Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nickname: desole

• Nickname-uri anterioare: evolution

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si ceva

• Level: 19+

• Vârsta reală: 17 ani

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 drive-by la level mai mic

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El loco cartel-rank 1, yakuza, Romanian mafia(pe alt server), Green Street Bloods -rank 2(pe evolution)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In el loco cartel am fost demis ca eram la scoala si nu puteam sa ajung la war-uri, iar yakuza am plecat erau certuri multe acum mult timp.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?: Da, cat timp stau pe samp stau si pe forum, il las in bara.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Obligatoriu.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Normal, mai intai ma asigur sa vad daca ma conformez cerintelor si sa vad cu ce se ocupa o factiune/departament/gang, si dupa aplic in el.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, sunt un bun coordonator/sef de echipa , si nu vreau doar sa spun ci sa si demonstrez

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place sa jut oamenii la ananghie si sa imi fac un stil de joc mai ordonat.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-10

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Mohonea Alexandru, sunt din orasul Braila, nu sunt timid dar nici cu obrazul gros, stiu cand este timpul de glume si atunci cand lumea o da in nesimtire. Imi place sa inot sa ies in oras cu prietenii, nu port ura nimanui nici atunci cand acei oameni imi gresesc.Am multi prieteni in multele factiuni si departamente ale serverului, dar vreau sa imi fac si mai multi si de aceea am aplicat in aceast departament.

• Nickname: DimaGL

• Nickname-uri anterioare:

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni

• Level: 19

• Vârsta reală: 19

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: -

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Cand am inceput sa joc din nou am luat ban pentru DM in safe-zone,uitasem care sunt acestea.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Southern Pimps(rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu ma simteam bine in acel colectiv.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1480

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: E un rol destul de important pe care as vrea sa mi-l asum si sa ma pun la incercare.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/afwyxm4av/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 381 +

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Dima, am 19 ani si sunt din Galati dar imi voi muta resedinta in Bucuresti pentru a-mi continua studiile.Imi plac jocurile pe pc,sporturile cu motor, tenisul de camp si sa ard benzina aiurea in plimbari.

Edited by DimaGl

• Nickname: Myhboy

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 13.02.2013

• Level: 16.

• Vârsta reală: 14 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Paramedics Rank 1

Paramedics Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Prima data am avut calculatorul stricat si nu am putut intra.Am iesit la date de:16.06.2013 .A doua oara, am vrut sa incerc ceva nou Am iesit la data de:23.07.2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....page__st__1440

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai fost.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa fac parte din acest Departament, deoarece imi plac activitatie cu care se ocupa, doresc sa ajut la prinderea infractorilor si sa imi fac noi prieteni.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/di31rj7wb/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-7 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, daca as fi.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Virgil am 14 ani si sunt din orasul Corabia Judetul Olt. Sunt un baiat sociabil, prietenos, glumet dar in limita bunului simt. Hobby-urile mele sunt: fotbalul, invatatul, jocurile pe calculator si iesitul cu prietenii. Cam atat despre mine.

Edited by Myhboy

Qkr2v36.png

Nickname: Wael_Belhaj

• Previous nicknames:-

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: from 3months i think

• Level: 22 (86/86) respect

• Real age:15

• (Real) Gender:male

• Number of ingame warnings and the reason you got them:0/3

• Were you ever banned? If yes, why?:i got banned for auto-clicker when i was newbie

• Previous factions and the rank you had in them (in order): SFPD Rank 1

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:i got kicked cause someone lie and post me.

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any) :-

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:yes i was SFPD and passed a week there but i got kicked cause someone lie and post me on forum and i havn't proofs but now i learned from my mistakes and i know that i must ss or video every thing for proofs :)

• Are you active on the forum?: yeah

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yep

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yeah i've read rules,regulament,ticket,wanted many times and i know all things about the PD. And It Will Be Honor For Me If I Will Join The LVPD.

• Why do you want to join the Police Department?:Cause i think that this is the best faction for me i like color and police cars and members and every thing at PD and i want to stop these who are illegal and serve this server.

• Are you capable of teamwork ? yeah i'm very good when i'm working with team :D

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://tinypic.com/view.php?pic=2zgykci&s=5

• How many hours do you play daily withouth being AFK?:10hours

• You are on the BlackList at a faction?:nope

• If yes, you agree to pay to be removed from it?:of curse

• A short characterisation of yourself: Hi,i'm wael belhaj from tunisia i'm 15 years old and i like action and adventure, i like playing with my friends and B-ZONE is my best server and i realy want to join the LVPD

:X And Thnx For Reading My Apply :X

WOjEUB0.png

Edited by wael

lvpdlogo1.png

• Nickname: kabiX

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproape 2 ani, cu 2 pauze.

• Level: 19+

• Vârsta reală: 17 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( Limbaj: coaiee )

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, 3 zile, dm la event.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company ( rank 1 ), Fire&Medic Department ( rank 2 ), The Tsar Bratva ( rank 1 ), Verdant Family ( rank 1 ), National Guard ( rank 1 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In Verdant Family nu m-am acomodat, iar in National Guard 2 FW.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Sunt pe acolo ..

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, National Guard, 2 FW-uri.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece in National Guard nu am apucat sa imi fac treaba cu linistea publica, wantezii, robb-eri si runneri, si asa am decis sa intru in Las Venturas Police Department.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/8wVqhlu

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Destule ore, acum ca e vacanta, aproape toata ziua.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, sunt Daniel din Calarasi, sunt o fire ambitioasa, de bun simt, foarte serios cand trebuie, glumet cate odata ( in limita bunului simt ), mai multe detalii despre mine puteti afla in game.

Edited by kabiX

• Nickname: Steve

• Nickname-uri anterioare: Fernandooo, Lollipop_Boy

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani+

• Level: 44+

• Vârsta reala: 20 ani

• Sexul: Masculin

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0, n-am avut vreodata

• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Da, AdmBot bug

• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea: News Reporter - 1, The Corleone Family - 3, Hitman Agency - 5 (sublider), LS Police Department - 1, The Barzini Family - 1, Hitman Agency - 1, Hitman Agency - 2

• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data în care ati iesit?: Prima data inactiv, probleme cu netu'. Nu mai stiu data. A 2-a oara cerere demisie, m-am lasat de joc. Data: 01.06.2013

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni: http://forum.b-zone.ro/topic/8019-agency-resignations/page__st__520#entry2021074

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?: Da. Activitatea mea de la acea vreme era scazuta

• Sunteti activi pe forum?: Da, dar nu prin posturi

• Întelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Da

• Întelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamâni în Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da

• Ati citit Regulamentul Police Department împreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru încalcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• De ce doriti sa intrati în Police Department?: Pentru a-i prinde pe raufacatori

• Poza cu /stats, detective skill si /time: http://s14.postimg.org/dp11u02y7/sa_mp_053.png

• Numarul de ore petrecute în joc zilnic fara AFK: Cat pot eu de multe

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurta autocaracterizare: Sociabil, spirit de echipa, serios, dinamic, perfectionist si-mi place sa iau initiativa

Nickname:[bTD]Bloody

• Nickname-uri anterioare:Casso,Smook.Bobby,[RC]Al3x

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an

• Level:24+

• Vârsta reală:18

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):The Cuneo Family(rank 1)-Lider:Shlomy

Avispa Rifa(rank 2)-Lider:Marco

Southern Pimps(rank 1)-Lider: rizEa

Green Street Bloods(rank 1)-Lider:[OC]aLexBz

Southern Pimps(rank 1)-Lider:Sonny

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Vroiam sa incerc ceva nou

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1460

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: N-a mai facut parte din departament da rimi doresc sa fac parte

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: : Pentru ca imi place cu ce se ocupa si vreau sa fac parte din acest colectiv.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): FN8iTqL.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-11

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da sunt de acord

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alexandru,locuiesc in orasul Bucuresti si sunt nascut pe data de 11 Septembrie 1994.Sunt in clasa a-12-a la profilul mecanica(mecatronica) intr-un liceu bunicel .Sunt o persoana serioasa,prietenoasa,dar uneori sunt si timid dar mai presus si vorbaret.Sunt un baiat la locu meu ,nu-mi place sa ma amestec unde nu-mi fierbe oala.Imi place foarte mult sa interactionez cu oameni verbal ,imi place sa descopar si sa incerc noi provocari sau lucuri noi,imi place foarte mult sa lucrez in echipa,facandu-mi noi prieteni.Imi place foarte mult sa ajut lumea cu ce pot.Am un comportament demn si colectiv respectos si cum sa ma comport in orice situatie .Imi place mult sa calatoresc si sa merg in diverse excursii.In timpul liber ies afara cu prietenii pentru a ma distra ,ascult muzica sunt un mare ascultator de muzica dar nu prea imi place sa ascult manele sau populara ,in general ascult muzica rap si hip-hop.Imi place mult sa imi petrec timpul la calculator si pot spune ca prin diverse activitati ale mele de pe internet am invatat foarte mult ce ma poate ajuta in viata reala.

Edited by Street Fish Jizzy

• Nickname: RoCkeT.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni.

• Level: 21

• Vârsta reală: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nici unul.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel- Rank 2 ; The Tsar Bratva- Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din El loco Cartel am iesit deoarece am avut o problema in familie si a trebuie sa demisionez, iar din The Tsar Bratva am fost dat afara fiindca mi s-a stricat PC-ul si nu l-am putut repara la timp.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Am demisionat doar din El Loco Cartel, dar acea demisie nu mai este.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Sigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament bine organizat in care simt ca ma pot integra bine si pentru ca sunt o persoana care ii place sa-i ajute pe ceilalti sa invete regulile.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s21.postimg.org/oxdrejdt3/sa_mp_024.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore, uneori mai mult.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip de 16 ani, serios, amuzant cand este cazul.Practic un sport de echipa si imi place sa imi fac prieteni noi cu care ma inteleg foarte bine.

• Nickname: [MwP]Adolfe

• Previous nicknames: None

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 1 Year

• Level: 15

• Real age: 15

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: None

• Were you ever banned? If yes, why?: 1 Time for DM

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Los Santos Taxi Cab Company-Rank 2

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I left Los Santos Taxi Cab Company the 16.07.201

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): Click

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Never, I was just In Taxi

• Are you active on the forum?: Yes I am

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes and I'll try my best

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yea sure

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: I want to do what's good to keep people safe and Because I want to stay a lot of time here and also Inferno Is a good leader and I have some friends here too.

• Are you capable of teamwork ? Yes of course

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): Click Here

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 12 or 14 hours

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: Hello, my name Is Mohamed Aziz, I am from Tunisia, Im a Student In a college, I have 15 years old, I play Football and Tennis. Im kinda of social guy love staying with friends and having fun together.

Edited by MwP nWo ADoLfe

• Nickname: TibiStanciu

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 3 luni.

• Level: 15

• Vârsta reală: 15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3, am ajutat pe un prieten sa faca skill la mechanic. (Nimic grav).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Cand eram level mic, 4 parca, nestiind regulile am facut kamikaze.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire&Medic Department Rank 2 | Fire&Medic Department Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Prima oara am iesit pentru ca eram in timpul scolii si nu mai aveam timp si a doua oara am iesit deoarece am vrut sa incerc politia.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Primul link nu este, al doilea: http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1420

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Fire&Medic Department, am explicat mai sus.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Sigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Sigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Sigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece ma pasioneaza politia si mi-ar placea sa fac ordine pe strazile jocului, si poate mai tarziu si pe strazile din realitate.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): if0hzb.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore, depinde.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Tibi, am 15 ani, sunt din Constanta, ma pasioneaza politia si domeniul IT, imi place sa joc jocuri roleplay, free-roam, action, imi place sa socializez, nu imi place sa fac probleme.

• Nickname: Ayd1n

--------------------------------------------------------

• Previous nicknames: Juicyy - ParXed

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 2011- 2012

• Level: 37

• Real age: 19

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0

• Were you ever banned? If yes, why?: Never

• Previous factions and the rank you had in them (in order): TTC - Rank 3 - TCC Rank 1 - LSPD Rank 4 - TTC Rank 2 - F&M Rank 2 - LSPD Rank 3 - FBI Rank 4 - TTC Rank 2 - F&M Rank 2 - LSPD Rank 2 - FBI Rank 3

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I was moving from my city.

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): -

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Yes, Moving From My City.

• Are you active on the forum?: Yes, I'm also a designer.

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, I do.

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes, I do.

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes, I did and I do.

• Why do you want to join the Police Department?: I did a lot of Police factions in the past, I wanna do again.

• Are you capable of teamwork ? Yes, I was, and I am.

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):

JLqbPxl.png?1?4618

JbGcPrN.jpg

-----------------------------------------------------------------

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: About 5 hours.

• You are on the BlackList at a faction?: No, I am not.

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes, I do.

• A short characterisation of yourself: I am confident, strong , and a really good manager. I speak some Romanian, and I love to help. I also design.

----------------------------------------------

Thanks for reading this. Hope to see you in game.

Edited by Paradise

• Nickname: Stanley

• Previous nicknames: -

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 7 months

• Level: 17

• Real age: 16

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3

• Were you ever banned? If yes, why?: No

• Previous factions and the rank you had in them (in order): -

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: -

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): -

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: Because I see myself able to be a police officer.

• Are you capable of teamwork ? Yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/FYQ5ohq.png

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 9 - 11

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: My name Hamza i'm 17 years old im student , honeslty , respective,I love watching Football and I like listening to music , playing Multiplayers game.

• Nickname: KamiKaze8

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7 luni. (am avut si o mica pauza)

• Level: 22

• Vârsta reală: 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (/ad aiurea).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Limbaj si /q la somatia politistului. (eram la inceput).

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedic rank 1, News Reporter rank 2, Los Santos Police Department rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din News Reporter am iesit la data de 20.07.2013. (mi-am dat demisia pentru a intra intr-un departament). Din LSPD am iesit la data de 23.07.2013 (am fost demis fara FP, deoarece am facut o greseala minora in primele 3 zile de la /invite).

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Demisia din News Reporter - http://forum.b-zone..../page__st__1180

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din Los Santos Police Department, cum ziceam si mai sus, o greseala a cauzat demiterea mea.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Sigur ca da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece eu cred ca indeplinesc toate cerintele pentru a fi membru LVPD, sunt un detectiv bun si imi place cu ce se ocupa Police Department, iar daca iti place ceva, stiu ca faci totul cu drag.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/4s0jfbvh1/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8+ ore.

• O scurtă autocaracterizare: Prefer sa las persoanele din jurul meu sa ma caracterizeze, pe scurt.. sunt un baiat pe nume Bogdan, am varsta de 18 ani, locuiesc in Iasi, sunt intelegator, calm, linistit si cu cei 7 ani de acasa, iar motto-ul meu este: "Niciodata sa nu zici niciodata".

Edited by OLDKamy

• Nickname: RomaN

• Nickname-uri anterioare: TheDarkus

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si jumate

• Vârsta reală: 14 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:2x.- /ad rob , dm in sz(2012.)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. pt 3x.warn

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 69 Pier mobs- rank 1, , Southern pimps rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: am vrut sa incerc ceva nou.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1480

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: nu

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa ajut ,

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/cRf7p8I.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de treaba,glumet,harnic,respectuos, cand e vorba de seriozitate sunt cat se poate de serios.Accept unele glume, dar nu glume proaste. Pot munci in echipa,vorbesc cat se poate de frumos,nu jignesc, nu injur ..Ascult de toata lumea,daca este nevoie, accept sfaturi pentru ajutor. Si tot ce este nevoie,cei 7 ani de acasa nu i-am uitat! Ma numesc Daryus/Iulian. am 14 ani, locuiesc in Bistrita-Nasaud.

Edited by IB RomaN DreamKiller

• Nickname:Jon_RO

• Nickname-uri anterioare:iDurex

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 3 luni .

• Level: 16

• Vârsta reală: 17 (saptesprezece)

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: (1/3) Nu mi sa adus la cunoștiință de ce !.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da am fost, pe motivul limbajului,însă asta a fost doar pentru o zi .

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am făcut parte din nici o facțiune

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:---

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):----

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:----

• Sunteți activi pe forum?: Desigur ! 1 oră pe zi cam așa .

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Sigur că inteleg, de asta doresc să intru .

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur !

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da , le-am citit cu mare atenție acum sper să le fi înțeles bine !

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Eu unul singur am această capacitate , însă depinde și de restul !

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este o oarecare coerență cu viața reală , în care doresc să devin polițist .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i42.tinypic.com/2dlrqcn.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore .

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu , nu mă aflu !

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur , dacă aș fi însă nu sunt !

• O scurtă autocaracterizare: O persoana obișnuită care iubește foarte mult jocurile mmorpg !

• Nickname: Hassan96

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 4 luni

• Level: 18

• Vârsta reală: 15ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor- rank 1

Vietnames boy-rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: School instructor,inactivitate mai mare de 3 zile

Vietnames Boy-pentru a aplica aici.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: nu

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament frumos si civilizat.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/iBtK3f5

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 314(am stat cateva zile pe sleep la level mic)

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da

• O scurtă autocaracterizare: Ma consider o persoana sociabila,amuzanta si inteligenta.Nu-mi place sa par altceva decat sunt(deobicei spun lucrurilor pe nume).Nu-mi plac prietenii cu doua fete.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Cronen bar-000442277.png

Abhishek_Cool bar-000544108.png

[bTD]Bloody bar-000473415.png

Steve bar-000048645.png

Ayd1n bar-000382505.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

Las Venturas Police Department recruteaza !

Modelul de aplicatie este disponibil pe prima pagina a acestui topic.

Las Venturas Police Department is recruiting !

The application model is available on the first page of this topic !

• Nickname: Cemil

• Nickname-uri anterioare: AsK

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din ianuarie 2013

• Level: 19

• Vârsta reală: 21

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Parkour si transfer ilegal. (Cont spart)

greenstreetbloods.png Rank 1

elloccocarterl.pngRank 2

verdant.pngRank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

El loco - 18.05.2013 12:52 Deoarece nu mai aveam timp de waruri.

Verdant Family 31.07.2013 11:52 Din cauza nelamuririlor in familie si dezordinea creata.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1320

• Sunteți activi pe forum?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca aici m-as simti in largul meu. Vreau sa fac bine si sa dau tot ce e mai bun din mine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/ui8479h17/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Absolut.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Laurentiu am 21 de ani, lucrez in cadrul Jandarmeriei Romane din anul 2012. Sunt pasioant de masini, de lege si de arta.

• Nickname: Bladesttar

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 2 ani , dar cu unele pauza.

• Level: 30 [853/118]

• Vârsta reală: 16 ani

• Sexul (real): M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 , Am folosit un cuvant foarte urat.(Prost)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire & Medic Department (rank 1) The Stracci Family (rank 1) Tow Truck Company (rank 1 si 5) Federal Bureau of Investigations (rank 5) The Tattaglia Family (rank 1) Los Santos Police Department (rank 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu-mi gaseam locul acolo. Data ...nu mai stiu.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: FBI (motive personale) si LSPD (nu am avut destul timp de un departament atunci)

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi plac departamentele.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-8 ore

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Radu , am 16 ani si locuiesc in Deva. Imi place SA:MP-ul , fotbalul si biliardul.

• Nickname: PauLyNNho

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 7 luni.

• Vârsta reală: 16

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Red Dragon Triad - rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu aveam timp sa intru la war-uri.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8018-red-dragon-triad-demisiiresignations/page__st__1440

• Sunteți activi pe forum?: Da, sunt activ.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: De ceva vreme doresc sa intru intr-un departament. Sunt destul de activ in game, cat si pe forum. Sunt un baiat serios si imi place sa-mi fac treaba cat mai bine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://img28.imagesh...mg28/61/bvz.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-6 ore

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Paul, am 16 ani si sunt din Sibiu. In timpul liber imi place sa joc fotbal, sa stau cu prieteni la o poveste sau sa ies in oras cu ei. Sunt prietenos, intelegator si imi place sa-mi fac prietenii noi.

Edited by PauLyNNho

• Nickname: dutzuqq

• Nickname-uri anterioare: Dutzu123

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de aproximativ 3 luni

• Level: 25

• Vârsta reală: 16 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit warn

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodată

• y1SlQ0M.png - Rank 1
  • FYpEL5N.png- Rank 1
  • 6nnGrcd.png- Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1420 şi http://forum.b-zone..../page__st__1380

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu , nu am mai făcut parte dintr-un departament , dar îmi doresc

• Sunteți activi pe forum?: Cât timp sunt activ pe joc sunt şi pe forum

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da , am citit şi sunt de acord

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau să ajut foarte mult acest departament , pentru că a fi poliţist este o muncă grea şi apreciez foarte mult munca lor .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/faBvqvX.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Aproximativ 5- 6 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu , nu mă aflu pe nici un Blacklist

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da , sunt de acord

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Andrei si am varsta de 16 ani . M-am născut în judeţul Prahova , un oraş minunat cu nişte oameni muninaţi . Mă aflu la liceul Alexandru Ioan Cuza cu profilul Filologie ( intensiv engleză ) . Trăiesc viaţa din plin , îmi place să mă distrez , să ies cu prietenii prin cluburi sau la petreceri , cu bicicletele sau rolele orice să mă distrez . Sunt o fire puţin orgolioasa , dar ştiu să şi zâmbesc . Hobby-urile mele sunt sportul , motoarele si bineînţeles : calculatorul .

Edited by IB Dutzuxd

• Nickname:Ciufulici

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:De 2 luni

• Level:19

• Vârsta reală:15 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am warn-uri

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am fost

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nu am fost

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu am avut alta factiune

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am facut parte

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Sa sanctionez playeri care nu respecta regulile de circulatie

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/834/kdgp.png/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:9 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Sabin , Sunt din Botosani si am 15 ani .

Edited by Ciuffulici

• Nickname: [b2w]CraNe

• Nickname-uri anterioare: CaLibrU.xD, iPlay., si multe altele.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani.

• Level: 35+

• Vârsta reală: 15 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 -> Limbaj (Cearta cu adminul HooL).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru insulte.

1. Paramedics -> Rank 1.
  2. Red Dragon Triad -> Rank 2.
  3. Vietnamese Boys (2x) -> Rank 1
  4. News Reporer -> Rank 2.
  5. Taxi Cab Company LV -> Rank 2.
  6. The Tsar Bratva -> Rank 1.
  7. National Guard -> Rank 3.
  8. Southern Pimps -> Rank 1.
  9. Federal Bureau of Investigations -> Rank 2.
  10. 69 Pier Mobs -> Rank 2.
  11. National Guard -> Rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am iesit din 69 Pier Mobs si National Guard deoarece am vrut sa-mi incerc norocul in Hitmen Agency.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

69 Pier Mobs -> http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page__st__20#entry1969113

National Guard -> http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page__st__1040#entry2166303

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din FBI si NG am iesit deoarece nu am avut internet exact cand mi s-a facut post si s-a sanctionat dupa dovezile playerului respectiv.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament LV deoarece PD este singurul departament in care nu am fost niciodata si as dori sa ma alatur unui asemenea departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): QeyPUW8.jpg?1

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alexandru am 15 ani si sunt din orasul Iasi. Imi place sa ies afara cu prietenii, sa descopar lucruri noi si sa ajut oamenii care se afla in anumite probleme.

• Nickname: SilveR_Gaby

• Nickname-uri anterioare: /

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2012 august

• Level: 57

• Vârsta reală: 21

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: de 2 ori (DB fara sofer) - Transfer ilegal .

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tattaglia Rank 1, Taxi LV factiunea veke rank 1 , Verdant Family Rank 2 , Stracci Rank 1 , Tow Truck Company Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pentru ca eram satul sa tractez si a fost un mic conflict din cauza liderului .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu mia acceptat demisia din ttc ultima factiune pt ca am zis ca lideru e imatur si a luato precum e o jignire.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu prima data e .

• Sunteți activi pe forum?: 50 de ori pe server minim mai mereu controlez cate ceva .

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da imi place sa lucrez in team .

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mereu a fost dorinta mea si consider ca este o factiune potrivita pentru mine pentru ca sunt activ si serios .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/xiIWsiz.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10-12 ore pe zi 14.00-02.00-03.00 depinde .

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu nu cred

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da normal

• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc Gabi am 21 de ani in timpul meu liber joc SA:MP . Sunt un baiat de treaba am cei 7 ani de acasa , respect daca sunt respectat si dau orice daca esti sincer cu mine .

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.