Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureza un 1 Mai fericit!

Salutare lume !

Laptop-ul meu s-a intors de la reparat. Aparent, daca torni sampanie pe tastatura, rupi un usb, freci capacu si iei vopseaua de pe carcasa, produsul nu mai indeplineste conditiile garantiei..

Ma rog, important e ca m-am intors dar luna aceasta este perioada TEZELOR asa ca nu ma veti vedea asa de mult in joc dar macar ma veti vedea.

Buma seara SFPD.

Sunt primu care postez dupa 4 zile, timp in care a fist topicul inchis.

Felicitari SkiNNet. Acum mergem impreuna dupa robbery.

Se pare ca la rapoarte s-a lasat si cu fw...

Celor noi, uelcam ;) !

Neața băieți, eu mă duc să mănânc ceva și apoi mă pun pe învățat că am teză săptămâna asta. Poate intru mai târziu vreo 30min..

Oricum vorbim diseară, cius.

Edited by lolflamE

@, Ce-ti mai place sa strici visele copiilor:))

Mereu am dovezi...tin 400 GB numai pentru fraps:))) deci...

De asta zic unii...ady iti fac post nu stiu ce...si le vorbesc indiferent pentru ca nu-mi pasa si pentru ca am dovezi, incat nu mai fac aia post:))

Edited by Ady007

Salut SFPD!

Check: http://forum.b-zone.ro/topic/123508-sf-police-department-anunuri-importante-important-announcements/page-2#entry3054399

Fiecare membru rank 3+ va oferi primarului cate un accept pe saptamana(OBLIGATORIU). Cand vindeti un accept primarului, faceti ss si imi trimiteti PM.

Edited by GF DaNy

Buna seara SFPD! Sunt pur si simplu onorat sa postez intr-un topic de discutii de la un departament atat de respectat.

De azi voi fi noul vostru coleg si sper sa ne intelegem bine.

Neatza SFPD.

Ce mai faceti??

Eu nu am inteles faca cu acceptul la primar.Deci daca dai un accept cu 7k mai primesti 2k?

Neatza SFPD.

Ce mai faceti??

Eu nu am inteles faca cu acceptul la primar.Deci daca dai un accept cu 7k mai primesti 2k?

Nu. Fiecare rank 3+ este obligat sa vanda un accept pe saptamana primarului cu 5k, iar atunci cand le dai avocatilor primariei accept cu pretul minim (5k) vei mai primi inca 2k.

Edited by XtaZyy

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic