Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@MrJelly, Lasa-o ba, da-o naibii. Incearca sa te incadrezi in colectivul pe care-l are SFPD azi, nu te mai uita in trecut ca ce a trecut a trecut, nu mai poti intoarce. Ce daca e rank 6? E ca si un rank 1 doar ca poate inchide chatu cand are el nevoie, doar ca sunt cam confuz, adica si in factiune erau destui membri ce meritau functia asta, nu era neaparat sa aduca de afara dar asta a fost alegerea lui. Si da, Jelly nu cred ca o sa lase factiunea in care se afla pentru un rank 6 intr-o factiune unde e strain pentru toti. Ramas bun, colegilor. Priveste partea buna, esti politist. N-a trecut nici o saptamana dar mi s-a facut dor de /d, de friskuri, roburi, de acel infernus sexy de pd si nu-n ultimul rand de hydra...

Si de mine Bulevard, stiu stiu >_> :))

Salutare! Eu sunt noul vostru coleg! Mersi Alin pentru FW! Il voi lua drept un cadou din prima zi :* Valoare!!!!!!!!!!!!!! :)))

Mai bine m-as arunca in Dunare (ca tot e aproape de mine, si la Alin e la fel) decat sa te consider coleg.

Sa-ti fie de bine.

@@MrJelly, multumesc! Apreciez sinceritatea. Bucurate in continuare cat mai poti :)) Apropo pile pile, dar fac treaba mai buna ca toti ;)

Bucura-te* Si cratimele fac acelasi lucru ca tine, ele despart doua parti de vorbire, tu desparti sfpd-ul in 2 tabere: pro pile si contra pile :))

Lasa amenintarile ca asa zicea si zNoss si inca se jura ca ma scoate...

Si oricum, chiar de-ar fi asa, sa stii ca am o viata reala si prefer sa am realizari acolo, in loc sa am realizari intr-un joc precum: "ăăă l-am scos pe prostul ala de jelly din sfpd, si.... ăăăăăăăăă am fost lider la o factiune, evident, tot pe samp !"

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic