Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Hai mai repede acasa, sunt singurul care da teste :))))

Sunt acasa ma, dar am inactivitate,mai stau si eu asa pe PC

"Dai singurul care da teste" - De parca nu am dat 3 teste intr-o zi si te plangi tu. Reyzard dai rank 3 inapoi :))

Sunt acasa ma, dar am inactivitate,mai stau si eu asa pe PC

"Dai singurul care da teste" - De parca nu am dat 3 teste intr-o zi si te plangi tu. Reyzard dai rank 3 inapoi :))

Taci ba ca poate imi da :)))), vreau la SWAT si am picat testele :(((((, nu-mi mai place Roads ma alearga aia si nu-mi place, mie dor de o panda, acum mai stau o sptamana...

Taci ba ca poate imi da :)))), vreau la SWAT si am picat testele :(((((, nu-mi mai place Roads ma alearga aia si nu-mi place, mie dor de o panda, acum mai stau o sptamana...

Se vede ca ai luat leader pe rpg2 :))

Baieti eu ies noapte buna , pana acum o tin bine cu rapoartele :)) 169 - 69 - 69 - 169 | Am postat ca nubu la aplicati swat :)))

Tu nu stii cum sa faci mai repede 1k posts si na,dai cu wrong peste tot :)))

Cum sa va zic :

https://www.youtube.com/watch?v=agk5PtCPee8

Meridionabilule, tu esti nab din ala cu licenta... 3 posturi, lol :))

Hai ca n-am mai postat de mult timp pe aici... facem si noi ceva special diseara? Poate nu mai vine Rough si ne bubuie pe toti.

Meridionabilule, tu esti nab din ala cu licenta... 3 posturi, lol :))

Hai ca n-am mai postat de mult timp pe aici... facem si noi ceva special diseara? Poate nu mai vine Rough si ne bubuie pe toti.

Daca minimul pentru raport e de 30pct, bestul e la fel ca la celelalte rankuri?

Edited by le Wizz

Welcome dejjan. I'm rough17 if you need to know something ask me.okay? Cya.

Salut băieți.. Vad ca după cele întâmplate azi rey s-a cam supărat pe noi.. Încercați și voi sa fiți mai înțelegători ca pana la urma nu va vrea nimeni răul. În legătură cu antrenamentul a fost super, mi-a plăcut cel cu bărcile, mulțumim gambetta.

Pentru cei noi, evitați posturile de genul salut ce faceți? Etc. Și dacă nu sunteți siguri de ceva mai bine întrebati pe /e. Va pup ne auzim mâine.. App știați ca e luni mâine? :( pwp

Hi collegs,i'm new there. :) Again after a lot of time...

Ps:if someone know me (Dejan88). See you in game !

Welcome Serbia, I am expecting best in 1 day. Haha never mind.

No school today =)) . I am leaving the city for hour or two and then i come for some points.

#pup

Regarding the trainings, we have to integrate something new, because the duels became so boring and nobody wants to do them => no discipline. When there is something new all the players will listen to it and doing it with pleasure.

2) Rey, you have to give more FWarns. =))

Salut băieți.. Vad ca după cele întâmplate azi rey s-a cam supărat pe noi.. Încercați și voi sa fiți mai înțelegători ca pana la urma nu va vrea nimeni răul. În legătură cu antrenamentul a fost super, mi-a plăcut cel cu bărcile, mulțumim gambetta.

Pentru cei noi, evitați posturile de genul salut ce faceți? Etc. Și dacă nu sunteți siguri de ceva mai bine întrebati pe /e. Va pup ne auzim mâine.. App știați ca e luni mâine? :( pwp

Nu e /e ci /r ,dar ma asteptam la tine stai linistiti nici comenzile nu le stii :)) nik nu stii :))

Nu e /e ci /r ,dar ma asteptam la tine stai linistiti nici comenzile nu le stii :)) nik nu stii :))

Am scris de pe telefon ba. Du-te sari pe geam :))

Thanks i know how much i need :)

Salutare! Am postat rezultatele rapoartelor, le vedeti in topic, grija mare pe viitor ( in special la cei de rank 1 ma refer ), uitati-va in spate la ce au gresit colegii vostri si incercati pe cat puteti sa nu repetati greselile facute.Mai mult de atat, verificati raportul de 10 ori inainte sa il postati ( mai ales daca sunteti la primul raport ), nu actionati daca aveti nelamuriri legate de ceva si intrebati pe /r inainte de a lua o decizie de care nu sunteti siguri.

Succes in noua saptamana la cat mai multe besturi!

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic