Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc, pretenasi. Primul meu post de cand m-am logat prima oara in sa:mp, dupa aproape 2 ani. Ma bucur ca mi-am recuperat contul si tot ce era de drept al meu. (multumiri lu' nasu' K)

Meh, sper sa ma acomodez cu viata de departament si sa raman aici, dar ramane de vazut. (inca nu m-am acomodat nici cu update-urile de pe server)

#Acestea fiind spuse, va salut si va urez o duminica placuta. :)>-

@, nu e va, e v-a, analfabetu-le

V-A se scrie V-A doar dacă poate fi completat cu el/ea [v-a] ….. pe voi / pe dumneavoastră sau el/ea [v-a] ….. vouă / dumneavoastră. Şi da, gândiţi-vă la prostii, că el v-a … pe dumneavoastră tot cu cratimă se scrie.

– trecut: el/ea v-a invitat pe voi / pe dumneavoastră; el/ea v-a zis vouă / dumneavoastră;

V-A se scrie V-A doar dacă poate fi completat cu el/ea [v-a] .. pe voi / pe dumneavoastră sau el/ea [v-a] .. vouă / dumneavoastră. Şi da, gândiţi-vă la prostii, că el v-a pe dumneavoastră tot cu cratimă se scrie.

trecut: el/ea v-a invitat pe voi / pe dumneavoastră; el/ea v-a zis vouă / dumneavoastră;

Aoleu nu incepe cu gramatica...

V-A se scrie V-A doar dacă poate fi completat cu el/ea [v-a] ….. pe voi / pe dumneavoastră sau el/ea [v-a] ….. vouă / dumneavoastră. Şi da, gândiţi-vă la prostii, că el v-a … pe dumneavoastră tot cu cratimă se scrie.

– trecut: el/ea v-a invitat pe voi / pe dumneavoastră; el/ea v-a zis vouă / dumneavoastră;

Cum sa scrii ma " v-ă " ? Evident ca e " v-a dat afara / confirmarea" si " vă dă afara / confirma"

Nu ai cautat ce trebuia, uff, ia de aici agramatule: https://diacritica.wordpress.com/tag/va-sau-v-a/

Vedeti ce se intampla @@Finn Legend si @@South Alin daca nu treceti pe la scoala ? Asa ca nu mai faceti absente :))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic