Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata

#server off

#vreme imputita

#sunt frumos

Ce se mai aude cu raportu ala de activitate? :D

Raport de ACTIVITATE? Tu nu ai vazut ce a zis Seba97? A zis ca nu o sa mai avem raport de activitate :).

Nici nu am ce face pe PC.

Raport de ACTIVITATE? Tu nu ai vazut ce a zis Seba97? A zis ca nu o sa mai avem raport de activitate :).

Nici nu am ce face pe PC.

CUm se face ca nici o data nu sunt pe faza cand zice seba cate ceva :))

Salutare!

Eu imi bag ceva in Iasul asta... E frig, aglomeratie si ma mai tine si la faculta aiurea. La ce vreme e afara zici ca vine iar iarna. De vara cred ca o sa fie iar zapada. OFfff.....

De ce e server-ul down? Iar s-a impiedicat?

Nu ne uitam la TV, numai dobitoci acolo. Crudu', Capatos cu emisiunile lui, etc.

Adevarat, ma bag si eu in pat sa ma uit la un film ceva, ce sa vezi decat Capatos cu capatoasele lui :)) ca ma se enerveaza, in loc sa deie un film calumea.

Emisiunea aia ar trebui sa o deie dupa ora 00:00

Salut ofiteri !

M-am trezit si eu si am baut o cafea.

Nu va mai vaitati atat de server. O sa revina in aceeasi formula.

Ma bag la un serial. Multa bafta !

Salutare! Ce-ai facut aseara la antrenament / sedinta? N-am putut sa stau ...

Cum ce am facut asearala sedinta? Tu nu ai vazut ce a scris Omega16 la Server Announcements? Inca din timpul antrenamentui se facuse un lag infernal, si se oprise serveru. Nici pana acum nu a fost deschis.

Eu, nu.

Intr-un fel are dreptate, pana la urma deasta s-a facut LSPD pentru LS, LVPD pentru LV, si SFPD pentru SF, dar totusi parca m-am plictisit numai in SF..

Era bine daca putea sa ne uneasca pe toti intr-un singur departament si sa fim 90 =)).

Edited by Only Official

La tin merge mo

Cum ce am facut asearala sedinta? Tu nu ai vazut ce a scris Omega16 la Server Announcements? Inca din timpul antrenamentui se facuse un lag infernal, si se oprise serveru. Nici pana acum nu a fost deschis.

Intr-un fel are dreptate, pana la urma deasta s-a facut LSPD pentru LS, LVPD pentru LV, si SFPD pentru SF, dar totusi parca m-am plictisit numai in SF..

Era bine daca putea sa ne uneasca pe toti intr-un singur departament si sa fim 90 =)).

La tine merge movie.b-zone.ro? La mine nu...

A fost soare toata ziua , iar eu am dormit.

M-au chemat prietenii la fotbal si a venit ploaia. Ura !

Eu ma bag la un Counter Strike pana revine serverul.

Terminati cu posturile astea de 2 cuvinte.. chiar nu'si au rostul. Incercati si voi sa scrieti mai mult de 2 cuvinte altfel o sa fiti sanctionati.

Pana cand se deschide serverul : https://www.youtube....Cjogz6IUNE / pt. adulti.

Pervers esti ma, Djteolik. Imi place ce ti-ai setat la profil, interesul tau. Multa bafta !

A fost soare toata ziua , iar eu am dormit.

M-au chemat prietenii la fotbal si a venit ploaia. Ura !

Eu ma bag la un Counter Strike pana revine serverul.

Pervers esti ma, Djteolik. Imi place ce ti-ai setat la profil, interesul tau. Multa bafta !

Haha. Nu sunt pervers, da' pe o vreme cum e asta iti piere cheful de orice.. Cat despre interese, mai am 2995 de trecut :))

Edited by Djteolik

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic