Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: radiKal

• Nickname-uri anterioare: Prodan_Tudor

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 03.07.2009 (cu pauze)

• Level: 22

• Vârsta reală: 18 ani

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (am avut niste probleme cu contul, nu eram eu pe cont cand am luat warn)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

The Barzini Family - Rank 6

The Corleone Family - Rank 2

The Stracci Family - Rank 3

Police Departament - Rank 2

F.B.I - Rank 1

The Barzini Family - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit factiunile la sfarsitul verii anul trecut din motiv ca urma sa iau o pauza de la SAMP

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): S-au modificat factiunile si nu gasesc decat la F.B.I.: http://forum.b-zone.ro/topic/8015-fbi-cereri-de-demisie/page__st__520__hl__radikal#entry1021319

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: LSPD si FBI (le-am parasit pentru ca urma sa iau o pauza)

• Sunteți activi pe forum?: Da (am fost si moderator in trecut)

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Am mai fost si in trecut si mi-a placut mult, in special pentru ca e una din putinile factiuni in care e foarte usor sa te comporti cat mai roleplay. Este un departament serios si are o mare influenta asupra modului in care se desfasoara activitatea pe server in general.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/Kvc1bDP.jpg http://i.imgur.com/LPalrlk.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Imi place munca in echipa, ma enervez foarte greu si imi trece foarte repede, urasc certurile/conflictele, imi plac glumele cu bun simt, inteleg ce inseamna sa respecti si sa fii respectat si in general sunt o persoana foarte calma.

• Nickname:florin26

• Nickname-uri anterioare:Nu am

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:31.05.2012 13:53

• Level:22

• Vârsta reală:14

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am warn

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu am fost banat niciodata

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am avt dar mias dori ca aceasta sa fie prima

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit? :-

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit? :-

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/gallery/bjccsbi6/c0959b23/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-7ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Daca as fi fost as fi platit

• O scurtă autocaracterizare: buna ziua ma numesc Florin si am 14 ani.Locuiesc in Oradea jdetul Bihor , sut un copil serios si astcultatoimi

Edited by Florin26

• Nickname: Mr.SwaG

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 luni.

• Level: 15+

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire & Medic - 1 ; Southern Pimps - 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Probleme cu colegii. Nu mai stiu data exacta.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu am.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece mi se pare o meserie frumoasa, si doresc sa ma alatur voua deoarece imi place sa mentin ordinea si pentru ca este un departament foarte activ care isi face treaba foarte bine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10+

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Va salut. Ma numesc Andrei si locuiesc in Bucuresti. Începând cu această toamnă voi intra în ultimul meu an de liceu, clasa a XII-a. Învăţ într-un liceu cu profil tehnic. Până să continui cu prezentul şi trecutul apropiat doresc să menţionez faptul că trecutul meu nu a fost unul prea activ, eu fiind genul de persoană calmă care nu se implică în conflicte şi care stă în banca sa. Aşa cum unii dintre voi ştiu, sunt o persoană prietenoasă, amabilă, consider că am cei 7 ani de-acasă, îmi place să ajut pe cineva de fiecare dată când am această posibilitate, nu întorc spatele cuiva atunci când are nevoie de sprijin şi nu în ultimul rând sunt o persoană destul de modestă (la fel, poate fi considerat un defect în ziua de azi). Multumesc si sper ca mi-ati citit biografia.

• Nickname: Witepah

• Nickname-uri anterioare: puma344(Nu știam ce e b-zone pe atunci)

• De când jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an și ceva, cu pauze lungi.

• Level: 19+

• Vârsta reală: 14

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, jetpack.(puma344)

School Instructors - Rank 2

Green Street Bloods - Rank 2

School Instructors - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Green Street Bloods - Cerere de Demisie (Data: 28.06.2013; Ora: 16:31)

School Instructors - Cerere de Demisie (Data:07.08.2013; Ora: 14:18)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

Green Street Bloods - http://forum.b-zone..../page__st__1460

School Instructors - http://forum.b-zone....s/page__st__840

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, acesta este primul.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topic-uri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este o factiune activa si nu te lasa sa te plictisesti.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

/stats: http://i.imgur.com/84eZYD6.jpg

Detective Skill: http://i.imgur.com/FbJKDWK.jpg

Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: De la 6 ore pana la 20.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Mă numesc Cătălin și sunt un băiat din Suceava care are ca ocupații, în principal, gaming-ul(atât pe PC cât și pe console) si skateboarding-ul. Îmi place să glumesc, dar când treaba e serioasa sunt serios. Nu mă supăr pentru nimicuri, cum ar fi o insultă sau altceva de genul, pentru că știu că oricum omul(playerul) o făcea ori în glumă ori era o reacție la nervi. Lucrez foarte bine în echipă, de asta îmi plăcea în School Instructors, pentru că sunt uniți și aș vrea să intru într-o facțiune la fel de unită.

EDIT: Se vedeau codurile, pentru ca am facut jumatate de aplicatie la amiaza si jumatate seara.

Edited by witepah

• Nickname: [GMS]GutMasteR

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nickname-uri.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 2 ani jumatate.

• Level: 32

• Vârsta reală: 15 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 pentru ad-uri aiurea.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru insulte adresate unui admin.

The Stracci Family || Rank: 2

Taxi Cab Company || Rank: 3

The Cuneo Family || Rank: 4

The Tattaglia Family || Rank: 2

The Paterno Family || Rank: 1

The Cuneo Family || Rank: 2

The Cuneo Family/Vietnamese Boys || Rank: 5

The cuneo family (1) - am avut probleme in familie.

Vietnamese Boys- am dorit sa incerc ceva nou .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8021-vietnamese-boys-demisii/page__st__1440

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din pacate nu am facut parte din nici-un departament.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Un limbaj decent si un comportament adecvat trebuie sa il ai si daca nu faci parte dintr-un departament, cei 7 ani de acasa conteaza oriunde mergi.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Am dobandit aceasta capacitate .

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in Police Department fiindca imi doresc sa leg noi prietenii si sa invat sa respect mai mult decat am respectat pana in momentul de fata.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/9fZUGDv

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Nu stau afk in joc, daca intru intru daca nu nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu figurez pe nici-un blacklist.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana sociabila, imi place sa imi fac prieteni dar sa si ii pastrez. Sincer sa fiu imi place sa ma caracterizeze prietenii mei dar si cei ce nu imi sunt prieteni pentru a imi face o parere reala despre mine.

• Nickname: Patricio

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni

• Level: 16

• Vârsta reală: 19

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel,rank 1.Los Santos Taxi Cab Company,rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din El Loco Cartel am iesit pentru ca nu mai aveam timp de gang,am iesit in data de 26.05.2013.Iar din Los Santos Taxi Cab Company am iesit,deoarece doresc sa intru intr-un departament si data in care am iesit este 07.08.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Demisie El Loco Cartel: http://forum.b-zone....ns/page__st__60; demisie Los Santos Taxi Cab Company: http://forum.b-zone....s/page__st__120

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte,dar acesta este visul meu pe sa:mp

• Sunteți activi pe forum?: Sunt non-stop pe forum

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Sunt constiient ca este ceva serios si trebuie sa ma port ca atare,dar nu voi dezamagii.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Pot spune ca ador munca in echipa,imi place sa ascult de colegii cu rank mai mare,inclusiv lider/sublider

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Dupa cum am spus si mai sus acesta este visul meu pe sa:mp.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/s9q98w6fn/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Avand in vedere ca sunt in vacanta,10 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Salut,numele meu este Alex Banica,sunt din orasul Urziceni,judetul Ialomita si imi plac foarte mult plimbarile cu prietenii,iesirile prin cluburi.Sunt o fire calma,orgolioasa,inteligenta,cu simtul umorului si glumet,dar cand trebuie sa fiu serios las gluma de o parte si ma concentrez la ceea ce trebuie sa fac.

Edited by P A T R I C I O

• Nickname: House.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 Ani.

• Level: 19.

• Vârsta reală: 13

• Sexul (real): M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, Transfer Ilegal.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV Taxi , LS Taxi , Southern Pimps, SFPD , Avispa Rifa.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din SFPD am fost demis deoarece am pierdut pozele de la primul raport si din Avispa am iesit deoarece vroiam sa incer intr-un departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): SFPD nu exista , Avispa Rifa - Click

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, SFPD am pierdut pozele de la primul raport.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este un departament exemplar cu lideri si membri pe masura.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/ztTT8UY.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 9-10 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Cu siguranta

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 13 ani. Locuiesc in braila. Imi place sa joc fotball si sa ma joc pe calculator. Sunt respectuas si foarte amabil. Imi place ca totul sa iasa perfect.

Nickname: GabitzuXXL

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din luna noiembrie a anului 2012.

• Level: 28+

• Vârsta reală: 15 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am dat /ad cu rob. (aveam level mic)

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Southern Pimps (rank 1), El Loco Cartel (rank 2), Avispa Rifa (rank 2), The Tsar Bratva (rank 2) , 69 Pier Mobs (rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 69 pier mobs-08.08.2013 , The Tsar Bratva- nu gasesc demisia.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): 69 pier mobs- http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page__st__140#entry2241267 The Tsar Bratva- Nu o gasesc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou, m-am saturat de viata de mafiot, doresc sa imi fac noi prieteni.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/o0la0PL

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10-11 ore aproximativ.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca as fi da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma cheama Gabi, am 15 ani si locuiesc in orasul Alexandria din judetul Teleorman. Sunt o fire glumeata, dar nu accept glumele proaste.Ma pasioneaza fotbalul, domeniul IT, SA:MP-ul si iesitul cu prietenii.

• Nickname: Don.TiTo

• Nickname-uri anterioare: Andrei_Mra , mRa

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3-4 luni

• Level: 20

• Vârsta reală: 18

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics - rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu mai este ce a fost odata in Paramedics , Nu exista munca in echipa

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1460

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Paramedics Departament . Am specificat dece am iesit

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Sigur ca da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sunt foarte multi care incalca legea! Si sunt foarte multi playeri care stiu sa munceasca in echipa!

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Stats : http://postimg.org/image/6cqs716p5/ Skill : http://postimg.org/image/txcgm1xrd/ ( 4 detectiv / 5 mecanic / 1 arms dealer )

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-9

• O scurtă autocaracterizare:

Salut numele meu este Andrei, am frumoasa varsta de 18 ani. Locuiesc in orasul Bacau. Sunt elev la liceu Grigore Antipa la profilul Protectia mediului. Sunt un baiat serios , capabil pentru munca in echipa!

• Nickname: pArfuMM

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an cu pauze

• Level: 24

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (dm cand eram la inceput)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da o data pentru /q sa nu fac TD la masina

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Track Company - rank 2 ; Tataglia - rank 1 ; National Guard - rank 2 ; News Reporter - rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu mai stiu data , am fost demis pentru inactivitate

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , pentru ca m-am lasat de samp si am fost demis pentru inactivitate

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament activ si serios

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/9BktyYO

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu sunt

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Adrian am 14 ani si sunt din Pitesti un oras mare si frumos . Imi plac iesirile in oras la suc cu prietenii , dar si plimbarile cu bicicleta si rolele ; dar si sampul si fetele

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

radiKal bar-000012594.png

[GMS]GutMasteR bar-000335778.png

GabitzuXXL bar-000499657.png

pArfuMM bar-000454364.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Thundr - Ai skill 1 la detectiv. Nu consider ca esti pregatit sa te alaturi acestui departament.

Alex_Workout - Ai tu 4 factiuni precedente dar in fiecare ai stat 1-2 zile, nu imi inspiri incredere.

Alexan - Minciuni in aplicatie, nu ai fost in Paramedics nici in National Guard.

florin26 - Nu ai factiuni precedente. Nu consider ca esti pregatit sa te alaturi acestui departament.

Mr.SwaG - Ai iesit cu FP din cele 2 factiuni, nu imi inspiri incredere.

Witepah - Ai doar skill 4 la detectiv.

Patricio - Nu te-ai afirmat in factiunile precedente, nu imi inspiri incredere.

House. - Nu ai completat modelul de aplicatie. Ce crezi ca stau eu sa caut ce rankuri ai avut in factiunile alea ?

Don.TiTo - Ai doar skill 4 la detectiv.

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

lvpdlogo1.png

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA !

MODELUL DE APLICATIE ESTE DISPONIBIL PE PRIMA PAGINA A ACESTUI TOPIC !

LAS VENTURAS POLICE DEPATMENT IS RECRUITING !

THE APPLICATION MODEL IS AVAILABLE ON THE FIRST PAGE OF THIS TOPIC !

• Nickname: Thundr

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2009

• Vârsta reală: 17

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: /call 112 la event

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Barzini Family (1) , Vietnamese Boys ( 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu m-am simtit bine acolo

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8021-vietnamese-boys-demisii/page__st__1440

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc din cauza ca imi place sa prind wanted , robberi , radar :)

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://iceimg.com/i/.../f1c339ecc4.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6

• O scurtă autocaracterizare:

Ma numesc Bogdan am 17 ani sunt din Arad, sunt un baiat la locul lui care este glumet la momentul potrivit serios mai tot timpul si totdeauna acolo cand ai nevoie de el

Edited by S4L Thundr

• Nickname: Volksbank

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani

• Level: 28

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2 din cauza unor /ad-uri

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter rank 3 , School Instructor rank 1 , FBI rank 3 , NG rank 3 , Paterno rank 2 .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din cauza ca m-am lasat de joc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , FBI , din cauza inactivitati

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa dau cateva amenzi si sa omor cativa robberi.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/lHRRvTO

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10 ore

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de treaba , imi plac glumele , nu fac glume proaste la adresa altor membri.Stiu cum sa ma comport si am cei 7 ani de acasa sau 4 nu stiu sigur acum va convingeti singuri.

Edited by BuLLeTxD

Nickname: sFk

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si ceva cu pauze.

• Level: 19

• Vârsta reală: 17 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( DM aiurea eram la inceput si nu prea stiam cum sta treaba )

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, report aiurea.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): S.i, NR x2, SFPD,

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: NR - Ocupat cu scoala, SFPD - Probleme cu PC.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din SFPD am parasit deoarece PC se stricase si numai aveam cum sa joc.

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa fac parte dintr-un departament iar acesta mi se pare potrivit

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/BvqcI7F.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da, dar nu e cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana sociabila, respectoasa ma integrez foarte repede si imi place sa fiu prietenos cu cine merita.

Edited by sFk

• Nickname: PariSieno

• Previous Nicknames: -

• Since you play SA-MP on the B-zone?: 3 months.

• Level: 15 +

• Real Age: 17

• Gender (Real): Male.

• Number of sites warn of the game and why you received: 0/3

• Have you ever been banned? If so, why?: No.

• previous factions and rank in them (in order): -

• Why did you leave your last two factions and date you out?: -

• Links to resign last two factors (if any): -

• Have you ever been part of a department? If so, why did you leave?: No.

• Are you active on forums?: Yes.

• understand that the Police Department is a department and must have a serious and exemplary language?: Yes of course.

• Understand that if you stay at least two weeks in the Police Department will come out with 60 Faction Punish?: Yes.

• Have you read the Rules Police Department along with other important topics and you agree that you will be punished for their violation? Yes.

• You have the ability to work in teams? Yes.

• Why you want to enter the Police Department?: Because I find a great job, and I want to join you because I like to maintain order and because it is a very active department does its job very well.

• Picture with / stats, detective skills and / time (required): http://postimg.org/image/urm1uapnx/

• Number of hours spent playing with AFK daily: 10 +

• You are on a faction's Blacklist? (Faction specific): Yes.

• If yes, are you willing to pay for it to be taken off?: Yes.

• Quick autocaracterizare: hello. My name is PariSieno and I live in Bucharest. Starting this fall I will enter my last year of high school, class XII. Learn in a technical high school with. To continue past this and want to mention that my past was not very active one, I was kind of quiet person who does not engage in conflict and who stands in his bank. As some of you know, I'm a friendly, nice, I think I have 7 years at home, I like to help somebody every time I have this opportunity, do not turn away when someone needs support and not Finally are a modest person (the same can be considered a defect today). Thanks and I hope you read my biography.

Edited by PariiSieno

• Nickname:MinimaLLL

• Nickname-uri anterioare:Nu am mai avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Joc sa-mp pe b-zone de aproximativ 2 ani si jumatate.

• Level:24

• Vârsta reală:16 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Am 1/3 warn-uri,motivul:DM.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,la level mic 3/3 warn-uri cand nu stiam ce e aia rpg si am facut dm.Dar pe parcurs m-am "maturizat" si nu se vor mai repeta greselile din trecut.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Taxi Cab Company(r-1),The Stracci Family(r-1-1-1-1),The Cuneo Family(r-2-1),The Barziny Family(r-1-1),The Paterno Family(r-1),The Corleone Family(r-1),69 Pier Mobs(r-3).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Ultima factiune a fost 69 Pier Mobs si am iesit pe data de 10.07.2013 deoarece nu mi se mai parea o mafie serioasa ci o caterinca si din penultima factiune aceea fiind The Cuneo Family am fost dat afara acumuland 3/3 faction warn-uri intentionat pe data de 19.02.2013 .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Am link-ul doar de la 69 Pier Mobs caci din Cuneo Family nu am demisionat- http://forum.b-zone....s/page__st__100

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu,nu am mai facut parte dintr-un departament.

• Sunteți activi pe forum?:Da,il frecventez de cateva ori pe zi.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da,

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da,imi asum responsabilitatea asta.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece vreau sa incerc si eu un departament si cred ca am calitatile necesare(zic eu) pentru acest departament activ si pentru ca imi place ordinea si dreptatea.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/zdDLcCJ

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:In jur de 5-7 ore,alte ori mai mult.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Desigur.

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Alexandru si sunt un tip prietenos,sociabil,serios la nevoie dar si cu simtul umorului.Imi place sa-mi ocup timpul liber jucand pe calculator sa-mp,stand cu prietenii sau sa ascult muzica.

Edited by Minimax3L

• Nickname:BLexu

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni.

• Level:19

• Vârsta reală:15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:Nu am.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,pentru kamikaze

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Green Street Bloods Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am fost demis 08.08.2013

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu .

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Eu vreau sa intru in Police Department deoarece imi place sa fiu de partea legi si sa ii opresc pe cei care comit fapte ilegale.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/lxmXzRu

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:aprox 7-10 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare:Am simtul umorului doar intr-o anumita limita, sunt serios atunci cand situatia imi cere asta si imi place munca in echipa.

Edited by R and R Blexu

• Nickname: Bogdan13Nor

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 9 luni

• Level: 29

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV taxi rank 3 , The Tsar Bratva rank 1 , LVPD rank 1 , RDT rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:din LVPD pentru ca am plecat in vacanta , din RDT din cauza dorului de departamente

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8018-red-dragon-triad-demisiiresignations/page__st__1460

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din LVPD , inactivitate , plecat in vacanta ( am fost fara cap , ar fi trebuit sa imi pun demisia atunci) .

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa apar dreptatea , sa dirijez circulatia din LV si daca reusesc sa merg dupa robberi

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/lymhdg3.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de treaba , stau in Oslo Norvegia ( deci am cam putin lag ) stiu sa glumesc dar ma opresc cand vad ca incep cu glumele proaste , am cei 7 ani de acasa , nu ascult manele , am facut fotbal 3 ani si cam atat.

• Nickname: Vito.Scaletta

• Nickname-uri anterioare: Am avut 3 nickname-uri anterioare , din pacate am avut o pauza de cateva luni in care mi-am uitat contul.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani +

• Level: 21

• Vârsta reală: 16 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 warn-uri.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , o singura data pentru DM , a fost autoaparare dar nu am avut dovezi suficiente.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi LS , aici am stat aproximativ o saptamana , am detinut rank 1 si am fost dat afara fara FP. A urmat Southern Pimps , unde am detinut tot rank 1 si mi-am depus demisia inainte de plecarea lui Sonny , si mi-a dat FP maxim. Iar ultima a fost 69 Pier mobs , am petrecut aici 3 saptamani si 2 zile minunate , mi-am facut prieteni noi si am detinut rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demisie Southern Pimps aici pe data de 15.07.2013 15:02.Demisie 69 Pier Mobs aici , pe data de 16.08.2013 15:06 .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Aici Southern Pimps ; Aici 69 Pier Mobs.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu , nu am facut parte dintr-un departament.

• Sunteți activi pe forum?: Foarte activ.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da , nu este o problema.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?

• De ce doriți să intrați în Police Department?: M-am plictisit de mafii , mi-am facut prea multi nervi la war-uri , si am level prea mare pentru factiuni pasnice. Consider ca un departament este ideal pentru mine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Aici. Scuzati peisajul.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: in jur de 10 ore. Sa-mpul este in permanenta deschis dar cand am treaba il pun pe /sleep pentru a nu lua kick.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Sunt de acord.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana sociabila , sunt mereu bine dispus si pregatit sa ajut pe cineva. Imi place sa imi fac treaba fara a sta prea mult la discutii . Sunt clasa a 10a am rezultate destul de bune la liceu , sunt la profilul economie. Am simtul umorului , sunt glumet dar cand mi se cere sa fiu serios , sunt serios , nu ma abat de la reguli si ii voi respecta pe toti cei din departamente si din afara lor.

• Nickname: XiseR

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6 luni dar cu o mica pauza

• Level: 18

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 Nu am primit

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.

School InstructorRank 1

Red Dragon Triads Rank 1

69 Pier Mobs Rank 1

Red Dragon Triads am parasit fiindca m-am certat in perioada de teste (09/05/2013)

69 Pier Mobs am parasit fiindca am fost inactiv cateva saptamani (14/06/2013)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da , desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: As dorii sa intru in Police Departament fiindca este o factiune activa si serioasa cu niste membrii de treaba. Doresc sa curat stranzile de infractori si sa amendez playerii care nu respecta regulile de circulatie. As dorii sa imi fac prieteni noi. Nu am mai fost in departamente si de aceea as dorii sa intru in Police Departament. Doresc sa ajut acest departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/GQ4q1qv.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore , daca nu am treaba chiar si toata ziua

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 17 ani si locuiesc in Satu Mare, In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP , basketball si football cu prieteni.Imi place foarte mult sa lucrez in echipa. Sunt un baiat competitiv , amuzant , serios , punctual , sociabil.

• Nickname: Patricio

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni

• Vârsta reală: 19

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel,rank 1.Los Santos Cab Company,rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din El Loco Cartel am iesit pentru ca nu mai aveam timp de gang,am iesit in data de 26.05.2013.Iar din Los Santos Taxi Cab Company am iesit,deoarece doresc sa intru intr-un departament si data in care am iesit este 07.08.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Demisie El Loco Cartel: http://forum.b-zone...._st__60,demisie Los Santos Taxi Cab Company: http://forum.b-zone....s/page__st__120

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte,dar acesta este visul meu pe sa:mp

• Sunteți activi pe forum?: Sunt non-stop pe forum

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Sunt constiient ca este ceva serios si trebuie sa ma port ca atare,dar nu voi dezamagii.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Pot spune ca ador munca in echipa,imi place sa ascult de colegii cu rank mai mare,inclusiv lider/sublider

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Dupa cum am spus si mai sus acesta este visul meu pe sa:mp.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/jrvvqw0r3/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Avand in vedere ca sunt in vacanta,10 ore.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alexandru am 19 ani, sunt o fire sociabila, sunt intelegator, atent, am cei 7 ani de acasa, hobby-urile mele sunt: domeniul IT, jocurile PC in general cele de actiune, mai nou sunt captivat de Sa:Mp pe care am aflat de acesta de la un coleg. Va salut si debea astept sa lucrez cu voi. Bineinteles, daca voi fi acceptat.La revedere

Edited by P A T R I C I O

• Nickname: Vennom

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din ianuarie 2010

• Level: 30

• Vârsta reală: 15 ani

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter( Rank 3, Rank 6, Lider), Tow Truck Company (Rank 3), Paramedics (Rank 2), Barzini (Rank 2), Tattaglia (Rank 2), Stracci (Rank2), Paterno (Rank 1), LSPD (Rank 1, Rank 2), FBI (Rank 1), Taxi(Rank 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Ultimele doua factiuni au fost Taxi si LSPD. Din Taxi am iesit deoarece nu mai aveam timpul necesar iar din LSPD din cauza unor reguli nescrise de care eu ar fi trebuit sa stiu.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da (LSPD si FBI). Din LSPD am spus mai sus iar din FBI am iesit deoarece Kaiac a fost pus sa supravegheze departamentele si a primit Lider FBI. Cum a spus si Robotiquis aseara (lider FBI atunci) Kaiac se baga peste tot, si in treaba lui de lider si nu mai puteam sa imi fac treaba in liniste (Am primit kick cand am anuntat pe /d ca un suspect este la mine).

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa intru in departament deoarece am multi prieteni aici (in toate departamentele), imi place actiunea si nu ma las pana nu il prind pe cel vinovat.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/AaM7bWO.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10 ore in vacanta si 4-5 in timpul scolii

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan, am 15 ani si sunt din Braila. Imi place sa am o viata echilibrata asa ca incerc sa nu stau toata ziua la calculator ci sa mai ies si afara; la plimbare sau cu blicileta. Imi place foarte mult sa patinez si in fiecare iarna nu ratez ocazia sa merg la patinoar de fiecare data cand am sansa. Sunt un baiat foarte ambitios si cu zambetul pe buze mai tot timpul. Imi place lucrurul in echipa si de accea tot timpul cand am mai fost intr-un departament am incercat sa imi gasesc un coleg cu care sa merg in urmarire sau sa stau la panda. Motto-ul meu este "Ce nu te omoara te face mai puternic".

Edited by Vennom

• Nickname: [mR].MiraJ

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Un an cu o pauza .

• Level: 23

• Vârsta reală: 15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 Nu am primit

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.

School InstructorRank 1

GSB rank 1

Taxi ls de 2 ori Rank 1 si Rank 2 si SFPD rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demisie

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, SFPD am iesit deoarece am acumulat 2 FW in perioada de teste

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da , desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place foarte mult sa lucrez in echipa , sa ma alatur unui nou colectiv , sa imi gasesc prieteni noi si pur si simplu acest departament ma pasioneaza.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/xpdgea8ph/43aff2ef/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 12+

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Seby am 15 ani locuiesc in Targoviste un oras frumos , pot spune despre mine ca am simtul umorului , sunt activ , prietenos , un bun colaborator si mottoul meu este : "Respecta si vei fi respectat"

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.