Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Raw de ce sa iei fw din cauza mea? ce ti-am facut eu tie? :))

aa,deci suntem mai multe fetite,perfect,trebuie sa vorbim depre ce vorbesc fetele :))

Gata,noapte buna baieti :*:*

Edited by Madiii

@, Oil , carlito , zeliscu :))) , nu esti singura. Si daca iau Fw din cauza ta valaeu X(

Neata colegii..

Raw esti but mare fratelo ... inca 1 Fw :(

Madiii iti e frica sa intre alte fete in factiune :))? nu mai primesti atata atentie , aa :)) ?

Am plecat si eu la servici ne auzim diseara, o zi buna va doresc :*

Neata colegii..

Raw esti but mare fratelo ... inca 1 Fw :(

Madiii iti e frica sa intre alte fete in factiune :))? nu mai primesti atata atentie , aa :)) ?

Am plecat si eu la servici ne auzim diseara, o zi buna va doresc :*

E vina lu madiii mi-a pus intrebarea si a trebuit sa raspund si pe langa asta Negu deja cam exagereaza.

Edited by Raw SEF

Noapte buna LVPD !

Aveti grija cei noi cu raportul de activitate, am aruncat o privire si e cam nasol, eu zic sa-l verificati si inainte si dupa ce-l postati, sa fiti siguri ca nu e vre-o greseala.

Salutare , nu am putut sa ajung la antrenament e bine totusi ca ati fost intr-un numar mare :)))

Ne auzim in game , bafta ! :D

Ba baieti eu acum am observat ca am 299 de posturi aici si vroiam si un al 300-lea :))

Asa ca o sa ma folosesc de ultimul post sa imi iau un ultim "ramas bun". Majoritatea pe care i-am cunoscut aici v-am scris la demisii cate ceva, iar restul, inseamna ca nu v-am cunoscut destul de bine :P

Succes in continuare nubi, mi-a facut placere !

Salutare ! Abea ce am venit si eu de la cursuri am intrat in game abea astept sa iau si eu fw clear X_X hmm ce mai invartiti ma?

@ Da ma..raul raiilor,de frica lui n-am venit :)))))))

Apropo felicitari celor care au obtinut rank up si restul sa nu fiti mai codasi si sa va agitati si voi ! Bafta!

Edited by ScorpioNNNN

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic