Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va salut colegii,am 3-4 saptamani de cand nu am mai postat aici,va instiintez ca m-am apucat de scoala de soferi si nu mai acord mult timp acestui joc,in mare parte pe sleep.

O sa fac un minim de raport oricum,bafta la puncte.

Ps asta e primul luat:

Testul a luat sfârşit. Aţi fost declarat ADMIS la examenul de teorie.

:))

Va salut colegii,am 3-4 saptamani de cand nu am mai postat aici,va instiintez ca m-am apucat de scoala de soferi si nu mai acord mult timp acestui joc,in mare parte pe sleep.

O sa fac un minim de raport oricum,bafta la puncte.

Ps asta e primul luat:

Testul a luat sfârşit. Aţi fost declarat ADMIS la examenul de teorie.

:))

Claudyutom - Iti urez mult succes cu scoala de soferi. Sa asculti ce spune instructorul pentru ca apoi sa foloseste ceea ce te-a invatat el.

Rezultatele mele de cand invatam:

SNaT1Ni.png

Edited by Hogan

You're going to bed? You're too poor to own a bed baaaa. Razvan cu 14 de dolarii ;))

Poor like me , i own you , :))

Astazi la ora 18 : 00 se inchide topicul de Postare raporte de activitate , asa ca grabiti-va

Buna dimineata baieti, m-am trezit si eu. Ne vedem in game.

Astazi la ora 18 : 00 se inchide topicul de Postare raporte de activitate , asa ca grabiti-va

Buna ziua !

O sa-mi postez si eu raportul de activitate imediat. Pana atunci, vorbim in game.

# La multi ani, Ameba!

## In aceasta seara, ora 20:00 , va astept in numar cat mai mare la antrenament.

La multi ani leadere ... nu stiu cat imi plinest dar sa cresti mare ...dar nu prea batran..;)

Eu nu pot veni azi la sedinta si la antrenament ..dar vad eu ce-ati facut ..Bafta !

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic