Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi!

Mă omoară şcoala asta...până acum am debea 30p. Tre să facem un scurt-metraj pt. ora de română şi pe mine m-a pus să-l montez, voi realiza primul meu clip în SonyVegas şi ăla mai merge şi la un concurs :)).

M-am familiarizat cv-cv, sfaturi aveți(doar pt mondaj)?

noroc ca aveam baterie la telefon am intrat repede pe net

Noroc că aveai net, eu într-o zi am crezut că stau pe Wi-Fi și defapt stăteam pe netul de la Orange si am consumat 1 GB în 30 de mninute.

Edited by Sherlock Holmes

Noroc că aveai net, eu într-o zi am crezut că stau pe Wi-Fi și defapt stăteam pe netul de la Orange si am consumat 1 GB în 30 de mninute.

Exista o explicatie logica :

1. Te-ai uitat la filme xxL

2. Ai descarcat filme xxL

Peace...

Baa , am o poza cu dany cum sta el azi singur acolo in bancuta pe hol ca era de servici , ma gandesc sa o pun :)))

Baa , am o poza cu dany cum sta el azi singur acolo in bancuta pe hol ca era de servici , ma gandesc sa o pun )

Ar fi trebuit să faci asta până acum, nu știu ce a fost în capul tău.

Anyway, alta pasiune decât Dany nu ai ?:))

Welcome

Seba No1 sper sa ne intelegem bine.Acesta este noul meu cont pe forum deci daca posteza altcineva cu ''Grig154'' sa nu il bagati in seama eu de acum incolo pe forum sunt ''Grig154eu''.

Salut SFPD!

Welcome celor noi! Dacă aveţi întrebări/nelămuriri întrebaţi un rank mai mare.

Nu am mai postat de mult timp in topicul "Discutii". Vad ca fiecare posteaza ce vrea si cand vrea (nu trebuie sa dau nume).

Încercați pe cât se poate să discutați lucruri legate de joc și să vă limitați din a face posturi inutile. Țineți minte, e topic de discuții, nu messenger sau un chat privat.

Cine nu respecta aceasta "regula" va fi sanctionat!

Edited by D a n y

Salutare. Am trecut sa va zic bafta pentru acest weekend. Eu o sa fiu plecat si nu voi putea intra. Nu am pus cerere de inactivitate pentru ca lipsesc doar 2 zile. Asa ca nu va grabiti sa ma trimiteti la Aeroport :))

Welcome celor noi si celor care urmeaza sa intre!

Succes la amenzi, licente, suspecti (ucisi + arestati), obiecte confiscate, etc. :)) Bafta! :D

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic