Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare, ați putea sa mai citiți o data primul post din topic.

Ce mai fac ofițerii?

V-ati bucurat de cadouri,ă? Eu n-am prins niciunul =))

La cat de nab esti :)))

Sa citesti si tu :))) !

@Necomercial,

Am prins de veste ca ma inseli cu alta :))

In rest baieti?toate bune? ce s-a intamplat de ati lasat-o mai usor cu spamu' asta :)))?

Am postat si eu raportul, 130 puncte N0t bad.

Azi(Duminica) nu o sa prea intru prin game, dar de luni re-intru in paine :D

Pana atunci, va salut pe toti, nb p@.

Edited by MikeC l D E A G L E

Salut baieti, ce faceti ? Eu acum m-am trezit, vreme frumoasa, etc. :))) Astazi suntem liberi, nu avem nimic, antrenamente, sedinte, nu ?

Salut baieti, ce faceti ? Eu acum m-am trezit, vreme frumoasa, etc. :))) Astazi suntem liberi, nu avem nimic, antrenamente, sedinte, nu ?

Nu avem nimica astazi,dc sa avem?Stim sa abuzam de functie,ce mai vrei sa ne invete Reyzard sau Xtazy ? :))

Neata baieti, care mai e viata voastra? Mie mi-a fost foarte rau... am avut temperatura, am racit etc. etc... am chemat ambulanta doar ca sa-mi dea o amarata de reteta...

~legat de joc

Imi place noua regula cu wantedul pentru " neprezentare acte ", ne auzim maine, va pup! :D

Shaf de pagina!

Edited by RougH17

Hallau!

Bai eu o sa plec, aveti grija de voi, bafta la fw`uri etc=))

Uelcam colegilor noi...si sa va gasesc intr`un stadiu bun la intoarcere:>

Va pupa venin`us :* Ceaw!

P.S: Nu e ziua mea=)))

Edited by l VipeRa l VIP

Hallau!

Bai eu o sa plec, aveti grija de voi, bafta la fw`uri etc=))

Uelcam colegilor noi...si sa va gasesc intr`un stadiu bun la intoarcere:>

Va pupa venin`us :* Ceaw!

Distractie placuta si la multi ani nabule

Daca nu faci asa te tai :))

Salutare, insanatosire grabnica Rough!,se pare ca gangsterii in sfarsit o sa se simta mai liberi in problemele lor.

Multumesc mult de tot..

Salut baieti, acum o ora m-am trezit si eu.. sunteti gata sa vanam puncte? Dar nu in alte orase ca se supara dany pe noi..

Ne auzim in game va salut! :D

Bine v-am regasit, ma bucur mult sa fiu iar membru al SFPD. Membrii de rank 3+ ma cunosc, cu ceilalti o sa fac cunostiinta pe parcurs.

Bună dimineața. Ce matinal sunt azi :)) . Mă duc să-mi fac o cafea, să fac un duș și ne auzim în joc.

Mersi. Nicio problema, filmez tot :))

Am iesit, vorbim diseara.

edit: Iar ploua :|

Edited by lolflamE

@, Uite ba, esti si tu bucuros intr-un final. Ai acelasi rank ca mine =))))))))

Salut de astazi sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem, si daca nu ne intelegem o rezolvam....

D a n y te rog sa nu ma tai... dar sunt extrem de racit.. nu stiu daca apuc sa termin raportul de activitate.. mai mult stau cu termometrul si cu prosoapele cu apa pe cap... sunt extra-racit.. sorry

Salut baieti, ce faceti? Felicitari tuturor celor cu rank-up si welcome celor noi, pentru cei noi veniti daca nu stiti ceva intrebati pe /r ca nu e o rusine, va pup salut!

Bagati si voi ceva sfaturi anti viroza... ca poate scap mai repede de ea, mersi :))

Edited by RougH17

D a n y te rog sa nu ma tai... dar sunt extrem de racit.. nu stiu daca apuc sa termin raportul de activitate.. mai mult stau cu termometrul si cu prosoapele cu apa pe cap... sunt extra-racit.. sorry

Salut baieti, ce faceti? Felicitari tuturor celor cu rank-up si welcome celor noi, pentru cei noi veniti daca nu stiti ceva intrebati pe /r ca nu e o rusine, va pup salut!

Bagati si voi ceva sfaturi anti viroza... ca poate scap mai repede de ea, mersi :))

Du-te imbracat afara cu caciula si pantaloni lungi + tricou lung si alearga cat poti si scapi :)))))))))))))))

Salut bajeti :)) acum am venit si eu de pe afara ca m-a trimis ploaia intrauntru... intru in joc sa fac niste puncte, ne auzim :*

@, aspirina saracului :))) incearca sa vezi ce-ti trece raceala...

Edited by MikeC l D E A G L E

Noapte buna baieti ma culc, misto update :X mai ales faza cu un nrg in loc de hpv pacat ca e disponibil numai pentru rank 3 :)) si faza cu jucatorii cu cont premium pot avea maximum 300 accept points :X ne auzim in joc.

Edited by c1uh1

Noapte buna baieti ma culc, misto update :X mai ales faza cu un nrg in loc de hpv pacat ca e disponibil numai pentru rank 3 :)) si faza cu jucatorii cu cont premium pot avea maximum 300 accept points :X ne auzim in joc.

iti dai seama sa te duci sa dai ad ca vinzi 20 de accept-uri.O sa ai un big spam

P.S : CINE SE ATINGE DE NRG AVETI CONTRACt.Noapte buna

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic