Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Totul e bine zNoss, sunt activat:

PS: Cred ca nici script-ul nu se astepta la asa un fail, d-aia nu i-a bagat in jail...

Nu stiu cat de nab sa fi sa dai rob cu burrito.In fine gg.

Sal baieti.Vedeti ce faceti la sedinta.Ascultati de rege si draco. :*

Am dus laptop-ul la reparat acum 1 ora.Acum astept decizia celui care se ocupa de el.

zNoss, ai primit vr'un raspuns? Ce are leptopul?

nu,azi l-am dus la reparat astept sa ma sune baiatul de la service

@, When you'll back man?

i don't know.I believe i don't back...

Salut all.Znoss,te-au mai sunat aia de la service in legatura cu piesa aia?

da,costa 100 lei nu trebuie piesa,trebuie sa lipeasca chipsetul de la placa video.In 2 zile ar fi gata,dar vreau sa dau laptop si diferenta pe un pc.

Baieti,este probabilitatea foarte mare sa revin in cateva zile.Probabil chiar de ziua mea pe 7 august <3 .Va pwp o sa am grija de voi.Aveti grija de factiune.Multumesc draco si rege si in special nabului de xtazy ca va ocupati de factiune.In ultimul rand vreau sa va zic sa aveti grija la reclamatii,dovezi mereu fraps on.Nu se stie niciodata de ex faci poze la un cop kill acelea nu sunt de ajuns,pai ce faci tragi o luna pentru 1 FW?Aveti grija vorbim in game.Am nevoie de r4+ cand ma voi intoarce pentru ca dupa cum v-ati dat si voi cu parerea,o sa facem o maricica recrutare.Cu drag al vostru lider nab care a incins laptopul pana a dezlipit chipsetul,zNoss.

Baieti,este probabilitatea foarte mare sa revin in cateva zile.Probabil chiar de ziua mea pe 7 august <3 .Va pwp o sa am grija de voi.Aveti grija de factiune.Multumesc draco si rege si in special nabului de xtazy ca va ocupati de factiune.In ultimul rand vreau sa va zic sa aveti grija la reclamatii,dovezi mereu fraps on.Nu se stie niciodata de ex faci poze la un cop kill acelea nu sunt de ajuns,pai ce faci tragi o luna pentru 1 FW?Aveti grija vorbim in game.Am nevoie de r4+ cand ma voi intoarce pentru ca dupa cum v-ati dat si voi cu parerea,o sa facem o maricica recrutare.Cu drag al vostru lider nab care a incins laptopul pana a dezlipit chipsetul,zNoss.

Ba, imi e mila de telefonul ala al tau... la cat ai butonat pe el :))))

Ba, imi e mila de telefonul ala al tau... la cat ai butonat pe el :))))

sa fie in bafta lui,prietenas.Draco=groapa

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic