Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cand faci un PD car si niciunul nu vrea sa conduca!

the same thing happened with me some months ago. it would be a bug. the driver would be the one sitting on back of drivers seat. but it looks awsome

Eu ma chinui aici sa platesc datoriile si tu te distrezi cu banii ba? ... frumos asa.Eu vin da nu dau bani :)

Ai datorii? Suna la Provident!

M-am gandit sa facem in seara aceasta un eveniment de tip deagle by SFPD, cu premiul de 50.000$. Ce ziceti, ne putem aduna?

Accept orice suma drept sponsorizare.

Pun si eu 5k cu conditia sa ma mentionezi pe /e :))

Se pare ca am reusit sa tinem un event, chiar daca am asteptat ceva timp sa ne accepte. :) Totusi sa speram ca maine la cel cu premiul de 50k sa accepte mai repede. Oricum au venit ceva la event chiar daca erau doar 600 online la acea ora, eu zic ca a iesit bine. Ar trebuie sa facem mai des cate un event, mai iesim din rutina si sa ajutam cu bani fiecare cu cat putem.

Edited by AIM GhosT

@@GF SyK,Nu o sa ne lipsesti,asta e pentru ca nu mai etichetat in demisie.Salpa.

@@GF SyK, Baa syk m-ai speriat, bravo ca ai retras si sincer din punctul meu de vedere tu ai fost unul dintre acei oameni care a ajutat la dezvoltarea acestui clan, bafta in viata reala, e mai importanta decat sa te ingropi intr-o viata virtuala ;)

Salut tuturor!

Din pacate, acesta va fi ultimul meu post in acest topic.Datorita lipsei de timp si a problemelor acumulate pe parcurs, am hotarat ca a venit momentul sa las pe altcineva sa imi preia locul aici.Sper ca in cariera mea de 3 luni si 13 zile nu am dezamagit pe nimeni, am reusit sa creez un colectiv unit si ca v-ati simtit bine cu mine la conducere.Din cauza timpului care e din ce in ce mai putin pe zi ce trece, am hotarat sa las functia de lider.Consider ca mi-am facut treaba, reusind sa termin in 3 luni si 13 zile fara absolut nici un avertisment.

V-as ruga sa fiti on pe parcursul zilei de maine pentru a va vota noul lider.Nu o sa fac publica lista a celor propusi.

Va urez mult succes in continuare tuturor si sper ca ati reusit sa invatati cate ceva din experienta pe care ati avut-o aici in SFPD, in timpul carierei mele!

Salut tuturor!

Din pacate, acesta va fi ultimul meu post in acest topic.Datorita lipsei de timp si a problemelor acumulate pe parcurs, am hotarat ca a venit momentul sa las pe altcineva sa imi preia locul aici.Sper ca in cariera mea de 3 luni si 13 zile nu am dezamagit pe nimeni, am reusit sa creez un colectiv unit si ca v-ati simtit bine cu mine la conducere.Din cauza timpului care e din ce in ce mai putin pe zi ce trece, am hotarat sa las functia de lider.Consider ca mi-am facut treaba, reusind sa termin in 3 luni si 13 zile fara absolut nici un avertisment.

V-as ruga sa fiti on pe parcursul zilei de maine pentru a va vota noul lider.Nu o sa fac publica lista a celor propusi.

Va urez mult succes in continuare tuturor si sper ca ati reusit sa invatati cate ceva din experienta pe care ati avut-o aici in SFPD, in timpul carierei mele!

Mult succes si tie, tinere padaoan :)). Ai fost super de treaba cand am fost colegi, m-ai tinut fortat sa nu iesi atunci cand ai luat subleader, dar na, toti avem sanse. Faceam si eu pe victima atunci, dar na, locul 1 = viata reala. Ajungem mari, trebuie sa ne casatorim, etc, sa aparem pe la stiri, sa ne uitam la desene. REMEMBER OLD NECOMERCIAL rank 4.

Restu, i don't care about reporturile voastre. Te pupa Neco :*. Daca ai ceva de zic, PM ME.

Pentru noul leader, ai grija cu factiunea boss :).

Respect!

wrong topic

Edited by AIM zNoss

Salut tuturor!

DonG, vreau sa iti multumesc enorm pentru sansa pe care mi-ai acordat-o in momentul in care mi-ai acceptat aplicatia! Iti multumesc si pentru toate rank-up urile si totodata pentru perioada petrecuta aici impreuna. Iti doresc bafta, in orice iti propui sa faci mai departe!

Dong,inainte de a lua aceasta decizie te rog eu sa te mai gandesti.Esti un lider bun si nu vrem sa pierdem,te rugam.

wrong topic

Mai bine se gandeste cum sa-si faca un viitor, nu la lumea virtuala. Acuma e decizia lui daca ramane sau nu.

The last post daca nu iau quote / mention de la leader.

Edited by AIM zNoss

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic