Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

N'seara! Azi nu mai intru in joc ca sunt obosit si mai am de pregatit mai multe chestii.

Si ba nebunilor, ce tot atata va dati demisia poate nu v-ati mai luat de mult o bataie. Ce, vreti sa plecati intr-o alta factiune unde sa aveti lider un copil de 15 ani care e mai imatur decat voi? Sau sa aveti colegi care sa va lucreze pe la spate sau care exagereaza cu gluma devenind nesimtiti? Ia potoliti-va si ramaneti aicisa langa black si inferno, care dupa o sapt. eu, personal ma simt ca intr-o mare familie. Cat timp este aceasta formula nu am de gand sa ma despart de voi, doar sa nu calc eu gresit.

Hai, ne auzim maine! Si ganditi-va la ce am spus mai sus cand aveti ganduri "sinucigase"! :*

Ma ce am patit =)))

Am facut un pic de "parkour" in casa :)) Si am un fotoliu in loc de scaun la calculator. Si ce naiba am patit? M-am ridicat in maini si m-am dezechilibrat si am cazut peste cap =)) Am rupt si masa de birou in pana mea =)) Fratemio e cu cucui in cap ca la ce headshot i-am dat cu picioru..

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic