Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neatza ofiteri! Hai ca am primit si eu al 2-lea FW din istoria LVPD :X Intr-o luna scap de el :)) O zi faina sa aveti!

:)) esti prea nab sa mor eu ... iti faci de rusine uniforma ma :))

La mine a plouat ... am bagat oleaca de mancare-n mine si acu plictiseala :))

Se pare ca inafara de faptul ca wisler a luat FW nimic nou.

Eu am urmari dupa 3 zile de balaceala fara pauze. Spatele ma termina :o3

Ne vedem in game :)

Mai e o veste naspa, Si-a dat demisia Andr3utzu :| Pana mea, m-a deprimat un gay de pe Omegle :)) Nu sunt bunt de nimic :|

Mai e o veste naspa, Si-a dat demisia Andr3utzu :| Pana mea, m-a deprimat un gay de pe Omegle :)) Nu sunt bunt de nimic :|

Andreutzu e noob mare ... m-a dezamagit ... dar si tu. Nu-i bun site-ul ala.. era unu cu M .. am uitat cum ii zice :-?

Baieti, noapte buna. Eu maine am examen la romana, sper sa iasa ceva. Urati-mi bafta! Ca de nu..

Bafta ma !

Uitate aici niste perle de la BAC de pe net:

Enunţ cu expresia „cu trup şi suflet“: - „Cu trup şi suflet“ înseamnă a avea încredere într-o persoană care te-a pătruns.

- În această poezie, luna semnifică noaptea, şi asta înseamnă că a venit timpul acţiunilor care nu pot fi făcute ziua.

- Dragostea oferă cele mai puternice sentimente şi simţăminte, care se reflectă şi asupra corpului.

- Slavici de asemenea întruchipează moralul în sânul mamei lui Ghiţă.

- Moromete avea un loc aparte în fruntea mesei.

- Mara punea banii în colţunaşi...

- O altă poezie la fel cu titlul Luna se referă deja la o lună mai capricioasă ce se plimbă pe cer întruna."

- Ca în poezia „Pe lângă plopii fără solzi“..

PIN-WHYUNO.jpg

-- Good luck GayThief :)) mi-e mila de tine maine :))

-- Wisler, citandu-l pe AndreiDeiu, aia e o sanziana ? Vrei sa-ti visezi URSITUL in noaptea asta ? =)) =)) =))

* Hai c-a fost belea in seara asta pe /ad-uri cu Csmn si Sharky =))

"Eu_Sharky se lasa de samp | ofera cate 2 k la toti playerii ! Nu ezitati sa-l sunati !"

:))

Care da BAC-ul luni ?!

Wisler, citandu-l pe AndreiDeiu, aia e o sanziana ? Vrei sa-ti visezi URSITUL in noaptea asta ? =)) =)) =))

Pana mea, nu mai sunt bun de nimic :)) Am gasit niste fete bune, da bune raaau :)) Cum zicea un prieten.

@Blackthief, succes! O sa ai nevoie >:)

@ Inferno,

1. Datoritã faptului cã Lãpuşneanu chinuia pe boieri tãindu-le nasul, urechile, mâinile, etc, el le-a devenit antipatic acestora.

2. Moromete a fost un luptator pentru libertate de care se temeau dusmanii

3. Spre deosebire de tragedie, într-o comedie deznodãmântul se terminã de obicei vesel

4. Cãci, în definitiv, ce reprezintã un milion? Ia, şapte-opt sute de mii, colo!

5. Atunci când un Aprod Purice îi dã calul sãu, acesta se face movilã pentru ca mai târziu sã ajungã boier.

6. Cristofel Columb a plecat în America unde s-a însurat cu o bãştinoasã.

=))

Noapte buna LVPD!

:D Iar am ramas numai eu online ? :))

// fusai oleaca pana in oras, la Petrom, de am baut un suc (ca doar acolo mai era deschis), cu un fost coleg cu care nu m-am mai vazut de 1 an. People change....si inca cat, in doar ceva timp...

Ma bag la BMS toata seara :)) ne auzim mai tarziu.

// caterinca dupa robberi :))

Edited by TEC ParKeTzaL

Neatza cica, cu toate ca e 3 ceasu...dar e primul meu post pe ziua de azi :))

Cam multe plangeri penale .... =)) ma amuza rau

//

Ce cocalar asta F Charm -- https://www.facebook.com/fcharm

A postat o poza si la descriere a scris : "Daca plec hai vi cu mine ?" si i-am lasat un comentariu : "vii* pisa-m-as pe tine de analfabet prost", si mi-a sters comentariul, a modificat acolo, a pus cum era corect "vii", si mi-a dat si block sa nu-i mai pot posta nimic =))))))))))))))))))))

Edited by TEC ParKeTzaL

Care da BAC-ul luni ?!

Eu! Mi-am facut si cerere de vacanta sa mai invat si eu ceva saptamana asta. Am sa mai intru din cand in cand sa vad de la cine mai ia PARKET "carneturi"! :))

Eu! Mi-am facut si cerere de vacanta sa mai invat si eu ceva saptamana asta. Am sa mai intru din cand in cand sa vad de la cine mai ia PARKET "carneturi"! :))

Momentan am vreo 8 luate :)) + 1 de zbor :))

Și cum afară plouă, stau și mă uit la BMS. Super serial de comedie :))

Neata! Am scapat de romana, a iesit bine, dar mai e matematica.. Partea grea. Dupa asta, oficial vacanta. Pana atunci, aveti grija de parket. Am auzit ca face prostii.

Bafta si tie Julema la BAC! Noapte buna!

Neata! Am scapat de romana, a iesit bine, dar mai e matematica.. Partea grea. Dupa asta, oficial vacanta. Pana atunci, aveti grija de parket. Am auzit ca face prostii.

Bafta si tie Julema la BAC! Noapte buna!

Mersi! La fel si tie, bafta la mate ca acolo e naspa. Lasa ca ne vedem in game dupa bac si ne dam reciproc cate o bere! :))

Neata! Noapte buna!

Ai facut de trecere? N-as crede... .

Mersi! La fel si tie, bafta la mate ca acolo e naspa. Lasa ca ne vedem in game dupa bac si ne dam reciproc cate o bere! :))

Cand te prind in joc sa mai facem o echipa "imbatabila"? :))

Nu mai stau nici eu... ne auzim maine.

O seara placuta si noapte buna celor care s-au culcat.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic