Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@BoOoGdaN,

veKKape.png

m-am speriat cand zicea 48 luate in LV si nu mai vedeam nimic in LV ca erau in Palomino Creek..

Ce faceti,baieti? Mai sunteti cu raportul neterminat?

Edited by AlexNicko S4F

@@BoOoGdaN,

veKKape.png

m-am speriat cand zicea 48 luate in LV si nu mai vedeam nimic in LV ca erau in Palomino Creek..

Ce faceti,baieti? Mai sunteti cu raportul neterminat?

Si tie iti zicea ca mai ai 2 in LV? Palomino nu apartine de LS?

@@Peteleu Andrei, Asa m-am gandit si eu,dar zice de fapt " Palomino Creek (LV) "

Doamne feri, tot timpul asta am crezut ca satucul in care imi pierdeam vremea cand jucam singleplayer e din LS ??? am traint intr-o minciuna.

Neatza baieti, n-am mai postat de mult in topicul de discutii, care-i treaba, ati terminat questu ? Acum ma apuc si eu sa il fac ce mama masii...

Diseara avem sedinta/antrenament ne vedem acolo.

Salut baietii! Ce faceti? Cred ca mai e putin si nu ne mai auzim pe /r. O sa vad in cateva zile. Pana atunci sa profitam de prezent. Imi place ca SFPD e singurul departament care trece putin peste reguli, intr-un mod delicat, nu pt toti insa.

Daca vreti sa castigati 500.000$ fara sa faceti mult efort, dati click pe video si uitati-va peste el. Este un giveaway, evident.

In urma discutiilor cu Joshua, partenerul meu de YouTube, am decis ca premiul pentru 200 de abonati ai mei sa fie de 500.000$, iar cand ajunge si el la 200 de abonati sa facem inca un giveaway de 500.000$, ajungand la un total de 1.000.000$ daca facem amandoi 200 de abonati. Intrucat eu am facut, o sa postez in curand videoclipul cu detaliile despre primul giveaway de 500.000$! Canalul lui Joshua il gasiti aici: https://www.youtube.com/channel/UCH3y1oYMpJQCYJT9NBnXe2Q, el are 183 de abonati, inca putin pana la 200 de abonati..
Pasii care trebuiesc urmati pentru a castiga sunt:
1) Like la acest video
2) Sa te abonezi la canal
3) Sa dai un share
4) Sa lasi comment cu: Particip: Nick SA:MP (ex: Particip: Vladxx)
Am zis sa il postez si aici, poate va intereseaza si pe voi.

Daca vreti sa castigati 500.000$ fara sa faceti mult efort, dati click pe video si uitati-va peste el. Este un giveaway, evident.

In urma discutiilor cu Joshua, partenerul meu de YouTube, am decis ca premiul pentru 200 de abonati ai mei sa fie de 500.000$, iar cand ajunge si el la 200 de abonati sa facem inca un giveaway de 500.000$, ajungand la un total de 1.000.000$ daca facem amandoi 200 de abonati. Intrucat eu am facut, o sa postez in curand videoclipul cu detaliile despre primul giveaway de 500.000$! Canalul lui Joshua il gasiti aici: https://www.youtube.com/channel/UCH3y1oYMpJQCYJT9NBnXe2Q, el are 183 de abonati, inca putin pana la 200 de abonati..

Pasii care trebuiesc urmati pentru a castiga sunt:

1) Like la acest video

2) Sa te abonezi la canal

3) Sa dai un share

4) Sa lasi comment cu: Particip: Nick SA:MP (ex: Particip: Vladxx)

https://www.youtube.com/watch?v=NgLujtIiloE

Am zis sa il postez si aici, poate va intereseaza si pe voi.

Asa in primu rand astept +1 ca iti fac reclama, in al doilea rand doar wissh castiga asa ca marca banu

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic