Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ati vauzt noua melodie a lui Cabron? Destul de ok, se critica si pe el. :))

Sper ca macar unii au inteles mesajul. El nu critica din punctul de vedere al unui artist, s-a facut si el "hater pentru o melodie", sa ne arate cum suntem NOI cand criticam fostii rapperi. Ca asta e comerciala nu as zice. Da cu siguranta o gramada de hateri o sa dea dislike.

ON: Ce faceti copii? Astazi n-am fost la scoala ca n-am avut chef :| Intru si eu sa fac un gram de raport :D

@, http://www.ufilme.ro...nline/1-1-0-531 , pacat ca e filmat ...

Noapte buna, eu am iesit, ne vedem maine :D.

Prea smecher, prea fain. De abea astept sa apara Blu-Ray.

Sper ca macar unii au inteles mesajul. El nu critica din punctul de vedere al unui artist, s-a facut si el "hater pentru o melodie", sa ne arate cum suntem NOI cand criticam fostii rapperi. Ca asta e comerciala nu as zice. Da cu siguranta o gramada de hateri o sa dea dislike.

ON: Ce faceti copii? Astazi n-am fost la scoala ca n-am avut chef :| Intru si eu sa fac un gram de raport :D

Ai zis si eu. E istet facuta. Clar nu o vor intelege multi.

Neata colegi!

M-am trezit si eu acuma. Azi ma asteapta o zi mare, termin liceul :). Am cursul festiv in 3 ore si seara banchetul, de abia astept. Poate intru vreo 20 de minute pe la 16-17, daca nu, spor la facut raportul!

Salut c8ii! Am ajuns acasa, in sfarsit. Mananc ceva si ma pun pe facut raport :)) Vreau best saptamana asta :>

Julema -> Ai scapat de scoala, dar o sa iti fie dor. Anii de liceu sunt cei mai frumosi :| Vorbesc serios, viata de liceean nu se compara cu nimic :D

Home sweet home ... Bine v-am regăsit din nou :))

Postasem undeva un mod pentru sirenele de miliție, care mai știe pe ce pagină de discuții era ? :))

Salut , se pare ca alt cont a fost cumparat si anume Marcus. Pana acum era totul ok , el era un membru bun acum cine a cumparat...si-a batut joc !

Ce s-a întâmplat ?! Ce-i cu Marcus ?

Sunt foarte dezamagit de voi astazi, ati fost sub orice critica azi la antrenament. Am postat logul, asa ca va puteti uita acolo ce s-a intamplat cu sanctiunile si restul.

Am avut o zi plina si sunt foarte obosit, asa ca pe final va zic:

-welcome celor noi, aveti un raport obligatoriu, care incepe de duminical la ora 00, o sedinta si un antrenament de asemenea.

-felicitari tuturor care au laut AV azi, ati reusit sa ma enervati.

Maine am examen de bilingv, asa ca noapte buna.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic