Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@,

Noapte buna all .

De asemenea verificati si link-urile daca le-ati pus bine deoarece unele link-uri s-ar putea sa nu va mearga.

Edited by South Edward Nisan

La multi ani Inferno !!! Sa traiesti si toate dorintele si planurile tale sa se implineasca !!

In rest , neatza tuturor , vorbim la antrenament / sedinta ( sunt curios unde o sa o facem cu aceasta ocazie).

Salut baieti, vreau sa cititi si voi un articol foarte interesant care pe mine unul m-a socat si nu pot sa cred asa ceva. http://simonnesacalianu.wordpress.com/2013/03/28/de-ce-copii-tinuti-in-brate-de-cersetori-dorm-mereu/ Si o melodie care pentru mine e de suflet si ma face mereu sa plang pentru cine nu trebuie.

Edited by Vicious ReXoNa

Buna seara tuturor! Astazi a fost prima mea sedinta si primul meu antrenament in LVPD. Mi-a placut desfasurarea antrenamentului si exercitiile facute! Felicitari celor care au primit rank-up astazi si sper sa ne intelegem la fel de bine cum a fost si in saptamana ce a trecut! Noapte buna si toate cele bune! Spor la joc!

V-am părăsit si eu dragi prietenoși. Bafta si succes in ceea ce va propuneti.

Edited by South Edward Nisan

V-am părăsit si eu dragi prietenoși. Bafta si succes in ceea ce va propuneti.

De ce esti ma nab si pleci aiurea? Eu am 4 rapoarte si rank 1 si tot nu plec ca un las aiurea . +1 fw dar de ala nu zic nimic:)). TRebuia sa fi barbat:*

@, =)) de unde le scoti frate?Eu i-as fi facut mult mai mult la roscata aia dupa ce l-a lasat pe acel vecin sa intre in ea :)) .

Am ajuns si eu acasa,seara !

Cred ca e timpul sa ma apuc si eu de raport,zic si eu ;)).

Salut ofiteri !

In aceasta dimineata eu si subleader-ul zombie (BlackThief) am efectuat o sedinta foto alaturi de masinutele mele: http://imgur.com/a/OVjhV#0

BONUS: Csmn13 pe sistem : http://i.imgur.com/C7XHfra.png

PS: Daca imi dati multe like-uri va fac si un wallpaper cand o sa am timp :)

Edited by Inferno27

Buna seara va spun si eu. Se pare ca Las Venturas Police Department a implinit frumoasa varsta de 6 luni. În perioada aceasta, multi au venit, multi au plecat. Nu o sa uit momentul în care am aplicat în aceasta factiune si nici nu voi regreta vreodata. As dori sa mentionz doar cativa din cei care au contribuit la ridicarea acestei factiuni. Acestia sunt:

• [PD]Robbie -> Un baiat la locul lui, mereu dornic sa ajute
  • AnDr3uTzZu -> Mereu ai fost acolo cand era nevoie!
  • Parkezal a.k.a. [nWo]Cipi. -> Glumetul factiunii, aveai chef sa razi, doar discutai cu el
  • Jazzzzzzzzzy -> Chiar daca nu am discutat noi asa multe, stiu ca esti o persoana foarte de treaba! Ma bucur ca înca nu ai plecat din LVPD.
  • Csmn13 -> Ai ajutat mult aceasta factiune, sper sa nu pleci de aici!
  • Minnie -> Un caracter incredibil, înca nu ti-am dezvaluit micul secret :D
  • Tato -> Baiat finut, spaniol de meserie, era smecher de smecher patriot Ah, cate nopti am stat noi la panda cu LVPD Car
  • Strandy -> Baiat de baiat, glumet de glumet, pacat ca ai plecat asa urat.
  • Nale -> Un pic cam retras, dar tot timpul sare în ajutorul tau!
  • Taylor -> Ma bucur ca am fost colegi, El Tay
  • Greet -> Ai contribuit mult în aceasta factiune, ma bucur ca am fost colegi si sper sa devenim din nou
  • xXxS3byxXx a.k.a. [bTD]Zync -> Cu tine am facut istorie, în special noi doi. Ma bucur ca ai ajuns unde esti acum si sa nu faci greseala de a pleca!
  • ILIE2,ILIE3 -> Daca iar pleci cu 3/3 FW, te asteptam din nou Esti o persoana foarte de treaba si mereu ajuti cand e nevoie!
  • Eu_Sharky -> ÃŽnca nu am uitat cum voiai sa-mi cumperi premium si te laudai ca ai bani de 3 Infernusuri
  • Caps -> Doar cuvinte bune despre Don Caps, sper sa ne mai reîntalnim candva
  • Stingaciu_Calin -> Pacat ca esti cam retras, ai putea dialoga mai mult cu noi.
  • BogdiBMX -> Un coleg model, mereu la datorie

Am facut aceasta 'lista' pentru a va demonstra ca nu v-am uiat si cu siguranta nu voi uita momentele petrecute împreuna si sper ca nici voi nu o sa ma uitati (asa repede)Multumesc înca o data lui Inferno27 sI lui Blackthief ca mi-au acordat sansa de a face parte din aceasta factiune. Sper ca nu v-am dezamagit pana în prezent.Felicitari pentru cele 6 luni de lider/sublider si pentru ca ati tinut aceasta factiune la un nivel înalt.Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta aducere-aminte, dar cred ca era necesara.

Ma bucur ca nu m-ati uitat :)) S-au schimbat multe pe aici chiar si regulile ......... cu jail, mute....rank 3 in nu stiu ce factiuni ca sa intri prin departamente...deci acu intelegeti motivul pentru care nu mai joc :)) Misto rau. Salutari din partea mea. Dati report ca am postat aici, hai hai stiu ca asta vreti :)) Oricum, am gasit si alte servere misto unde nu prea e pus accent pe pupincurism. Din lista enumerata mai sus lipseste Rubby. Mi-aduc aminte ca a zis Inferno ca suntem la pachet :)) Ce sa va mai zic...am "dat" tot ce aveam pe cont, daca intelegeti ce vreau sa zic :)) si mai intru asa din cand in cand sa mai injur lumea ca asa mi-e felul. Sunt destui cu care inca mai tin legatura pe facebook si pe mess (de pe server in general), cum ar fi exibo, pitiku, aragorn si multi multi altii cu care mai fac caterinca pe skype. Oricum, vremurile bune nu se uita niciodata.Aveti grija de voi, dar puneti altceva pe primul plan......nu spargeti zeci sute de lei/euro pt jocu asta si distrati-va. Succes la scoala facultate si toate astea ca vom / veti avea nevoie...romania e in decadere vizibila. Care vrea id-ul meu, era pe la profil. Ne auzim pe acolo. Nu ma asteptam sa fiu trecut in lista de mai sus, credeam ca m-ati uitat.

V-am pupat >:D<<'>

Am scris cu roz =)) ......................

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic