Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut !

Ce pustiu e aici fata de ce se posteaza la clanuri..

Din pacate tot ce pot sa fac este sa va urez bafta la antrenament si la raportul de saptamana viitoare...poate repara astia laptopul mai repede..

Buna dimineata, dragi colegi:) !

Salut !
Ce pustiu e aici fata de ce se posteaza la clanuri..
Din pacate tot ce pot sa fac este sa va urez bafta la antrenament si la raportul de saptamana viitoare...poate repara astia laptopul mai repede..

Asa am patit si eu cu vechiul monitor il reparam intr-o saptamana, cand ma duc peste o saptamana, citez: ,, Nu se mai poate face nimic i s-a ars ( nu mai stiu ce a zis) ".

@, Nu uita sa-mi zici daca pleci azi, ok?

Neata SFPD!

Fie ca mergeti dupa suspecti cu wanted, fie dupa cei care au incalcat legile traficului...trebuie sa-i somati pe nume, indiferent de level!!

Va rog sa o lasati mai moale cu bindurile de genul "Salut! Tocmai te-am surprins depasind limita de viteza asa ca iti voi da o amenda".

Edited by GF DaNy

•Salut colegi, succes celor care se afla la scoala in acest moment.

•Am postat evidenta de la antrenament / I posted Training Statistic.

•Curand ma voi uita in topicul Ghidul Incepatorului SFPD pentru a mai adauga / schimba anumite reguli conform noilor reguli.

Salut SFPD !

Doresc sa le urez bun venit celor noi si felicitari lui Tig3r pentru antrenament...

Dany, ce ai scris mai sus sunt reguli noi sau recomandarile tale?

Salut, sherlock tot ce am vrut am zis sa aduc o gura de aer noua ( antrement aerian gura de aer te-ai prins tu:)) ) sa ma asigur ca toti din sfpd stiu sa foloseasca acele hydra/hunter si rustlere etc + era nevoie de o mcia schimbare a antrenamentului parerea mea pacat ca nu ai fost si tu sa experimentezi :)

mcia schimbare a antrenamentului parerea mea pacat ca nu ai fost si tu sa experimentezi :)

Gata tigrutzzzz. "Lasa gargara " :))).(glumesc, boss:)) )

N seara SFPD.

Ce e cu voi de iesiti toti ca nu inteleg ???Urat din partea voastra..

Neatza SFPD!

Ce mai faceti?

Ultima zi si dupa 4zile libere.Ce se putea mai bine de atat?Paste,1-2 Mai, banchet, ....examen :(:)))

Felicitari Hoby pentru Rank2 !

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic