Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baietii,am revenit din vacanta,incep si eu raportul,apropo sefu,faza cu explicatul obligatoriu e o porcarie,o sa stau cu /m cine vrea sa ma intrebe ceva despre regulament primeste 50 k :))

Mama cate reguli noi...mi se par o prostie

Apropo cei care nu stiu in seara asta avem sedinta la 20:00 pentru a explicita noul regulament impus de Kelton.

Mda...regula impusa de Seba nu e tocmai corecta deoarece de acest lucru se pot ocupa adminii, chiar daca sunt 700-800 pe server nu o sa dea toti report de-odata...

Dar putem sa le explicam noi chiar daca nu intreaba, acest lucru este foarte bun, asa mai facem si noi raportul.Ne vedem in joc, am de dat niste explicati la jucatorii de level 1-9 =))

503 posts

:X

Salut baietii,am revenit din vacanta,incep si eu raportul,apropo sefu,faza cu explicatul obligatoriu e o porcarie,o sa stau cu /m cine vrea sa ma intrebe ceva despre regulament primeste 50 k :))

Asta-i o idee buna=)), dar daca faci asa sigur te trezesti cu vre-un post.

Ideea nu e tocmai buna dar...ce sa faci.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic