Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ca daca ședinta nu se face la 20 pentru ca unii intra la war poate nici unii nu pot intra la 19 pentru ca sunt cu scoala si nu mi se pare corect ca cei care sunt absenți sa ia FW pentru ca sunt cu scoala pentru ca asa o putem face la 20 ca sa ia FW cei care sunt la war mie asa mi se corect! Daca nu macar sa pute-m pune învoire sau sa pună cei la war învoire ca nu cred ca sunt foarte multi cei care au conturi in mafii! Dar sa se rezolve in vreun fel ca sa fie bine pentru toti si sa nu fie dușmănie dupa ca unii au luat FW si alții nu pentru ca unii au deja 2/3 si daca mai iau si pe asta ca nu au fost prezenți la ședinta sunt out

Edited by darius10

Da dar daca unii au cont secundar in mafie in timpul ala poate si eu am vreo problema in timpul ședinței si nu o pot amâna pentru ca nu pot da înapoi familia. Ma intelegi ce vreau sa spun? Eu as fii de-acord sa fie ședinta opțională sau sa se mute la alta ora sau zi!

Ca daca ședinta nu se face la 20 pentru ca unii intra la war poate nici unii nu pot intra la 19 pentru ca sunt cu scoala si nu mi se pare corect ca cei care sunt absenți sa ia FW pentru ca sunt cu scoala pentru ca asa o putem face la 20 ca sa ia FW cei care sunt la war mie asa mi se corect! Daca nu macar sa pute-m pune învoire sau sa pună cei la war învoire ca nu cred ca sunt foarte multi cei care au conturi in mafii! Dar sa se rezolve in vreun fel ca sa fie bine pentru toti si sa nu fie dușmănie dupa ca unii au luat FW si alții nu pentru ca unii au deja 2/3 si daca mai iau si pe asta ca nu au fost prezenți la ședinta sunt out

Ai grija la dublu post, data viitoare o sa fii sanctionat.

Ok, o sa ramana sedinta Duminica, 21.02.2016 la ora 21:00. Acela e singurul moment cand toata lumea este acasa.

Misto asa, ce se plange darius10 ca de ce sa astepte el dupa aia cu cont in mafie, cand el are 2, si altul in pd, bun asa, invata-ma si pe mine secretul, cum faci sa nu te plictisesti?

Eu as zice sa nu tragi concluzii. Eu stiu mai bine care a fost toata faza. Edit; maximus, unii sunt la liceu si poate intra joia la 7 asa ca duminică e cel mai bine, chiar daca nu ne culcăm suntem oameni si punem viața pe primul loc nu un joc.

Edited by AURelValoare VIP

Mulțumesc Aurel ca tu ma sprijini tu știi situația mai bine decat toti! Nu e niciunul dintre cei care au luat ban codat sa știi si tu asta Style TM doar ca in timpul testului PC s-a blocat si adminu la 2 secunde i-a dat si ban

Unban request atunci. Si mai foloseste si tu virgula aia, m-am chinuit 10 minute sa inteleg, nu o lua in nume de rau.

@, ai grija cu limbajul, de ce sa nu comentez, am drept de libera exprimare.

Edited by AT VALOROSUL StyleTM

Sedinta va fi Duminica la ora 21:00!

Stiti din timp, este o ora decenta, intr-o zi buna. Nu aveti scuza sa nu veniti. Topic-ul de Invoiri va fi inchis, pentru ca am vazut ca va invoiti aiurea. In fiecare saptamana aveti ba pana de curent, ba netul face figuri exact la ora 21:00 Duminica, ba plecati la tara, cand Luni e scoala/serviciu, ba va culcati, ba nush ce. Si asa nu facem sedinta in fiecare saptamana, macar la asta sa fiti si voi prezenti. 45 de membrii sunteti, 45 vreau sa vad la sedinta.

Orice nelamurire aveti, PM.

Sedinta va fi Duminica la ora 21:00!

Stiti din timp, este o ora decenta, intr-o zi buna. Nu aveti scuza sa nu veniti. Topic-ul de Invoiri va fi inchis, pentru ca am vazut ca va invoiti aiurea. In fiecare saptamana aveti ba pana de curent, ba netul face figuri exact la ora 21:00 Duminica, ba plecati la tara, cand Luni e scoala/serviciu, ba va culcati, ba nush ce. Si asa nu facem sedinta in fiecare saptamana, macar la asta sa fiti si voi prezenti. 45 de membrii sunteti, 45 vreau sa vad la sedinta.

Orice nelamurire aveti, PM.

Eu ti-am zis ca la ora aia fac baie, e acea zi din an, nu mai vreau sa astept inca un an sa fac baie :))

Comentati aiurea toti, miercuri la 22 era prea bine, da' nu ca voi aveti treaba. S-au facut atatea modificari la sedinta asta doar ca sarea unu cu "eu nu ajung ca la ora aia ma pune mami sa ma culc :((", poate in weekend vrem si noi sa iesim la un cico.

Darius, daca nu stiai, poti face invoire la war.

Edited by Degenerate

Comentati aiurea toti, miercuri la 22 era prea bine, da' nu ca voi aveti treaba. S-au facut atatea modificari la sedinta asta doar ca sarea unu cu "eu nu ajung ca la ora aia ma pune mami sa ma culc :((", poate in weekend vrem si noi sa iesim la un cico.

Darius, daca nu stiai, poti face invoire la war.

Ai dreptate, cel mai bine era Miercuri la 22:00, asa Duminica poate iesi in oras la ora aia sau poate ai alta treaba, ca de asta e week-end.

Fraților imi pare rau ca drumul meu in sfpd se sfârșește aici nu credeam ca o sa se sfârșească asa dar eu încă mai am o speranța ca o sa se rezolve dar nu stiu ce sa spun sper sa ne mai auzim pe /d sau in joc ca am planuri sa ajung in FBI sper sa nu ma judecați acum ca sunt cel mai mare codat de pe server ca nu aveam nici un aim va poate confirma totul colegul nostru Aurel. Țin sa ii mulțumesc lui Sabin ca m-a ajutat in tot ceea ce am facut in facțiune, lui SZ_Roby ca m-a trecut testul log, TIBI de tine sunt cel mai mândru fratelo esti cel mai tare si sper sa urci cat mai mult in rank, Aurel despre tine ce sa spun cel mai tare din facțiune sa ii faci praf pr toti la antrenamente si peste tot, Style despre tine ce sa spun nu prea am vorbit cu tine dar din ce am auzit esti un om bun chiar daca vrei sa pari dur, Alin respect boss sa faci cat mai multe antrenamente, imi pare rau ca nu v-am amintit pe toti dar oricum vreau sa va aduceți aminte de mine. Aveți grija cu post-hunteri! Bafta mai departe tuturor.

Fraților imi pare rau ca drumul meu in sfpd se sfârșește aici nu credeam ca o sa se sfârșească asa dar eu încă mai am o speranța ca o sa se rezolve dar nu stiu ce sa spun sper sa ne mai auzim pe /d sau in joc ca am planuri sa ajung in FBI sper sa nu ma judecați acum ca sunt cel mai mare codat de pe server ca nu aveam nici un aim va poate confirma totul colegul nostru Aurel. Țin sa ii mulțumesc lui Sabin ca m-a ajutat in tot ceea ce am facut in facțiune, lui SZ_Roby ca m-a trecut testul log, TIBI de tine sunt cel mai mândru fratelo esti cel mai tare si sper sa urci cat mai mult in rank, Aurel despre tine ce sa spun cel mai tare din facțiune sa ii faci praf pr toti la antrenamente si peste tot, Style despre tine ce sa spun nu prea am vorbit cu tine dar din ce am auzit esti un om bun chiar daca vrei sa pari dur, Alin respect boss sa faci cat mai multe antrenamente, imi pare rau ca nu v-am amintit pe toti dar oricum vreau sa va aduceți aminte de mine. Aveți grija cu post-hunteri! Bafta mai departe tuturor.

Bafta mai departe, ai fost un membru bun, scuze ca m-am luat de tine in ultimele comentarii pe aici. Te inteleg cum e sa iei ban pe nedrept, si mie mi s-a intamplat, asta e, o fi soarta, inca n-am aflat, sper sa ajungi unde vrei tu.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic