Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bei sincer îmi e dor de voi și o sa ne auzim cu siguranță mâine seara când o sa va fac o vizita prin garaj , sa îmi iau și eu infernusu :)))

Si noua ne e dor de tine.

Infernusu nu ti-l dam ramane amintire :)

Dacă voi vreți sa îl păstrați amintire,îl las acolo așa ca pt voi , dar tot va fac o vizita diseară

Salutare ba politailor :) Ce mai ziceti? Cum viata? GG celor ce au luat rank up.

Ba, am pingu 500 :(( sunt din RM, probabil de aceea. Plaang! Mor. Ma duc sa-mi caut funie :)

Edited by HG BvD Dorin

Voua v-a mers rpg pe la 20.Mie nu

Toti ce au net de la Telekom nu le-a mers, le-a facut figuri :) Ia-ti de la RDS si nu o sa ai probleme !!! RDS is the power, RDS is the LIFE !

https://m.youtube.com/watch?v=HtVoOoATG-0

Va saluta Sergeant IoNicăă_WalkeR. RANK 3, PRADUITORILOR :))

Bai astia, nu mai jucati cu coduri, drq. Am fost de 3 ori la teste si am fost curat. Invatati sa trageti cu arma, nu sa aruncati cu ea. E nasol rau daca te prinde cu coduri.

#Ham norocu' scris in frunte, e norocu' meu! Ce sa le fac la dusmani, sa le dau capul meu?# :))

Si acum imi dau seama ca l.am primit miercuri :)):*

Edited by AIM IoNicaaWalker

Ai FW.

Lasati ca vad eu cine e membru bun si isi asculta liderul. O sa ii vad in lista de referrali. 2041 nu uitati!

Sabine daca postai mai de mult ma bagam pe referalul tau dar am contul dinaintea ta facut :) si sunt pe referalul lui Marick

@@AT S4bin95, Daca ai ajuns asa departe pe RPG1 dc te-ai mai apucat si de RPG4? =]

Sa imi ocup numele si sa fie acolo.

De smecherie asa, am lasat azi 2 ore sa vad daca imi gaseste loc, nu a gasit :))

Incearca seara, si nu uita id referral 2041!! ;)

Edited by AT S4bin95

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic