Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: iRi.

• Nickname-uri anterioare: multe

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Am avut si alte accont-uri , dar am inceput pe data de 10 Aug 2009(daca va uitati in aplicatiile taxi, pe data de 18 aug cineva sub numele "bombmaster" a facut aplicatie la taxi, acela eram eu)

• Level: 29(momentan)

• Vârsta reală: 17

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 momentan

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu-mi amintesc de vreun ban

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am avut toate factiunile inafara de noile mafii(doar in verdant family si vietnamese boys am fost in cele noi) si inafara de NR. Rank-ul ultimelor 2 mi-l mai amintesc pentru ca inainte luasem o pauza si am uitat. VIetnamese Boys- Rank 1 . Verdant - rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: VTB-18.08.2013 - motiv: era prea rea situatia factiunii. Verdant- 02.09.2013-motiv: ura.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1480

http://forum.b-zone..../page__st__1400

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da in trecut dar pe atunci ma interesau mai mult mafiile de accea iesisem, dar acum sunt cu mintea limpede si stiu de ce vreau sa intru in LVPD

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Eu asa zic

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca as vrea sa trec si de partea binelui, sa simt acel sentiment de team work ce nu se simte in ultimele factiuni in care am fost

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/PyuxH5j

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-10 depinde

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): NU

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Nu imi place sa ma cert in primul rand, respect pe toata lumea, nu conteaza cine e, imi place munca in echipa, imi asum vina pe deplin daca cumva se intampla sa fiu vinovat. Imi place sa glumesc, dar , asta nu inseamna ca nu stiu ce inseamna seriozitatea.

Edited by iRedZi aka iRi

• Nickname: .mR.Chrys

• Nickname-uri anterioare: --

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 2 ani.

• Level: 22 [rp=768/82]

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( /ad aiurea , vorbeam pe /f si eram langa cnn , in loc de /f am dat /ad ).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Corleone Family rank 1 , Tattaglia Family rank 2, Barzini Family rank 1, Tow Truck Company rank1, Stracci Family rank 2 & National Guard rank 2 .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Stracci ( 28.03.2013 21:36) pentru National Guard, National Guard (16.05.2013 16:53) avem foarte mult de invatat si n-am facut fata.. scoala+samp .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone..../page__st__1320

http://forum.b-zone....s/page__st__980

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: National Guard - Lipsa Timp.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Cosider ca este ce-a mai potrivitafacțiune pentru mine in momentul de fata.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): 1n7vNDs.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7/8 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Salut sunt Cristian , am 17 ani. Sunt din Bârladjudețul Vaslui , stau in Italia - Roma de 5 ani împreuna cu familia.Sunt o fire optimista si ambițioasă . Imi place foarte mult seriozitatea. Imi place foarte mult sa glumesc cu cine imi permite si la timpul potrivit. Ii respect pe cei din jurul meu si mereu las loc de buna ziua. [..]

Edited by oL MrChrys

• Nickname: UnnIvErSaLL

• Nickname-uri anterioare: N-am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani.

• Level: 36

• Vârsta reală: 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3. DM şi Limbaj.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. Pentru abuz enter/exit+heal on contract.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire & Medic Department (rank 1) , The Cuneo Family (rank 1) ,School Instructor (rank 3), Tow Car Company (rank 1) ,The Corleone Family (rank 1), The Barzini Family ( rank 1 ), Federal Bureau of Investigations (rank 3), The Paterno Family (rank 1), News Reporter (rank 1 )x2, Taxi Cab Company (rank 1)x2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: News Reporter şi Taxi Cab Company. Nu mai ştiu data exact. ( Sunt vreo 6 luni. )

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu sunt.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Federal Bureau of Investigations - am stat 6 luni aici după care am decis să mă retrag, timpul nu-mi permitea să fac tot ce trebuie.

• Sunteți activi pe forum?: Intru foarte des.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Normal.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Cu siguranţă.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece nu am mai fost niciodată într-un departament de poliţie(decat F.B.I), iar LV Police Deparment este departamentul meu preferat şi ţin să cred că se descurcă cel mai bine. Îmi doresc asta de mult, dar niciodată n-am avut şansa.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/8ahvi0bs3/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore ( chiar şi mai mult ).

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Dacă este cazul, da.

• O scurtă autocaracterizare: În general, eu ca și persoană mă consider serios atunci când trebuie, glumeț atunci când cred că este momentul potrivit pentru glume și muncitor atunci când trebuie să fac asta. Îmi place să respect într-adevăr regulile care îmi sunt impuse la fel ca și pe cei din jur și cred că pentru a avea succes atât în viață cât și în orice altă activitate pe care o desfășori, consider că nu trebuie să fii întotdeauna același, ci să te adaptezi și să poți face parte cu plăcere dintr-un colectiv.

• Nickname: un[N]nder

• Nickname-uri anterioare: nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 luni+

• Level: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: nu am fost banat

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Green street bloods -rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am avut o reclamatie in care primeam fw si rank down si mi`am dat demisia.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/13080-green-street-bloods-demisii-resignations/page__st__1560

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Aici pe b-zone nu.

• Sunteți activi pe forum?: DA

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: DA

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: DA

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: DA

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa va ajut si sa lucrez in echipa sa dau amenizi , si de tot ce este nevoie .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Sunt toate in aceeas poza

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): NU

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: DA

• O scurtă autocaracterizare: Imi place sa joc footbal si sa petrec timpul in fata pc-ului,sa inot,sunt la liceu.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

SeHa bar-000386128.png

.mR.Chrys bar-000401586.png

UnnIvErSaLL bar-000116877.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • GREET

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

un[N]nder - skill 1 la detectiv si insuficienta experienta in factiuni.

iRi. - Nu ai dedicat suficient timp acestei aplicatii, mi-ar fi placut sa scrii in ce factiuni ai fost, ca nu ai fost chiar in toate.

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA !

MODELUL DE APLICATIE ESTE DISPONIBIL PE PRIMA PAGINA A ACESTUI TOPIC !

LAS VENTURAS POLICE DEPATMENT IS RECRUITING !

THE APPLICATION MODEL IS AVAILABLE ON THE FIRST PAGE OF THIS TOPIC !

• Nickname: Turok

• Nickname-uri anterioare: MARIANPERRY

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Mult timp.

• Level: 26

• Vârsta reală: 17 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , cand aveam level mic am facut DM in Safe-zone

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

d9LCQhI.png - rank 1 - uiDivo

iBZhHrg.png - rank 2 - rizEa/b0d018

y1SlQ0M.png - rank 1

eHi4vq7.png - rank 1 - ByFyDo

Pa3Rmoz.png - rank 1 - Marco

tLfIw5C.png - rank 1 - Shobo

hmZYCD2.png - rank 2 - PiCi

IiTUvkD.png - rank 1 -NoWaY25

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: The Tsar Bratva - 22.08.2013 - Nu mai avea PiCi lider , Red Dragons Triad - 05.09.2013 - Am vrut sa intru in departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): The Tsar Bratva - http://forum.b-zone..../page__st__1460 , Red Dragons Triad - http://forum.b-zone..../page__st__1480

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , nu mai aveam timp de SA:MP

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Consider ca da din moment ce am mai facut parte dintr un departament.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este o factiune serioasa care promite multe , vreau sa particip la dezvoltare si sa arestez criminalii de pe server.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/CfCMW7n.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• O scurtă autocaracterizare: Salut , numele meu este Marian am frumoasa varsta de 17 ani , imi place sa lucrez in echipa consider ca " Unde-s multi puterea creste " . Imi plac masinile , filmele de actiune . Hobby-urile mele sunt fotbalul , tenisul si iesirile cu prietenii . Acesta este biografia mea , restul descoperiti voi

Edited by GTT MariaN

Nickname: Blacky07

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4-5 luni .

• Level: 22 .

• Vârsta reală: 14 .

• Sexul (real): Masculin .

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company - rank 2 , Tsar Bratva - rank 1 , Los Santos Taxi - rank 3 .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 11.08.2013- Tsar Bratva - vroiam sa aplic intr-o factiune pasnica , 04.09.2013 - Los Santos Taxi - Vroiam sa aplic intr-un departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) Los Santos Taxi:http://forum.b-zone....s/page__st__140 Tsar Bratva - http://forum.b-zone..../page__st__1400.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am fost in LSPD 2 zile , dar am picat proba 2 .

• Sunteți activi pe forum?: Desigur .

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Desigur .

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament activ si serios din care vreau sa fac parte si sa ajut cu ce pot .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/tkb51t9vl/.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore .

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da, dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alex , am frumoasa varsta de 14 ani , locuiesc in orasul Constanta si invat la o scoala destul de buna . Hobby-urile mele sunt fotbalul si excursiile montane iar timpul liber imi place sa-l petrec ori cu familia , ori in Sa:Mp. Sunt de incredere , te poti baza pe mine oricand si imi place sa colaborez si sa ma inteleg bine in orice colectiv.

Edited by South Blacky07

• Nickname: Kevin
  • • Nickname-uri anterioare: hYYz.kyk
  • • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumate
  • • Level: 44
  • • Vârsta reală: 16 ani
  • • Sexul (real): Masculin.
  • • Numărul de warn-uri din joc È™i motivul pentru care le-ai primit: 1/3. ad aiurea
  • • AÈ›i fost banaÈ›i vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
  • • FacÈ›iunile anterioare È™i rank-ul în acestea (în ordine): The Paterno Family rank 2
  • The Cuneo Family rank 3
  • 69 Pier Mobs rank 2
  • El Loco Cartel rank 1
  • The Tsar Bratva rank 2
  • Green Street Bloods rank 6
  • The Verdant Family rank 2
  • Avispa Rifa rank 2
  • The Tsar Bratva rank 1
  • • De ce aÈ›i părăsit ultimele două facÈ›iuni È™i data în care aÈ›i ieÈ™it?: Avispa Rifa demisie / The Tsar Bratva au fost niste probeleme
  • • Link-uri către demisiile ultimelor două facÈ›iuni (dacă există): http://forum.b-zone....__st__200/stats
  • • AÈ›i mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-aÈ›i părăsit?: Nu am mai făcut parte.
  • • SunteÈ›i activi pe forum?: Da.
  • • ÃŽnÈ›elegi că Police Department este un departament serios È™i trebuie să ai un limbaj È™i comportament exemplar?: Da.
  • • ÃŽnÈ›elegi că dacă nu stai cel puÈ›in două săptămâni în Police Department vei ieÈ™i cu 60 Faction Punish?: Da.
  • • AÈ›i citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante È™i sunteÈ›i de acord că veÈ›i fi sancÈ›ionaÈ›i pentru încălcarea acestora?: Da.
  • • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.
  • • De ce doriÈ›i să intraÈ›i în Police Department?: Pentru că ar fi prima dată într-un departament ÅŸi îmi place munca de poliÅ£ist.
  • • Poză cu /stats, detective skill È™i /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/kpmnmq0fd/
  • Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore.
  • • Te afli pe BlackList-ul unei facÅ£iuni? (specifică facÅ£iunea): Nu.
  • • Dacă da, eÅŸti de acord să plăteÅŸti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
  • • O scurtă autocaracterizare: Salut, mă numesc Catalin , am vârsta de 16 ani ÅŸi locuiesc în BucureÅŸti. Sunt o fire sociabilă, căruia îi place să-ÅŸi facă noi prieteni. Momentan îmi urmez studiile la Liceul Teoretic "Benjamin Franklin" sunt clasa X-a. Hobby-ul meu este fotbalul,taekwondo dar ÅŸi jocurile pe calculatoare. O zi bună

Edited by K e v i n

• Nickname: drileaflorin

• Nickname-uri anterioare: EmTySoOul, BaNaL

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 4 ani, din 2009.

• Level: 17.

• Vârsta reală: 15 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, cand am inceput sa joc jocul prin 2009, am facut dm in safezone, dar nu stiam...

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am avut o sansa in Taxi Ls, dar am avut o problema de familie si nu am putut ajunge la teste.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, nu am mai facut, dar imi doresc foarte mult :)!

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Evident.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da, chiar imi place sa lucrez in echipa.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este o factiune speciala si serioasa. Imi place sa ajut serverul si lumea. Si vreau sa ajut la prinderea playerilor cu wanted sau la rutiera.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/dipvpppbd/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-9 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Florin, imi place sa lucrez in echipa si sa ajut oamenii. Sunt pasionat de motociclete. Ca hobbby-uri am Fotball si plimbarile cu Bicicleta. Sunt un tip glumet, cu simtul umorului si serios in acelasi timp, dar mai sunt si direct.Locuiesc in orasul Braila, si sunt clasa a 9-a. Multumesc anticipat pentru timpul acordat!

Edited by drileadrilea

Nickname[rTn]FaBii.

• Nickname-uri anterioare:fabicod

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Aproximativ un an si ceva luni(de pe 2 conturi)

• Level:33 cu RP de 34

• Vârsta reală:14

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da, deranj event-3 zile.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Ls Taxi-Rank 2; Southern Pimps-Rank 1; F.B.I.-Rank 1; Vietnamesse Boys-Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din F.B.I. am iesit pe data de 16.08.2013 deoarece aveam multe turnee la fotbal in perioada accea si nu puteam tine pasul, mai ales ca aveam un raport destul de mare de facut asa ca am zis ca incerc alt departament/factiune.Din Vietnamesse Boys am iesit pe data de 24.08.2013 deoarece am avut anumite probleme personale si a trebuit sa fiu inactiv o perioada si cum nu aveam 2 saptamani nu am putut posta raportul arms dealer si evidenta war.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):F.B.I.-http://forum.b-zone.ro/topic/8015-fbi-cereri-de-demisie/page__st__1060

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, am facut parte din F.B.I., am parasit-o deoarece nu aveam timp sa imi termin raportul deoarece aveam multe turnee la fotbal in acea perioada.

• Sunteți activi pe forum?:Desigur.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Desigur ca da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca este una din factiunile mele preferate si imi doresc foarte mult sa fac parte din acest grup, pe langa, imi doresc foarte mult, sa ii prind pe playerii care conduc neregulamentar, pe cei care depasesc limita de viteza, faruri stinse noaptea, sa merg dupa wanted de la rank 2+ etc.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/mfdh2i09p/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-7 ore/zi fara /sleep.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifica factiunea):Nu am fost/Nu sunt/si sper ca nu voi fii pe nici un BlackList.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da, as fii de acord.

• O scurtă autocaracterizare:Salut, ma numesc Ciolos Fabian si sunt din orasul Oradea, judetul Bihor.Sunt un tip cumsecade caruia ii place sa se joace pe calculator, sa mearga afara cu prietenii si sa joace fotbal.Cam atat despre mine.

• Nickname: Mike...

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 2 ani.

• Level: 45

• Vârsta reală: 15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Limbaj la level mic.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, o singura data pentru comportament non-rp

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter (Rank 1), Taxi Cab Company (Rank 3), Stracci Fammily (Rank 2), Paterno Fammily(Rank 1), Fire & Paramedics Departament (Rank 3) Federal bureau Of Investigations (Rank 6), Green Street Bloods(Rank 3)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: FBI(05.07.2013 11:58) - Lipsa de timp, GSB(09.09.2013 14:18) - Divergentele dintre mafii

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): FBI, GSB,

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din FBI, unde am plecat din cauza lipsei de timp.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a ma intoarce in tipul de factiune in care m-am simtit cel mai bine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/33dwZXY.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-8

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu cred.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan, am 15 ani si sunt din Brasov, un oras foarte frumos, linistit, curat si civilizat. Sunt o persoana cu bun simt, cu capu pe umeri, glumet atunci cand este cazul, dar tot odata serios cand am un scop de atins. De mic am fost lasat sa ma descurc de unu singur. Am incercat sa fiu cat mai independent. Si cred ca asta o sa ma ajute mult in viata. Incerc sa stau in banca mea si sa imi fac doar treaba

Alte plecizari: @Inferno: Minti, @BlackThief: Ai post, @BogdiBMX: Esti nab rau BAA!, @AnDr3uTzZu: Tu si mai rau.

Edited by Mikee

• Nickname: Nic_Adrian

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Am contul pe server din 2009.

• Level: 57

• Vârsta reală: 18

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3, bug abuse la FCR.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am fost membru in majoritatea factiunilor, exceptie Hitman Agency si factiunile din SF, n-am reusit sa trec de rank 2 din cauza ca obisnuiam sa schimb frecvent factiunile (prost obicei), factiunile in care am avut rank 2 sunt: Police Departament, Tattaglia, Taxi Cab Company x2, Fireman/Paramedic, etc (nu-mi mai aduc aminte).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Sincer sa fiu, nu-mi amintesc penultima factiune in care am fost, a trecut cateva luni de atunci.. Ultima factiune a fost Green Street Bloods si am fost demis (fara fp) din cauza inactivitatii (n-am avut timp de joc si nu m-am sinchisit sa fac cerere de demisie)...

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am fost membru F.B.I, Police Departament si National Guard, am iesit din aceste departamente din cauza ca obisnuiam sa schimb frecvent factiunile (nu mai sunt asa).

• Sunteți activi pe forum?: Suficient de activ.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? O sa le invat in cazul in care o sa fiu acceptat si da, sunt de acord sa fiu sanctionat in cazul in care o sa incalc una sau mai multe reguli din acesta.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, imi face chiar placere.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament serios, cu membri capabili si imi place orasul Las Venturas. De asemenea, aici se afla si un bun prieten de-al meu si mi-ar face onoare daca as fi acceptat in acest departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time

(obligatoriu): http://s16.postimg.org/np2ucjb5w/sa_mp_004.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore minim / zi.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip sociabil, imi place sa-mi petrec timpul alaturi de prieteni in ciuda faptului ca ceilalti ma stiu ca pe un tip singuratic, sunt foarte serios atunci cand este cazul si visul meu este sa ajung un cadru militar.

P.S: Am aplicatie la Taxi Lv si n-am putut sa dau edit cu scopul de a retrage insa i-am trimis pm lui Giuliano cu retragerea, sper sa fie ok. Link cu poza pm-ului: http://s13.postimg.org/upybvv1qu/aplicatie.jpg

• Nickname: Matrix.Vicious

• Nickname-uri anterioare: MatrixLoL

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 luni pe rpg1 si de cand s-a deschis rpg2 dar m-am lasat luna trecuta.

• Level: 20

• Vârsta reală:16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 - ad aiurea.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da,

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Verdant Family- rank 2( 1 luna si 8 sau 9 zile)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Vroiam sa mai petrec un timp indelungat in Verdant insa un coleg care "nu a vrut sa inteleaga gluma" mi-a facut poza cand glumeam cu alt coleg pe /F si am fost banat 7 zile pentru "tentativa de afaceri ilegale" chiar daca el, eu si toti membrii online in acel moment stiau ca glumesc. Atunci am primit si 10 fp de la Kelton.

Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): .

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da pe Rpg2 am petrecut 1 luna si 3 saptamani in LSPD. L-am parasit pentru ca vroiam sa incerc ceva nou adica News Reporter.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este o factiune serioasa in care trebuie sa iti dedici timpul. Am cativa prieteni in aceasta factiune si sunt sigur ca pot face fata pentru ca am mai fost si sunt obisnuit.

Mi se pare o factiune serioasa, unde inactivitatea nu isi are locul. De cand am luat ban pentru "tentativa de afaceri ilegale" am devenit mult mai serios, si sunt mult mai atent cu glumele.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

http://postimg.org/i...g15d5/acdb1b5e/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 532

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Ciprian am 16 ani, sunt o fire sociabila, intelegator, destept, am cei 7 ani de acasa, hobby-urile mele sunt: sporturile, jocurile PC, in general cele de actiune si strategie. Sper sa mi se dea o sansa, m-am cumintit in urma acelui ban.

Edited by Matrix Vicious

• Nickname: Justin32

• Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut niciun nickname.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Pe acest cont de aproximativ doua luni. Pe alt cont, din ianuarie.

• Level: 25.

• Vârsta reală: 17.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Am 0/3 Warnuri.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: O singura data pentru deranj event.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics Rank 2 si Paramedics Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Prima data mi-am dat demisia pentru a incerca nou (24/08/2013) iar a doua oara m fost demis dintr-o prostie de a mea (06/09/2013)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1480

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am fost in Paramedics si am plecat de acolo pentru a incerca ceva nou prima data, iar a doua oara am fost demis.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/N83bUlQ.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Aproape 10-11 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Iustin, am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat de treaba si imi placea foarte mult sa ajut oamenii. Imi place sa joc fotbal si ma imprietenesc foarte repede cu majoritatea oamenilor.

Edited by Justin32

• Nickname: Parisieno

• Previous nicknames:

-

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?:3months

• Level:21

• Real age:19

• (Real) Gender:

Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them:0/3

• Were you ever banned? If yes, why?: -

• Previous factions and the rank you had in them (in order): -

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: -

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): -

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:No

• Are you active on the forum?:Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:Yes

• Why do you want to join the Police Department?:

Cause it's my dream to join PD and i like PD and i really want to join it.

• Are you capable of teamwork ?Yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://postimg.org/image/ak7tyayfr/

• How many hours do you play daily withouth being AFK?:8-9h

• You are on the BlackList at a faction?:No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?:Sure

• A short characterisation of yourself:

Hi,my name is Parisieno,i'am from tunisia.Iplay samp and my best server is b-zone.My dream in b-zone is to be a member of PD.I did the first dream.I want to do the second dream.

Edited by Pari

• Nickname: Chahouba

• Previous nicknames: -

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 7 months

• Level: 25+

• Real age: 15

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1/3 (amenintari cu ban )

• Were you ever banned? If yes, why?: No

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Taxi Cab Compay - - > Rank : 1

XWN3Nrl.png (Rank2) -

OEsVdYA.png (Rank1) - Lider Vinnie

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: Bad Team! I leaved last faction in 10.09.2013 14:42

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): http://www.b-zone.ro/rpg/faction-logs.php?f=12&ac=562533

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No,

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, Of course

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes, Sure

• Why do you want to join the Police Department?: I like this job and i like cops in real too , and it has good leader !

• Are you capable of teamwork ? Yes, of course

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://postimg.org/image/pvqtqeajb/

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 9-10+ hours !

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: I am chahouba From tunisia my favorit Game is samp i like this game and make all time to play samp

LVPD.png

Edited by chahoubaa

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• Turok bar-000465114.png
  • Blacky07 bar-000201314.png
  • Mike... bar-000403723.png
  • Nic_Adrian bar-000073216.png
  • Chahouba bar-000562533.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • GREET
  • JAZZZZY

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Kevin - Nu esti prea activ, plus ca ai Black List la Gangs si nu cred ca e pentru buna purtare.

drileaflorin - Nu ai suficienta experienta in factiuni. Nu consider ca esti pregatit pentru LVPD.

Matrix.Vicious - Nu ai suficienta experienta in factiuni nici skill 5 la detective. Nu consider ca esti pregatit pentru LVPD.

Justin32 - Nu ai suficienta experienta in factiuni, plus ca nu imi place cum ai iesit din ultima factiune.

Parisieno - Insufficient experience in factions.

[rTn]FaBii. - In ultimele 2 factiuni nu te-ai remarcat deloc, nu imi inspiri incredere.

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

Edited by Inferno27

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA !

MODELUL DE APLICATIE ESTE DISPONIBIL PE PRIMA PAGINA A ACESTUI TOPIC !

Cerinta noua: - pentru a putea aplica într-un departament e nevoie ca membrul să aibă minim rank 3 într-o facțiune inferioară (pașnică, gang) [sau superioară - hitmen].

LAS VENTURAS POLICE DEPATMENT IS RECRUITING !

THE APPLICATION MODEL IS AVAILABLE ON THE FIRST PAGE OF THIS TOPIC !

New requirment: - To apply in a department you must have at least rank 3 in a inferior faction (peaceful, gang) [or superior - hitmen].

• Nickname: AddisoN

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc SA-MP pe B-zone de aproximativ 9 luni cu mici pauze.

• Level:15++

• Vârsta reală:16 Ani.

• Sexul (real):Masculin.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu, nu am fost.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Paramedics rank 3 si Tow Truck Company rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Paramedic - Nu am mai avut timp pentru ca erau tezele si am fost demis(26.05.2013) si Tow Truck Company - Am parasit factiunea deoarece a intervenit o problema si nu m-am putut intoarce in Bucuresti(08.07.2013.)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....s/page__st__400

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Police departament deoarece imi place munca pe care o presteaza si dupa parerea mea este cel mai unit departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/jh1aMOu.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-5 ore in functie de cat timp am.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Salut, ma numesc Valentin, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Pasiunile mele sunt fotbalul, sa-mp si tenisul de camp. Sunt o fire serioasa, sociabila si glumeata cand este cazul.

Edited by AddisoN

lvpdlogo1.png

• Nickname:$Amine_Saidi$

• Previous nicknames:-

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?:3months

• Level:23

• Real age:17

• (Real) Gender:Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them:0/3

• Were you ever banned? If yes, why?:Yes deranj event and mod interzis

• Previous factions and the rank you had in them (in order):

Verdant family rank 2

69 pier mobs rank 2

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:i left verdant and 69 cause i want to join PD

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any):http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1360

http://forum.b-zone....s/page__st__220

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?:No

• Are you active on the forum?:Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:Yes

• Why do you want to join the Police Department?:Cause it's my dream to join PD and i like PD and i really want to join it.

• Are you capable of teamwork ?Yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):http://imgur.com/JKb9lhV

• How many hours do you play daily withouth being AFK?:8-9h

• You are on the BlackList at a faction?:No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?:Sure

• A short characterisation of yourself:Hi,my name is Amine Saidi,i'am from tunisia.Iplay samp and my best server is b-zone.in b-zone icant to be a member of PD.

Edited by Amine Saidi

• Nickname: CrackSwoka .

• Nickname-uri anterioare: ShAd0WCrAzY ( alt cont ) .

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc SA-MP pe B-zone de 1 an si 8 luni dar cu pauze mari .

• Level: 26 .

• Vârsta reală: 15 ani .

• Sexul (real): Masculin .

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 , dm aiurea .

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , comportament non-rp .

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor`s [1] , Tow Truck Company [1] , Verdant Family [2] , Vietnamese Boys [3] si Avispa Rifa [1] .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Cand eram in Vietnamese boys , pe la sfarsitul "carierei" mele in aceea factiune , doream sa ma las , incepuse vara.. si nu doream sa imi petrec timpul pe pc . Iar din Avispa Rifa am iesit deoarece vroiam sa incerc ceva nou , mi sa luat sa stau numai in mafii plus ca nu puteam ajungea la unele activitati din cauza scolii .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Vietnamese Boys -

http://forum.b-zone....age__st__1200 ; http://forum.b-zone....s/page__st__240 - Avispa Rifa .

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu , nu am mai facut parte dintr-un departament .

• Sunteți activi pe forum?: Da .

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da , inteleg .

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur .

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da .

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur , am fost nevoit si in mafii sa lucrez in echipa si m-am descurcat bine .

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in Police Departament pentru ca nu am mai fost niciodata intr-un departament , vreau sa vad cum este , am inteles ca este foarte multa activitate , lucru in echipa si vreau sa cunosc membrii .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/l0rnsqcgn/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore .

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu , nu ma aflu pe blacklist-ul vreunei factiuni .

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur , sunt de acord .

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Dumitrascu Marian Gabriel , am 15 ani , locuiesc in Ramnicu Valcea si sunt in clasa 9-a . Timpul liber mi-l petrec pe pc , afara cu tovarasii sau facand alte lucruri . Nu imi plac oamenii rai , bagareti , analfabeti , cei care nu sunt cu capul pe pamant , cei care se bazeaza mereu pe "banii lu` tata" sau oamenii care nu au cei 7 ani de acasa . Am 1.78 inaltime , 59 kg , parul saten si ochii caprui . Imi plac fetele frumoase si atragatoare , care sunt ingrijite si nu te lasa pentru ceva mai bun .

Edited by BTD RiN

• Nickname: zGabi

• Nickname-uri anterioare: ReDEyeS (alt cont)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si 10 luni aproape,dar cu pauze mari.

• Level: 42

• Vârsta reală: 16 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

School Instructors - Rank 3

The Barzini Family - Rank 1

Taxi Cab Company - Rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

The Barzini Family - am parasit-o deoarece nu imi placeau mafiile. Data: 25.10.2012 18:13

Taxi Cab Company - am fost demis pentru inactivitate deoarece gresisem o cerere de inactivitate + m-am lasat si de SA:MP. Data: 08.01.2013 12:04

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): The Barzini Family - http://forum.b-zone..../page__st__1060

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece nu am mai fost niciodata intr-un departament,vreau sa ajut cum pot si sa imi fac prieteni noi.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/yfSV70D.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca voi fi,voi plati.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Gabriel.Am 1,78m inaltime si 59kg. Imi plac fetele frumoase,inalte,cuminti si fara fite.Urasc oamenii smecheri,mistocari fara cei 7 ani de acasa.

Edited by zGabi

• Nickname: Kevinless

• Nickname-uri anterioare: Roarke, Kenneth.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani

• Level: 40

• Vârsta reală: 15

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV Taxi - 3; Vietnamese Boys - 2; Hitmen Agency - 2; Green Street Bloods - 1; LV Taxi - 1; Red Dragon Triad - 1; Southern Pimps - 1; SF Taxi - 3; 69 Pier Mobs - 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: În ambele cazuri am vrut să încerc ceva nou, din 69 Pier Mobs am iesit pe data de 11.09.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): San Fierro Taxi - http://forum.b-zone.ro/topic/122563-san-fierro-taxi-demisii-resignations/page__st__100; 69 Pier Mobs - http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page__st__200

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Categoric

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Am o simpatie pentru factiunea asta

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/CgPJjib.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4, 5

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Tin la gluma, imi place sa-mi fac treaba bine si sa las tuturor o impresie buna pe cat posibil

*O mica precizare: toate factiunile care sunt inainte de SF Taxi au fost dupa update, deci LV Taxi a fost Taxi Cab Company, Red Dragon Triad a fost Barzini s.a.m.d.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.