Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru toti cei care au luat rank astazi mai ales Alright si Jonny felicitari pentru munca depusa aici in SFPD si sper ca odata si odata sa ajung si eu asa Bosi ca voi

English:Congratulations to everyone who took rank today and Jonny especially Alright congratulations for the work here in SFPD and I hope sometime to get myself so that I Bosi.

Felicitari tuturor pentru Rank UP!

PS: Ce parere aveti despre RPG 3? (mi-e mi se pare aiurea).... sunt deja 2 si nu sunt 1000/1000, pentru a mai face 1.

"

Romana: A fost adaugata Harta cu locatiile de Radar. Daca aveti si alte idei de locatii trimiteti-mi un PM. Pentru mai multe detalii check ,,Ghidul Incepatorului".

- vei pune radar doar în oraşul San Fierro, conform imaginii de mai jos. Inainte de a amplasa un radar esti obligat sa intrebi daca se afla deja cineva acolo, folosind numele exact al locatiei de pe harta de mai jos. ATENTIE: Nu aveti voie sa amplasati radare in acelasi timp in locatiile numerotate. Adica, daca cineva se afla cu Radar in zona Tunel 1, nu aveti voie sa amplasati radar nici in zona Tunel 2 (La fel si pentru Aero SF 1/2).
JgJGrzs.jpg

"

Cea mai FORTZA FORTZA FORTZA regulã adaugatã.

2. Hãpdeit la avatar + signature! ( fãcute de mine, desigur :)) )

@, se deschide al treilea server pentru a creste comunitatea. Vin playeri noi, care vor sa o ia de la capat.

@, poate iau fw pentru asta sa vezi ce-ti fac.

@, se deschide al treilea server pentru a creste comunitatea. Vin playeri noi, care vor sa o ia de la capat.

@, poate iau fw pentru asta sa vezi ce-ti fac.

Pentru ce?! Dc sa iei fw?

Salut baieti... Apropo rank 1 aveti grija se aproprie primul raport de activitate. Aveti grija cum il postati daca vreti sa ramaneti in sefepede.

Edited by Rough ZEW

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic