Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut colegi , am luat Crash si de atunci nu mai pot intra in Sa:Mp dau click pe server sa ma conectez si nu imi mai intra in Gta ma poate ajuta cineva si pe mine? Care ma poate ajuta sa imi dea un PM.

Baga crack-ul din nou.

Edited by PiNgo

Baza factiunii San Fiero Police Departament dar mai lipsea gambeta si Jonny :))

JDnZQiv.pngTAx0DvE.pngaorIDUN.png

Voi sunteți baza SFPD-ului!

Datorită vouă a ajuns unde este. Ști măcar care-i baza SFPS-ului?!

Seba97 și cu XtaZy au creat SFPD cel care este astăzi, așa că putem spune că ei sunt baza și că au valoare . Reyzard Gambetta și Jonny vor să continue ceea ce au început ei. Nu poți să spui că un nembru de rank 1 și 2 membrii de rank 2 sunt baza cu un cop car în spate că nu prea merge.

Ști că baza susține turnul iar noi, membrii deocamdată suntem susținuți.

Ăluia cui îi făcea fițe gta-ul, încearca reinstal cu crack HOODLUM, verifică dacă ți-sa ars placa video, șterge tot gta-ul inclusiv folderul din my Doxments și reinstalează-l.

Iar o ardem pe +1 băjeți?

Facem așa, cine scrie cel mai lung post aici CU SENS câștigă 1k. Deja m-am săturat să intru aici și să văd mereu aceleași lucruri, ori postați ceva INTELIGENT ori alt + f4.

Pwp.

Edited by Rough ZEW

@, eu ca sa-ti iau bani fac orice si o sa-mi faca o placere deosebita sa-ti iau bani,

@, incearca un restart la pc, daca nu merge reinstaleaza gta.

@, s-a facut un update la forum, sa nu se mai traga co ochiul la admini care se uita la aplicatii sau alte chestii ce tin de pirvat

Administratia SFPD va ureaza sarbatori fericite, distractie placuta si spor la munca o data cu preluarea noilor joburi legale.

O data ce v-am anuntat ca raportul este optional, incercati cat de cat sa fiti activi si sa nu se simta lipsa SFPD-ului pe strazile din San Fierro !

@@J o n n Y,

Momentu' ala cand apesi din greseala pe click stanga si tragi 2 gloante de mp5...

SJGywi7.png

BONUS

bjZ7Rri.gif

Edited by Rough ZEW

Scuze ca postez aici dar vreau sa va urez ceva San Fiero Police Departament din spiritul Craciunului.

Buna seara tuturor pentru inceput,cu ocazia de 24-25 Decembrie am de gand sa va urez un "Craciun Fericit"si din toata inima mea va urez un Craciun fericit sa va bucurati de darurile primite de la Mos Craciun,si cel mai important in spiritul Craciunului va urez ca mosu care face incojorul lumii de a ajunge de la toti de la copii mici la adulti ca toti avem o inima de copil toata dragostea din familie sa fiti fericiti si toate visele sa vi se implineasca.Si spre sfarsit ca anul se sfarseste si sa ziceam " Adio 2014" si sa zicem " Bun venit 2015" va urez ca la anu nou toate visele voastre sa devina realitate sa aveti in anu care vine unul cat mai bun decat a fost cel din 2014.Va urez tot succesu in anu care vine.

Ne auzim prin game cand apuc ca sunt sarbatori totusi.

By Ezio

Salutare, o zi frumoasa, sa aveti. Va doresc un Craciun fericit, si tot ce va doriti, si doar va inchipuiti. Mancaruri rafinate, femei delicate (in cazul fetelor, acel barbat "perfect" pentru ele.), bani "fara numar" in buzunar. Si orice alte fantezi/vise aveti. Va urez din nou Craciun fericit, alaturi de cei dragi, plin de sanatare, virtute, bani, si orice altceva va trece prin cap. Cu drag un membru al Factiuni Tow Truck Company, rpg2.

Salutare!

Daca tot sunt sarbatorile si nu aveti raport obligatoriu, macar incercati in aceasta perioada incercati sa sanctionati playerii (confiscate/ticket/wanted s.a ) respectiv sa respectati regulamentul ca la carte, astfel sa nu va mai sanctionez cel putin in acesta perioada.

Cine mai posteaza aici si nu face parte din factiune are Report. Sa nu ziceti ca nu v-am zis.

Happy Chrismas :D Enjoy ...

Happy Chrismas :D Enjoy ...

1. It's "Merry" not "happy"

2. It's 29 December

3. You got reported

lokeman90 - ce vrei sa spui prin ''tryhaderii?? sau ce ai spus tu acolo la demisie.

Prima oara a pus la motiv ca se lasa de samp apoi ca s-a saturat de colegi, jalnic. Asa se intampla cu cei ca tine, dupa ce ies dintr-o factiune incep sa arunce cu noroi. Dupa ce ca ar trebui sa le pupi mana liderilor care ti-au dat sansa sa faci parte din factiune si ti-au dat rank 3( daca eram eu lider nu treceai de rank 1), tot tu esti ala nemultumit. Abia astept sa aplici iar, dau eu testul cu tine. Sa vedem atunci ce parere ai de "tryharderi", care apropo, nici macar nu e un cuvant, deci degeaba faci pe interesantul.

Edited by Wizzle

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic