Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Felicitari PT RANK, ia vezi pozitia 37

Ce mai faceti :)? GG pt oly.

Tu ai cautat pe google pozitia aia? : :))

A zis Reyzard ca nu inchide discutiile asa ca faceti SPAM SPAM SPAM

Edited by Necomercial

Felicitari tuturor pentru rank-up!!!Asa e DonGambetta liderul e de nota 10.Sper sa il avem printre noi cat mai mult timp :D.Asta daca nu il molipseste Neco cu nabism si ii trece prin cap vreo prostie =)).(Glumeam, doar faza cu molipsitul si restul...Neco tot nab ramane :P).

Felicitari tuturor pentru rank-up!!!Asa e DonGambetta liderul e de nota 10.Sper sa il avem printre noi cat mai mult timp :D.Asta daca nu il molipseste Neco cu nabism si ii trece prin cap vreo prostie =)).(Glumeam, doar faza cu molipsitul si restul...Neco tot nab ramane :P).

Asa vorbesti tu cu leaderul nabilor?Nu tie rusine? Oricum Reyzard e cu 0.000000000000000000000000000000000000000001 peste mine la nivel de nabism . Bafta !

@,

Imi place stramtoarea :>

Si mie imi place

MERSIII CA MA FELICITI VENENO <3 IUI, AM LUAT SI EU RANK 3 MUHAHAHAHA, accept sal!

M-am uitat si eu la video al tau =))))), penaaal.Daca nu ar mai fi faza cu rank 3 intr-o factiune anterioara as aplica de pe contul mic, dar na...O sa vorbesc eu cu nasu´ K poate face o exceptie cu mine :)).Fain video, daca te pricepi mai fa :D.

M-am uitat si eu la video al tau =))))), penaaal.Daca nu ar mai fi faza cu rank 3 intr-o factiune anterioara as aplica de pe contul mic, dar na...O sa vorbesc eu cu nasu´ K poate face o exceptie cu mine :)).Fain video, daca te pricepi mai fa :D.

Nu m-am oprit din drum

Am devenit batran

Mai am multe sa spun..

https://www.youtube.com/watch?v=RHOfO20xJEI

Ia gata ma cu spam-ul asta, eu ma bag la film.Ne auzim maine in game.Noapte buna!!!

Pana nu fac 5000 / 10000 de posturi nu ma las .

Imi amintesc de vremea mea cand spuneam asa

Lumea e a mea,lumea e amea

Tu o sa simti mai bine daca ai striga asa

Lumea e a mea,lumea e a mea

Edited by Necomercial

Salutaree!! Ba da ce va mai plac sa faceti spam aici la discutii =))

Hspam He Hviata Hnoastra.

@,

SI IO SI IO, No , ce mai zice Suntem Fabulosi Police Department? SFPD

Ba , tu nu ai voie sa postezi pe aici .

Neata baieti, eu am plecat la sala. Grija mare la post hunteri. Welcome celor noi si felicitari celor care au luat ieri rank up.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic