Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata ce faceti prieteni?

Tu ai citit regulamentul departamentelor, acela legat de forum?

Citez : Fără mesaje de Salut, ce faceți, mă duc să mănânc, sau orice fel de mesaj fără sens postat în acest topic, acesta se sancționează în funcție de caz sau cum decide liderul.

Am să te rog să nu mai postezi aici astfel de lucruri. Acest lucru este valabil pentru toată lumea.

Ce ai întrebat tu acolo se poate face și pe /r..

Pwp

Salutare!

Deseara m-am gandit sa fac o activitate(event) in factiune.

• Posibil sa pun si un premiu (vehicul sau bani)
  • Activitatea nu este obligatorie
  • Se va face prezenta si se va tine cont la acordarea rank-ului.
  • Activitatea va avea loc la 21:00.

English

Hello!

Tonight I thought to do an activity (event) in faction.

• Possible to put a prize (vehicle or money)
  • Activity is not obligatory.
  • I will make a record of who will be present and will consider granting rank .
  • The activity will take place at 21:00.

Salut, Ce mai faceti?

Aceste este primul post aici, sunt Andrei89.

Pentru cei care joaca cs 1.6 va astept pe strike.b-zone.ro, CS-Team mersi :*

Salut ce mai faceti !!!

Ia cititi voi regulamentul departamentelor in ceea ce priveste forumul si mai lasati posturile aiurea daca nu vreti sa fiti sanctionati.

Ia cititi voi regulamentul departamentelor in ceea ce priveste forumul si mai lasati posturile aiurea daca nu vreti sa fiti sanctionati.

Sanctionati cu warn pe forum? :-J, ma doare =)). Si ce are postul? nu este de genul sal, kf? sau altele are un mesaj clar si are leg cu factiune. Si cam cine esti tu? :o3

Daca nu veti inceta cu posturile ce nu-si au rostul, incep sa va sanctionez. Incercati sa postati ce credeti ca e necesar si lasati mesajele de genul 'salut, ce faceti' s.a . Este ultima oara cand va atrag atentia, data viitoare va sanctionez direct.

Salutare, colegi!

De astazi voi fi noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine, deoarece nu sunt genul sa fac probleme ba din contra cu cat o sa ma cunoasteti mai bine va veti da seama ca sunt un baiat de treaba.

Multumesc tuturor pentru primirea oferita!

O seara buna in continuare! :)

@, Ba, eu te stiu pe tine de undeva.... dar nu mai stiu exact...

Erai un nab cu un bullet offf ce-mi scapa numele acum :@@@... las' ca-mi aduc eu aminte,

pwp si welcome!

GATA BA, TE STIU TU ESTI RULLEZ!

Edited by Rough ZEW

Salutare!

Nu mai folositi comanda [/ms] in alte scopuri fata de care a fost creata. Cei care obisnuiesc sa foloseasca aceasta comanda in alt scop fata de care trebuie utilizata ( atragerea atentiei cuiva spre exemplu) fac o greseala, fiind ca acei playeri daca iau crash vor primi automat wanted sau jail (in functie de caz).

English

Hello!

Don't use this commmand [/ms],for other purposes to which it was created.

Who tend to use this command for other purposes to be used (for example attracting someone's attention) because when they take crash ,they receive wanted or jail will automatically (depending on the case).

Edited by J o n n Y

@@J o n n Y , Atât?! Asta știam deja... de obicei folosesc /m pentru atenționare :)).

Prima dată când am văzut /fmotd-ul am crezut că-i ceva grav, că arde.

Nu mă mai speria așa!
:))

Salut baieti ( si Rough ). Facem maine un event? Eu sunt gata sa pun 30.000$, cine se mai baga? :>

Salut colegi , am luat Crash si de atunci nu mai pot intra in Sa:Mp dau click pe server sa ma conectez si nu imi mai intra in Gta ma poate ajuta cineva si pe mine? Care ma poate ajuta sa imi dea un PM.

Ti-ai bagat moduri?

Incearca sa iti reinstalezi GTA-ul,daca nici asa nu merge nush ce are .

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic