Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mersi la fel, bafta tuturor cu scoala!

Neata,neata. Bafta la scoala si multumim.

Deci ca sa stiti mai bine Seba nu a explicat cum trebuie in regulile cum sunt scrise.

nu prea am inteles ce-ai vrut sa zici :)e

Cand a scris Seba regulile noi nu am inteles nimic din ele, cand a fost sedinta de aseara am inteles tot.

Cand a scris Seba regulile noi nu am inteles nimic din ele, cand a fost sedinta de aseara am inteles tot.

Apai normal, ca stie sa wexplice, altul zicea: ai regulile pe forum, ce vrei mai mult de atat?

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/130215-propunere-campionat-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

Salut tuturor.

Mii de scuze pentru acest reply.

Presupun ca tuturor va plac jocurile de carti.Ei bine,cu scurt timp in urma am ales propunerea unoi campionat de carti.

Acest campionat va fi constituit din doua jocuri de carti,acestea fiind : Makao si septica.

Haideti sa punem in aplicare ceea ce ne place.

Link-ul propunerii il gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/130215-propunere-campionat-makaoseptica/

In caz ca te-ar incanta un astfel de campionat nu ezita votarea acestuia printr-un +.

Inca o data,ma scuzati de deranj.Succes.

te scuzam :)

voi din sfpd, ce mai ziceti?

Edited by HC Smith

Intru si eu in game sa mai fac cateva puncte pentru raport :X, trebuia sa ma invat si cu regulile noi(wanted)

Maine plec la Mare :X.

Edited by nXoiD

Intru si eu in game sa mai fac cateva puncte pentru raport :X, trebuia sa ma invat si cu regulile noi(wanted)

Maine plec la Mare :X.

Vezi sa nu te bata soarele in cap.

Hai ca eu am iesit, noapte buna.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic