Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi. Ce mai faceți? Tot cu post-hunterii, tot cu post-hunterii?

În primul rând, vă urez tuturor un weekend cât mai plăcut, cu succes la raport și fără posturi.

@AT AndreiG, ce zici? Nu înscriem și noi LVPD-u' la B-Olympics Spring 2016?

#șefdepaginășiaici

Edited by HG Georgeeee

Mai usor cu spamu asta mai baieti..

Io inteleg, a intrat knazinho in lvpd, ordine si supunere dar nici chiar asa, puteti discuta..

Hai de la 8 sa i bombardam cu amenzi pt faruri.

Edited by knazinho

Victim Vodka, imi pare rau ca ti-ai pus demisia. Esti un membru foarte bun pe care Andrei s-a putut baza mereu, mi-ai fost de mare ajutor cand am avut nevoie si iti multumesc pentru asta. Sunt sigur ca ai ajutat multi colegi de ai mei. Insa indiferent ce vei face eu te voi sustine si pe joc ma poti suna oricand si daca pot, te ajut asa cum si tu m-ai ajutat pe mine. Nu ma asteptam dar in viata totul este neprevazut.

Edited by Puiu Alin

@, Bun. Vreau sa-ti spun ca imi pare rau ca ne parasesti, sincer. Ai fost un sublider corect cu toti, si un om de incredere chiar daca nu am apucat sa te cunosc destul de bine. Vreau sa-ti multumesc ca m-ai ajutat cand ti-am cerut. Ai ajutat mult acest departament si consider ca meriti respectul tuturor membrilor.. Ramai cu bine. Te salut.

• Nick:DJmix
  • Rank:4
  • Vechime:5-6 lunii.
  • Sugestia:Sa se creeze un nou topic LV Police-Departament Evidenta Seif etc, in care aici vor fi bagati banii din blacklist si tot in acest topic sa se posteze evidenta cat ai bagat si din ce motiv, asa vom stii cine a bagat banii din bl etc sau cand se scot banii din acesta si motivul
  • Alte precizari:Bafta! (+1 care sunt de acord).

Cred că va fi respinsă, și uite motive:

• Banii din BlackList intră automat în seiful facÈ›iunii odată ce respectivul jucător face plata.
  • La faza cu depozitarea banilor È™i motivul, e puÈ›in aiurea, dar în acelaÈ™i timp È™i interesantă. Adică, ar fi ok să se È›ină o evidență a banilor adăugaÈ›i în seif.
  • Banii din seiful facÈ›iunii, [/fwithdraw], pot fi extraÈ™i doar de către lideri, nu È™i de membrii facÈ›iunii.

Voi, restul, ce faceți băi? Tot cu raportul, tot cu raportul?

O săptămână plăcută vă doresc și succes la raport.

Edited by HG Georgeeee

Salutare colegi,se pare ca am luat ban pentru necooperare teste pe un cont mai mic. Csf,n-ai csf,nu merge sa descarci ammy admin si ban. Off...,e greu.

da ma creca, joaca si tu curat sau lasa-te ;)

Hai ne vedem pe joc sa te mai terorizez.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic