Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@,Mi s-a spus ca trebuie modificat.Cred ca o sa reusiti sa il faceti.

Edited by AIM zNoss

Salut baieti,ce faceti?

Oooo,sa traiti :)).Bine si noi,cu raport-ul asta.Tu ce faci?

Bine,uite ma tot chinui cu rapoartele mai am 40 de pagini :))

De saptamana viitoare.

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem de minune. Aveti grija la primul vostru raport aici, acesta va stabili daca ramaneti sau nu alaturi de noi. Faceti-l cu mare atentie pentru a nu gresi nimic. Succes!

Salut baieti ce faceti?Maine vreau sa fi-ti prezenti cati mai multi la antrenament si sedinta.O seara buna.Va pwp :*

@[/b], Ni ma, cand ai luat tu ma chief?

Hac.

Va salut. :))

S-a cam dus.. old team SFPD.. : Eu, Danut, Wizzle, JustMed (Meduza), Yzzy (Izi, aka omu' care l-a injurat pe jonny de morti.) :))))

Si cam asta a fost si cu SFPD.

Mai dau si eu cu un post pe aici.. poate nu dati report. Rug, mai zi si tu ceva pe FB dom'le.. remember old-team. Znoss, cand te-am adus aici nu te credeam in stare sa ajungi pana aici, uite ca te-ai tinut de treaba (adica de dat transferuri sa retraga aia post-uri). Voi verifica sa vad cum te descurci, deci succes. Tin sa-i salut pe cei din generatia mea.. se pare ca putini au ramas. Traiasca rege, syk, guta, riko, ziko, praz, rug, meda, wizâl, ghost, yzi,hai si jony (ordine aleatorie, poate n-am uitat pe vreunu). Am vrut sa revin, insa am fost refuzat... oricum va salut, bafta znossule. Edited by Old Captain Danut

@,Salut danut,eram un nab inainte,tu m-ai adus SFPD si m-ai ajutat,ms pentru tot.Vorbim pe fb.

Mai dau si eu cu un post pe aici.. poate nu dati report. Rug, mai zi si tu ceva pe FB dom'le.. remember old-team. Znoss, cand te-am adus aici nu te credeam in stare sa ajungi pana aici, uite ca te-ai tinut de treaba (adica de dat transferuri sa retraga aia post-uri). Voi verifica sa vad cum te descurci, deci succes. Tin sa-i salut pe cei din generatia mea.. se pare ca putini au ramas. Traiasca rege, syk, guta, riko, ziko, praz, rug, meda, wizâl, ghost, yzi,hai si jony (ordine aleatorie, poate n-am uitat pe vreunu). Am vrut sa revin, insa am fost refuzat... oricum va salut, bafta znossule.

Ce faci ma? Sunt Guumble, am revenit in SFPD :)), Ce nasol de tine ca ai fost respins in Hitmen Agency...

@,

El a fost respins, eu am luat 0/3 teorie si 10 la Contract si ma da afara. De asta ce mai zici? Dar uite ca am fost compensat cu admin. Asta e, Dumnezeu nu doarme. ;):).

Am vrut sa zic "Ce nasol ca ai picat testul, Danut" Si el a intrat. Dar de ce te-a dat afara cu 0/3 si 10 la contract? Poate ai dat testul printre ultimii.

@,

Nu l-am dat printre ultimii si chiar nu conteaza al catelea dai insa trebuiau sa intre anumite persoane si pnm [ L-am intrebat pe Vincenzo si mi-a zis ca mi-a dat RzR 9.5 pentru ca nu am avut o distanta mai mare eu avand 270m si unde eram eu era singurul loc de unde se putea trage iar tinta era afk dar asta e ]. + ca eu m-am certat mai de mult cu RzR pentru o faza cu Metaphour cand la testu de arme ( cand era ) nu prea era clar cine trage, adversarul sau alta persoana si probabil de aia dar nu ma plang. Eu sa fiu sanatos, corect? Viata merge inainte :).

@,

Nu :)

Edited by South Edward NisaN

@South Edward NisaN

Da, pai pentru ca te-ai certat cu RzR.Marius... presupun ca ala era motivul pentru care te-a respins. Oricum, ai primit Admin. In Hitmen Agency intra oricine cu log-uri bune, dar gradul de admin se primeste pe merit, deci felicitari!

@juster10

Nu, n-am facut raportul, inca :D.

Edited by SFPD Detective TacTical

@,

Mersi mersi.

Hai ca deja depasim limita de posturi pe zi si vad ca a venit zNoss pe aici =)))) .

@,

Nu ma doar glumeam pentru ca am observat ca e multa liniste pe aici.

Eu intru pe CS GO. Ne auzim mai tarziu.

@,

Nu ma doar glumeam pentru ca am observat ca e multa liniste pe aici.

Eu intru pe CS GO. Ne auzim mai tarziu.

Bafta! Si eu vreau sa-mi cumpar din nou CS:GO, dar nu gasesc.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic