Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna seara colegi. Multumesc celor care intradevar imi ureaza sincere felicitari.

Daca intradevar aceasta functie este primita pe prietenie, atunci de ce locul a fost liber atata timp?

Functia de sublider este oferita cuiva in care ai incredere maxima, si aici nu tine de rang sau level.

Noapte buna !

@@DonSile, Scuzati ca postez aici , dar vreau sa-l felicit pe Sile. pentru sublider si aiba mare grija de el ca sunt multi praduitori pe aici. :*

Speranta mea a fost mare ca o sa primesc eu sublider de la varul meu Andrei, =)) dar se pare ca nu a fost asa .. nu ma iubeste ( il tin minte ) .

P.S Restu praduitorilor ,ce faceti ?Va este dor de mine ? Cam liniste pe /r ,cam liniste? =))

Sa inteleg ca unii au intrat aici doar pentru functie? Vad ca multi imi "respectati" decizia. O sa va obisnuiti cu ideea. Dupa cum am mai spus asta e o suparare de moment care cu siguranta o sa treaca. Stiu ca ati reusit sa-mi fiti aproape pana acum si sunt sigur ca asa veti face si de acum inainte. Incetati sa criticati un om pana nu-l cunoasteti si pana nu vedeti de ce este in stare. O zi frumoasa sa aveti! Cine mai are cineva de adaugat/comentat prefer sa-mi dea PM decat sa ne spalam rufele in public!

PS: LA MULTI ANI MIE:)) AM FACUT 1 AN DE LVPD - 13.05.2015 - 13.05.2016 !

Edited by AT AndreiG

Felicitari Andrei_G pentru un an alaturi de LVPD, din care 6 luni si ceva de lider :)).

Acu' lasand felicitarile la o parte, chiar nu ma deranjeaza ca a luat el rank 6, insa ce ma deranjeaza foarte rau e ca si-a cam luat si niste arfe si cam multi se dau pe langa el, da' cam degeaba (pupincursimu' exista). Faptul ca tu il cunosti (Andrei) si ca l-ai ales sublider, iti apreciez decizia, insa dupa cum spun si multi altii din LVPD, el nu are experienta necesara in LVPD (sper sa ma insel), iar la noi in departament mai aveam multi oameni care meritau aceasta functie. Este opinia mea si a multor altii membri din LVPD. Dupa cum se spune aparentele inseala, insa asta vom vedea pe viitor.

Eu sunt deacord cu decizia atata timp cat se respecta regulamentul, iar la decizia liderului a procedat cum scrie in regulament. Normal dupa parerea mea ar trebui putin modificat regulamentul in cazul alegeri subliderilor. Adica subliderul sa se aleaga prin vot iar cei care au voie sa participe sa fie cei din rank 5, pentru ca sunt cei mai vechi si cumosc bine regulamentul. Nu cum e acum, ales pe incredere si prietenie. Degeaba este asa ales daca restul sau majoritatea sunt contra. Mergem pe incredere si prietenie si poate nu cunoastem bine chiar foarte bine regulamentul. Nu mi se pare normal, dupa parerea mea ca dupa rank 1 de exemplu sa sari sublider. Nu e normal. Vrei sa fi sublider, asteapta-ti randul, rank 1-2-3-4-5. Iar daca la rank 5 si se alege sublider ai voie sa participi la vot. Am scris in numele celor care au rank 5. Nu in numele meu, eu am rank 4, asa ca nu ma vad eu sublider, mai am de munca pana atunci. Cand am timp o sa postez si la sugesti, desi nu am sanse sa se modifice ceva, eu incerc sa imi spun opinia. Atunci cand subliderul se alege pe prietenie si pe incredere apar discutii si suparari intre membri vechi, ca pe cel de rank 1 nu cred ca il afecteaza cu ceva. Iar ca aceste discuti si suparari sa nu mai aibe loc, trebuie facute cateva schimbari daca liderul va fi deacord. In momentul de fata s-a procedat corect alegand subliderul, insa daca o luam logic nu e corect fata de membri cu rank 5.

Sunt total de acord cu Theo. Andrei daca tu erai in locul unui rank 5 actual la fel gandeai si tu, crede-ma :). Stiai ce se va isca daca vei face acest lucru, nu stiu de ce ai ales sa faci asta, dar asta e.

@@AT AndreiG, Felicitari varutule pentru un an . :*

Ba ,scuzati ca postez aici.. dar de ce sunteti contra cu noul sublider ? Atata timp cat Andrei a ales pe cineva de incredere, care il cunoaste si stie ce ii poate capul ,de ce sunteti contra ? Sincer ,si eu am vorbit cu Andrei si credeam ca o sa iau eu ca am fost de 3 ori LVPD si am experienta cat de cat , dar nu ,nu am luat . Este liderul vostru si trebuie sa-i respectati decizia indiferent daca este buna sau nu. Membrii vechi, cand era Carlito lider , i-a dat sublider tot la un rank 2, iar acel rank 2 a luat dupa lider si s-a descurcat super .

Andrei ,ai grija de corpu tau. :*

P.S Si nu mai dati report ma , ca totusi ,am fost coleg si eu cu voi..

@, Hopa stai asa. Ce arfe mi-am luat prietene? Din cate-mi dau seama tu esti cel care nu se mai suporta in cazul acesta. In fata vorbesti frumos si pe la spate nu mai zic ce.

Daca va spun sa inchideti un subiect care nu-si are rostu inseamna ca mi-am luat arfe? Inseamna ca nu stii notiunea acestui cuvant asa ca nu-l mai folosi

Edited by DonSile

Felicitari Andrei, pentru 1 an in acest frumos departament .Cand am intrat eu in LVPD era i doar un rank 4 aici si tu ai vorbit cu Fira, daca mai sti sa pot sa mai dau testele ca sa pot intra in accest departament de politie.Si inca un motiv este ca am luat de 2 ori ban si mai primit din nou asta da dovada de persoana inteleapta si cu capu pe umeri .Succes in continuare si sper sa mai stai nu 10 20 30 ani dar sa mai stai 1 an 2 ca vreau sa te am pe lider nu pe altu.P.S. Scuze de intarziere .PWP :*

2vc9pg7.png+1

Edited by uV Pabllo

@@AT AndreiG, Felicitari varutule pentru un an . :*

Ba ,scuzati ca postez aici.. dar de ce sunteti contra cu noul sublider ? Atata timp cat Andrei a ales pe cineva de incredere, care il cunoaste si stie ce ii poate capul ,de ce sunteti contra ? Sincer ,si eu am vorbit cu Andrei si credeam ca o sa iau eu ca am fost de 3 ori LVPD si am experienta cat de cat , dar nu ,nu am luat . Este liderul vostru si trebuie sa-i respectati decizia indiferent daca este buna sau nu. Membrii vechi, cand era Carlito lider , i-a dat sublider tot la un rank 2, iar acel rank 2 a luat dupa lider si s-a descurcat super .

Andrei ,ai grija de corpu tau. :*

P.S Si nu mai dati report ma , ca totusi ,am fost coleg si eu cu voi..

Degeaba am fost ca nu se vede esti un copil distrus ai report oricum

Salut praduitorilor. Tot cu cearta, tot cu cearta? :))

Felicitari R.a.m.Y si AndyEVO pentru rangul de "Lieutenant" (4).

@@FlorinG, "În acest topic le este permis să posteze doar membrilor acestei facțiuni și adminilor serverului B-Zone RPG." Pe langa faptul ca postezi aiurea in topic te mai si certi?

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic