Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bunaa baietii,ce e cu linistea asta pe aici ? Ce se intampla ? :)) Daca nu mai posteaza Raw ceva, nu mai posteaza nimeni ? :)) glumesc.

Ne auzim prin game,unde si acolo e plictiseala, si prea multa liniste ;))

V-am pupat :*

Daca si tu esti de parere ca suntem nedreptatiti acorda +1 la aceasta sugestie, nu putem filma 24/24 ca sa acordam cop kill dupa ce s-a decis ca dovada "x murdered you, type /call 112 bla bla bla" nu mai este buna pentru a acorda cop kill.

http://forum.b-zone.ro/topic/259691-propunere-imbunaeftaaalire-sistem-call-112/#entry3907301

As fii vrut sa zic buna seara dar am cam pierdut seara pe forum facand cerere de helper si m-a prins dimineata :)))

@ nu inteleg ce ai vrut sa zici ..hmm

Vroiam sa va intreb ce faceti dar dormiti toti la ora asta :))) ne auzim maine in game baftaaaloss :)>-

As fii vrut sa zic buna seara dar am cam pierdut seara pe forum facand cerere de helper si m-a prins dimineata :)))

@ nu inteleg ce ai vrut sa zici ..hmm

Vroiam sa va intreb ce faceti dar dormiti toti la ora asta :))) ne auzim maine in game baftaaaloss :)>-

Ce nu ai inteles?

@@belgianu, Faceti si voi +1 daca aveti propuneri chiar interesante. Daca aruncai o privire, vedeai ca exista /cancel ticket si ne scuteai de acel click.

@, Ba, tu nu esti cam inainte cu fusu orar? Eu acum am postat regula abia :))

@@belgianu, Faceti si voi +1 daca aveti propuneri chiar interesante. Daca aruncai o privire, vedeai ca exista /cancel ticket si ne scuteai de acel click.

@, Ba, tu nu esti cam inainte cu fusu orar? Eu acum am postat regula abia :))

Ba, la noi a postat Peiu ieri si am vazut ca s-a postat si la Lspd si nu mi se pare ceva normal...

Neata LVPD ! Abea m-am trezit,ascult niste muzica si imediat intr-un in game sa-mi continui raportul, voi ce faceti?

@ cum adica am acelasi post intr-un notpad? :))))

AM inteles :)))) @

iti dai seama..am foldere ma special pentru asa ceva :)) sunt precaut

-------------------

Neata LVPDistilor ;) ce faceti ba va pregatiti cu mortisoare pentru domnisoare? :))))

Abea ce am postat raportul ne auzim mai pe seara cred ,bafta !

P.S. Nu cred ca intru maine asa ca va dau de acum un martisor :)))

IMG228.jpg

Maria invelita in ocb :)))))

Edited by ScorpioNNNN

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic