Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Azi, 18.10.2015, ora 21:22 se implinesc 3 luni de cand ma aflu in sanul factiunii. Pot spune ca mereu mi-am dorit sa fac parte dintr-un departament precum acesta. Tin sa ii multumesc lui zNoss pentru ca m-a acceptat (chiar daca acum ma injura pe skype, dar macar mi-a confirmat ceea ce credeam despre el). In special as vrea sa ii multumesc lui S4bin95 cu care am dat teste si care a fost printre singurii impreuna cu Rikos care m-au ajutat. Este clar ca ne aflam intr-un moment de tranzitie dar este important sa ramanem uniti pana la capat chiar daca exista mici tensiuni. Impreuna putem duce SFPD mai departe.

Acesta este ultimul meu post aici, bafta SFPD. Multumesc tuturor pentru ce ati facut ca sa ma simpt bine timp de 7 luni aici.

Sabine ce sa zic, bafta cu liderul si sa nu ai probleme.

REMEMBER SFPD 5 Captain.!!!!! Va pup si va iubesc <3 :*

Salut! Bine v-am gasit si regasit (Regenesis si Coroiu).

De astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem cat se poate de bine!

Bine ai revenit in SFPD sunt sigur ca ne vom intelege!

Bafta man:)

Da cum, aștept +1 după, mersi.

Luati cu paine :)

:)))))))) gg

OMG ba, morrrrrrrrrrrrr:)))) De astazi suntem colegi baaa.

Topic inchis 48h. Pe motiv de posturi inutile.

S-a redeschis topicul , va rugam sa nu mai postați aiurea. Baftă

Cine nu poate ajunge diseara la antrenament si sedinta este rugat sa faca invoire in topicul Invoiri/Pass request. De acum incolo, din respect pentru cel care organizeaza antrenamentul si pentru cei care fac un efort si sunt prezenti, cei care o sa lipseasca nemotivat o sa fie sanctionati cu FW.

Anyone who can't make it to the Training and Meeting tonight, please post a Pass Request in the Invoiri/Pass Request topic. From this time on, as a respect for both the one that organize the Training and the ones that make an effort and attend it, players that will not come, and don't have a Pass Request, will be sanctioned with FW.

Salut, SFPD! Primul meu post aici. Sper să ne înțelegem bine! Dar aseara, m-a amuzat foarte tare antrenamentul =))), adică majoritatea au luat crash, pot spune că a fost un antrenament ''crashuit'' =)). Baftă la școală!

Sper ca ati inteles ceva din antrenament si va fost de folos. M-a suparat faptul ca nu ati vrut sa ascultati de mine, probabil ca nu va uitati la CHAT. Alte antrenamente nu se desfasoara asa, am avut emotii, a fost primul meu antrenament. La faza cu tero si co-tero, trebuia sa fiu putin mai organizat sa iasa cum trebuie, daca iesea Lord_Kush castigator era mai distractiv din punctul meu de vedere. In fine.

Sper ca ati inteles ceva din antrenament si va fost de folos. M-a suparat faptul ca nu ati vrut sa ascultati de mine, probabil ca nu va uitati la CHAT. Alte antrenamente nu se desfasoara asa, am avut emotii, a fost primul meu antrenament. La faza cu tero si co-tero, trebuia sa fiu putin mai organizat sa iasa cum trebuie, daca iesea Lord_Kush castigator era mai distractiv din punctul meu de vedere. In fine.

Bă, mie unul.. mi-a plăcut antrenamentul, dar faza cu tero și cotero nu prea am înțeles, când era ceva legat de Bizzle. Oricum, am baza în tine că pe viitor vei face antrenamente mult mai faine!

Neața ce faceți ?

Bine facem, insa data viitoare incearca sa postezi si tu mai mult de 3 cuvinte :))) altfel iar se pune lacatul pe topic.

Nu uitati, faceti si voi event-uri by SFPD cand puteti. Poate mai facem unul astazi cu totii. Sa vad cum o sa am timp in seara asta.

Bafta la raport, bagati tare, nu asteptati finalul de saptamana sa il faceti atunci intr-o zi. :-bd

Bine facem, insa data viitoare incearca sa postezi si tu mai mult de 3 cuvinte :))) altfel iar se pune lacatul pe topic.

Nu uitati, faceti si voi event-uri by SFPD cand puteti. Poate mai facem unul astazi cu totii. Sa vad cum o sa am timp in seara asta.

Bafta la raport, bagati tare, nu asteptati finalul de saptamana sa il faceti atunci intr-o zi. :-bd

Buna dimineata.

Eu dau requestevent in fiecare zi dar am probleme cu acceptarea nu accepta nimeni.Poate facem seara asta un event frumos.

Neața, SFPD! Frate, ce mă enervvează unii helperi si admini, am dat requestevent de 2 ori în 4 ore ''By SFPD''

Merge raportu' baieții? Văd că e bătaie la ăștia de rank 1 ( inclusiv eu =)) ) pe radar Car Rent =))). O zi bună să aveți, SFPD!

Neața, SFPD! Frate, ce mă enervvează unii helperi si admini, am dat requestevent de 2 ori în 4 ore ''By SFPD''

Merge raportu' baieții? Văd că e bătaie la ăștia de rank 1 ( inclusiv eu =)) ) pe radar Car Rent =))). O zi bună să aveți, SFPD!

Neata.Si eu am dat tot by SFPD de 2 ori nimic frate....Raportu merge

Merje raportu , dar faza cu event-urile by SFPD lool nu raspunde unu frate , tre sa ai ceva pile ca altfel nu iei accept.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic