Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Trebuie sa ai mare grija cu cine umblii si pe unde umblii altfel faci tot feluri de boale, cum ar fi hepatita, atentie bossi din moldova, e epidemie, sau cel putin a fost, deasta am luat si eu :(

Hepatita de cel mai mic rang știu câ se ia dacă bei apă după cineva sau dacă trageți din aceași țigara sau prin contact de sânge.

Hiv/Sida se iau prin contact sexual.

Tu ce ai avut mai exact și cum s-a întâmplat s-o iei?

Cerințe minime pentru a putea aplica:

• Forum:

— pentru a putea posta o aplicație vă trebuie minim 200 de posturi pe forum.
— cei care au mai mult de 3 warning points active pe forum vor fi respinși automat.
— dacă contul vostru a fost sancționat pentru încălcări grave ale regulilor forumului sau ați deținut alte conturi care au fost sancționate pentru așa ceva, ne rezervăm dreptul de a vă respinge aplicația.

• Joc:

— nivelul minim cerut este 30.
— numărul minim de ore jucate cerute este 1000.
— să nu fi primit banuri grave pe cont (7 zile sau mai mult) în ultimele 6 luni de zile.
— să nu fi primit prea multe sancțiuni în joc.
— să nu fi deținut alte conturi de pe care s-au cauzat probleme pe server.
— să fi avut cel puțin rank 3 într-o facțiune.
— să aveți cunoștințe medii de limba engleză.
— să aveți suficientă experiență pe server pentru a putea răspunde aproximativ tuturor întrebărilor care vi s-ar putea adresa.

Ce trebuie să includă aplicația voastră:

• Titlul topicului:

— titlul topicului trebuie să conțină numele contului, nivelul contului și numărul de ore jucate pe server.
— Exemplu de titlu: Kelton - Nivelul 30 - 3000 de ore jucate.

• ConÈ›inutul topicului:

— Numele contului, nivelul și orele jucate:
— Conturi anterioare pe server:
— Intervalul de timp în care jucați:
— Vârsta și biografia reală:
— Trei rânduri din biografie traduse în engleză:
— Sancțiuni primite (mute, jail, suspend, warn, ban) și explicația voastră pentru ele:
— Facțiuni în care ați deținut minim rank 3 și vechimea în acestea:
— Facțiuni din care ați ieșit cu FP și motivul acesteia:
— Puteți petrece MINIM 5 ore zilnic timp în care să vă faceți datoria de Helper?:
— De ce doriți funcția de Helper, cu ce credeți că sunteți mai bun decât restul candidaților și de ce ar trebui să vă acceptăm pentru o astfel de funcție?:
— Mai doriți să ne oferiți anumite detalii sau să ne spuneți ceva?:

Informații suplimentare:

Timp de 5 ore în fiecare zi trebuie să fiți activi pe server și să vă faceți datoria de Helper. Dacă nu puteți îndeplini acest criteriu atunci nu aplicați.
Tratați acest model de aplicație cât se poate de serios, nu îl completați în grabă căci îl veți completa degeaba. Oferiți toate detaliile necesare și cât mai amănunțit pentru a vă sporii șansele. De asemenea încercați să vă faceți aplicația cât mai ușor de citit și de înțeles. Sinceritatea ajută întotdeauna. Pe cine prindem că minte va fi automat respins.

Fiecare aplicație va primi un răspuns mai devreme sau mai târziu, așadar vă rugăm să aveți răbdare. Nu dați BUMP topicului și nu postați aiurea în așteptarea răspunsului.
Aplicațiile voastre vor fi analizate de către adminii level 6 numai după ce primiți un răspuns dacă aplicația voastră este acceptată sau nu.

Cu placere da-mi rate la profil de 5 stele si o apreciere la post

@, Hepatita A virala, prima oara am crezut ca am luat-o de la apa din mare, cand am fost la mare, pentru ca am citit ca virusul se manifesta dupa 1 luna, ca sa-si faca "cuibul" in corp, si cu o luna in urma am fost la mare :)) dar acum 2 luni in urma am auzit ca a fost epidemie de hepatita in toata Moldova :(

@, Ce ba? Dancu-i nimic pe langa Ciurea :)) acolo daca mergi pe strada te intreba unde te duci :)), am fost cand eram mai mic...

=)))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic