti" "welcome" "bafta mai departea x" etc" in caz contra va sanctionez cu warn-up/suspend dupa caz

Lemon ,de asta e liniste aici :))

Week-end placut si tie.

Seara buna! Nu uitati ca rapoartele de activitate se posteaza pana sambata la ora 22:00, daca postati raportul dupa acea ora veti fi sanctionati cu AV sau FW in cel mai rau caz. Verificati fiecare poza, sa apara motivul amenzii/confiscarii, id-ul jucatorului si evident, sanctiunea acordata. Uitati-va peste ele de 2 ori, sa nu cumva sa plangeti la sfarsitul saptamanii ca ati muncit o saptamana degeaba.

Noapte buna LVPD!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic