Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Stiu ba dar nu i-am dat importanta si nu cred ca o sa ii dau asa de rpd importanta :)))

Ce sa zici si tu acuma,nu aveai cum sa te scoti,nu stiai faza asta + esti degeaba moderator :)))

@, cel mai mare nab, ti-am mai zis si iti repet pt urchile alea ale tale nu i-am dat importanta si la ce ma ajuta :-?:)))

Pai iti zic eu cu ce te ajuta...

Poti transmite un mesaj acolo. Sau un mic anunt de 4 cuvinte acolo. Am mai vazut cativa cu "Vand Sultan RPG1" sau cv gen.

Deci, gasesti tu o intrebuintare...

Neata SFPD! Nu am mai postat de mult in acest topic.

Vreau sa va reaminstesc un lucru.

Incercati pe cat se poate sa discutati lucruri legate de joc si sa va limitati din a face posturi inutile. Tineti minte, e topic de discutii, nu messenger sau un chat privat.

@@Kavarna, Welcome, ne pare bine sa te avem printre noi. Daca este ceva ce nu sti poti intreba linistit pe /r iar noi te vom ajuta. Sper sa te simti bine alaturi de noi.

@@Kavarna, Welcome, ne pare bine sa te avem printre noi. Daca este ceva ce nu sti poti intreba linistit pe /r iar noi te vom ajuta. Sper sa te simti bine alaturi de noi.

Fast: In ss-ul pentru permis confiscat in afara de ID si confiscate mai trebuie sa apara ceva ?

@,Nu mai trebuie nimic. Sa ai acolo textul ca l-ai confiscat + /id . De preferat stiu ca e sa apara si textul cu motivul.

Folositi si voi /pagesize 20.

Salutare SFPD

Acum am ajuns si eu de la scoala...3ore si acasa...Deabea astept sa terminam <3 !

Pfuu,ce bine.Am apucat sa fac decat 51 pct. si la un permis am facut ss inainte sa-i zic aluia motivul... ID am,textul ala il am.Doamne,ajuta sa nu am vreun ss gresit.

Edited by rTn NGabi

@,Nu mai trebuie nimic. Sa ai acolo textul ca l-ai confiscat + /id . De preferat stiu ca e sa apara si textul cu motivul.

Folositi si voi /pagesize 20.

Salutare SFPD

Acum am ajuns si eu de la scoala...3ore si acasa...Deabea astept sa terminam <3 !

@,welcome boss !! Eu ti-am zis ca poti sa intri da` tu batman .

Ps:Imi place avataru` tau :* !

Welcome si celorlalti !

https://www.youtube.com/watch?v=yZFNa90EXsA#t=153 =))

Tu esti nab,stiam

Idem ce i-am scris mai sus

Tu esti nab,stiam

Idem ce i-am scris mai sus

Ce ai ma? Vrei sa ne batem? Intra pe samp =))

Neața, încerc şi eu să fac raportul...

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic