Jump to content

Va place noul UpDate ?

S a s a

Va place noul Update ?  

106 members have voted

1. 1. Da sau Nu ?

• Da
      49
    • Nu
      48
    • Nu stiu
      9

Recommended Posts

Nu dau quote, dar acest post este pentru fiecare persoană care spune că acest update este o „prostie” și că nu merita băgat.

Păi, mă, jucători de două luni, cum să fiți voi de acord cu așa ceva?

Ce, numele gangurilor e prea urât pentru voi? Fiecare din voi aveți o poreclă de neam; gândiți-vă că neamul vostru e un gang.

Prea multe case și businessuri? Și vreți să fie 3 case mari și late pe tot serverul să fiți voi fericiți? Casele au fost adăugate în număr așa de mare pentru a reuși fiecare player să aibă câte una, dar când te gândești la asta tot puține ar fi că nu toată lumea are casă, deci vă contraziceți pe voi înșivă; nu sunt deloc multe, sunt puține.

Referitor la sistemul de turfs: așa ați spus și când a fost adăugat pentru prima oară sistemul de war cu teritorii: că e nașpa, că nu știu ce, că bla bla. Acum văd că vă place; așteptați o lună și după veniți cu păreri despre sistemul actual (care e tot același; nu văd modificări).

Când s-au schimbat numele din Yakuza, La Cosa Nostra, etc. în cele pe care le știți cu toții nu prea a fost mare tam-tam, să știți. Vă aduc la cunoștință deoarece voi poate habar nu aveți. Da, par ciudate pentru unii, dar sunt inspirate din viața reală toate, unele chiar adevărate, unele chiar există. Pentru mai multe detalii puteți căuta pe Google.

Ce pot spune despre skinuri: jucați GTA single player, iar dacă înțelegeți povestea lui Carl Johnson atunci veți vedea de ce au fost schimbate skinurile la absolut toate mafiile. Dacă nu înțelegeți, asta e, soarta.

Mie unul mi se pare cel mai mare dezastru care a avut loc vreodata. Tot,tot,tot a fost facut in graba, nimeni nu s-a gandit la cum s-ar putea sa reactioneze unele factiuni. Unele mafii au fost dezbracate, aruncate la gunoi, altele au primit toate skinurile de lider precedente si care mai de care alte skinuri. Sunt de parere ca proiectul nu este nici 5% complet si ca a fost lansat cu cel putin o luna inainte de cat trebuia.

SAU, cel putin, nu ar fi trebuit schimbate atat de multe, ci doar ar fi trebuit adaugat SF-ul, fara sa fie distruse TOATE factiunile...ca...totusi...se numeste "SF opening".

Sincer, eu am crezut ca totul este o farsa de 1 aprilie cand am vazut prima data cat de prost este realizat totul si decat de multe lucruri au fost distruse...insa cand Kelton a inceput sa puna la licitatie biz-urile, mi-am dat seama ca totul este pe bune si ca situatia e cam crunta.

Nu ți-o spun cu răutate, știu că ești player vechi, foarte bine, ai dreptul la păreri, dar la fel și eu am dreptul la păreri, iar postul tău m-a condus la această concluzie: fii atent, ai câteva alegeri:

1. Dai un /ad prin care să jignești serverul și primești ban.

2. Jignești un admin și primești ban.

3. Faci reclamă altui server și primești ban.

4. Folosești hack și primești ban.

5. Pleci de unul singur.

Orice situație de mai sus ai alege va fi bine pentru ambele părți: pentru tine că este „cel mai mare dezastru care a avut loc vreodată” și pentru noi că nu mai avem critici ca tine. Cum poți să spui tu că a fost făcut în grabă când a fost așteptat de câteva luni? Nu mă așteptam la așa ceva de la tine, un player cu atâta experiență, și crede-mă, nu o zic în nume de rău, nu vreau să te jignesc, dar ai exagerat cu postul ăsta.

În concluzie, orice update a fost finisat pe parcurs, așa că nu e un capăt de lume, mai e timp să modifice la el.

Spuneți mulțumesc și jucați-vă în continuare.

Părerea mea: una pozitivă.

Nu mă așteptam la acele nume de ganguri.

Nu mă așteptam la locația unor businessuri.

Nu mă așteptam la locația unor case.

În concluzie m-a luat prin surprindere și a fost plăcut.

Din punctul meu de vedere e ok tot ce s-a adaugat si tot ce s-a schimbat, personal cred ca ar mai trebui adaugate cateva lucruri elementare si cred ca toti sunt de acord cu mine:

-avioane/elicoptere pe aero SF;

-masini de civili;

-barci;

-ambulante la spitalul din SF.

Oricum, cred ca se vor mai face modificari destul de multe luna asta. Inca o data spun, e doar parerea mea.

Skinurile de la mafii nu-mi place , in rest a fost inspirata miscare , Cel putin fostul corleone care acum e Tsar Bratva are toate skinurile de lider de la Mafiile vechi + CJ

In rest imi place

S-au trezit toți să comenteze,parcă așteptați SF-ul ăsta de atâta timp și acum că n-ați prins nici măcar o casă amărâtă vă plângeți pe forum de parcă v-ar da cineva ceva gratis.Topic-ul acesta merită topic closed, nu prea are rost.A meritat / Nu a meritat update-ul a fost făcut, nu o să refacă scriptul MasterTrap totul acum că vreți 5-10 din 750 de playeri să schimbe totul.

Eu am prins o casă level 7, nu mă așteptam să o prind nici pe asta, dar am avut noroc totuși.

Succes!

"Fraţilor" :))... aveţi idee ce a făcut Mădălin (Mastertrap21) pentru noi ?, a făcut un Game-Mode UNIC şi când spun UNIC păi aşa e. A-ţi mai auzit sau văzut voi aceste nume de mafii sau skinuri pe vreo comunitate fanromă sau plagiată de B-Zone ?. Voi vreţi să staţi cu numele: Corleone, Paterno şi care mai sunt din 2006-2007 când a apărut SA:MP-ul sau să fim în stadiul în care suntem acuma ?. Aseară au fost 740 de playeri oameni buni, nu a-ţi visat vreodată la aşa ceva fără update, pentru că acel update a adus pe server în 2 ore 150 de oameni. Să vedeţi de acum' înainte ce o să fie. Schimbaţi-vă "fraţilor"... e timpul să fim şi noi mai "profi" în SA:MP... să fim mai Role-Play.

Ai tot respectul meu Master !

(şi nu, nu pup pentru că nu am de ce)

Ai cumparat ceva - iti place, nu ai cumparat nimic - $? ##? $55#@%‰ in el de update

Ne, am prins o casa level 12 in SF si nu-mi place update-ul :P.

Au schimbat mafiile - naspa.

Au schimbat skinurile - naspa.

Au schimbat culorile - naspa.

Au adaugat departament - frumos.

Au adaugat 2 firme noi de taxi - frumos.

Prea multe case - naspa.

Au schimbat numele la rankuri - naspa

Au schimbat teritoriile - naspa.

Salut.

"Fraţilor" :))... aveţi idee ce a făcut Mădălin (Mastertrap21) pentru noi ?, a făcut un Game-Mode UNIC şi când spun UNIC păi aşa e. A-ţi mai auzit sau văzut voi aceste nume de mafii sau skinuri pe vreo comunitate fanromă sau plagiată de B-Zone ?. Voi vreţi să staţi cu numele: Corleone, Paterno şi care mai sunt din 2006-2007 când a apărut SA:MP-ul sau să fim în stadiul în care suntem acuma ?. Aseară au fost 740 de playeri oameni buni, nu a-ţi visat vreodată la aşa ceva fără update, pentru că acel update a adus pe server în 2 ore 150 de oameni. Să vedeţi de acum' înainte ce o să fie. Schimbaţi-vă "fraţilor"... e timpul să fim şi noi mai "profi" în SA:MP... să fim mai Role-Play.

Ai tot respectul meu Master !

(şi nu, nu pup pentru că nu am de ce)

Nu stiu ce ti se pare asa WOW :) Verdant Family nu e un nume prea role play, in viata reala e o ferma, culoarea de la School Instructor e NASPA rau, ce e asa de roleplay, niste nume schimbate, hq si skinuri ? Asta e server RPG, nu Role - Play, B-Zone nici pe departe nu e un server roleplay.

Nu stiu ce ti se pare asa WOW :) Verdant Family nu e un nume prea role play, in viata reala e o ferma, culoarea de la School Instructor e NASPA rau, ce e asa de roleplay, niste nume schimbate, hq si skinuri ? Asta e server RPG, nu Role - Play, B-Zone nici pe departe nu e un server roleplay.

Văd că pe tine nimeni nu poate să te mulţumească, mai dăi şi tu o tură pe Google şi vezi ce au serverele Role-Play, Gangs sau Families ?. Numele mi se par destul de bune, unele cred că îs luate din Grand Theft Auto 5 dacă nu mă înşel. Nu înţeleg ce nu-ţi place, că nu ai prin 10 Infernusuri, 20 de case lv 120 şi 5 miliarde în bancă + Mayor în Las Venturas, asta ?. Nu mai are rost să-mi bat capul cu oameni ca tine.

Văd că pe tine nimeni nu poate să te mulţumească, mai dăi şi tu o tură pe Google şi vezi ce au serverele Role-Play, Gangs sau Families ?. Numele mi se par destul de bune, unele cred că îs luate din Grand Theft Auto 5 dacă nu mă înşel. Nu înţeleg ce nu-ţi place, că nu ai prin 10 Infernusuri, 20 de case lv 120 şi 5 miliarde în bancă + Mayor în Las Venturas, asta ?. Nu mai are rost să-mi bat capul cu oameni ca tine.

Am prins casa level 12 prietene si nu ma laud ca altii, ar trebui sa urlu pe aici ca am casa ? Ce nume e asta, Verdant Family ? E nume de ferma, dai un sarci pe gugal. Ti-am zis serverle RolePlay sunt altfel, nu stiu de ce se incearca ca B-Zone sa fie server RolePlay daca el e RPG, n-are nicio legatura B-Zone cu un server RP, se vede ca n-ai jucat in viata ta pe un mod rp. Nu faci nici asocierea, gangurile nici nu se ocupa in viata reala cu genul asta de waruri, cu arme, ei deobicei sunt saraci si n-au bani de asa ceva, ei se bat doar cu bate intre blocuri, da na, cui sa-i explic.Si-au batut joc de School Instructor care au o culoare penibila acuma, de Stracci care au HQ fostul GSLS :|

Nu pot sa imi fac o parere despre cat de buna sau nu este deschiderea SF-ului. Vom vedea pe parcurs :)

Ce imi pare rau e ca nu ni s-a spus mai inainte ca trebuie sa dam /unrentroom inainte de a putea cumpara o casa :))

Oricum felicitari staff-ului si celor (sau celui) care a lucrat pentru acest nou update! Nu este de neglijat acest lucru!

Am prins casa level 12 prietene si nu ma laud ca altii, ar trebui sa urlu pe aici ca am casa ? Ce nume e asta, Verdant Family ? E nume de ferma, dai un sarci pe gugal. Ti-am zis serverle RolePlay sunt altfel, nu stiu de ce se incearca ca B-Zone sa fie server RolePlay daca el e RPG, n-are nicio legatura B-Zone cu un server RP, se vede ca n-ai jucat in viata ta pe un mod rp. Nu faci nici asocierea, gangurile nici nu se ocupa in viata reala cu genul asta de waruri, cu arme, ei deobicei sunt saraci si n-au bani de asa ceva, ei se bat doar cu bate intre blocuri, da na, cui sa-i explic.Si-au batut joc de School Instructor care au o culoare penibila acuma, de Stracci care au HQ fostul GSLS :|

Când jucam eu pe servere Role-Play... tu făceai $ la fermă pe B-Zone de-ţi venea acru în (.), şi da B-Zone poate să devină uşor uşor un server mai Role-Play dar încă nu se poate din cauza DM-iştilor care sunt pe server şi nu ştiu să se comporte.

Asta e update tata? Frate, deci niciodata nu am vazut update mai naspa ca asta. Daca nu se schimba mafiile ca inainte cu turfs, culori, hq cu tot, eu ma las de B-Zone. Din 750 playeri o sa faca 400-500 playeri.

Când jucam eu pe servere Role-Play... tu făceai $ la fermă pe B-Zone de-ţi venea acru în (.), şi da B-Zone poate să devină uşor uşor un server mai Role-Play dar încă nu se poate din cauza DM-iştilor care sunt pe server şi nu ştiu să se comporte.

Hahaha, am trait s-o aud si pe asta, las-o balta si bucurate de noua ta casa in SF, $m3ch3r3.

Asta e update tata? Frate, deci niciodata nu am vazut update mai naspa ca asta. Daca nu se schimba mafiile ca inainte cu turfs, culori, hq cu tot, eu ma las de B-Zone. Din 750 playeri o sa faca 400-500 playeri.

Da mă... :( de asta au fost 740 pe server aseară şi nu 600 ca înainte... au venit playerii să comenteze cât de naşpa e update-ul, aşa-i ?

Hahaha, am trait s-o aud si pe asta, las-o balta si bucurate de noua ta casa in SF, $m3ch3r3.

Spre fericirea ta, nu mai joc SA:MP de mai bine de jumătate de an.

Da mă... :( de asta au fost 740 pe server aseară şi nu 600 ca înainte... au venit playerii să comenteze cât de naşpa e update-ul, aşa-i ?Spre fericirea ta, nu mai joc SA:MP de mai bine de jumătate de an.

Bun daca nu mai joci de jumatate de an, de ce comentezi?

Incep sa ma obisnuiesc cu, totul chiar daca nu imi place ( Au fost pe server 740 etc, la 19:50 ), Nu am prins casa, Biz si etc. Spre cunoasterea ta nici nu am incercat sa prind daca asta o sa zici

Eu respect munca pentru ca ei si-au pierdut timpul liber pentru noi. Dar cum a spus si Collonelul, acest update era despre SF deschiderea SF. Acum ma simt ca si cum as avea level 1, nu stiu nici o denumire la mafie sau cine cum unde.

Am fost nevoit sa postez imi pare rau deoarece am mai postat odata dar, comentezi prea mult Geoo si tu nici numai joci Sa:Mp.

Sincer, mă aşteptam să rămână aceleaşi mafii, aceleaşi teritorii, aceleaşi culori. Sunt nasoale toate numele clanurilor / mafilor ce o fi, ca să nu mai zic de culori. S-a modificat mult şi e foarte urât acum.

Nu te obliga nimeni sa stai pe server. Pentru cunostinta ta si pentru ca tot asociezi cu realitatea, mafiile adevarate fac 10% "DM" si 90% AFACERI. Mafiile de pe B-Zone ce fac? 99% DM, ca numa' asta stiti sa faceti. De cand s-a bagat sistemul de turfs nu am mai vazut sa dati un ad pentru targ sau sa mai faceti afaceri cu toata familia cum facea zEbY cu Corleone in 2011.

Spui ca gangurile sunt sarace, iar apoi te plangi ca Stracci are HQ in garaj. Unde vrei sa-l aiba? Intr-un hotel?

O sa cer suspend si ban in joc pentru tine.

Frate, a cerut prea mult serverul? DOAR deschiderea San Fierro, nu porcariile pe care le vad pe /turfs si nu mai zic...

Daca nu aveti PURA OMENIRE de a va exprima opinia fara sa va bateti joc de munca cuiva atunci tineti-va opiniile pentru voi, pentru ca nu avem nevoie de ele.

Iar daca mai postati aici in semn de cearta sau pentru a-i instiga pe altii la cearta voi cere sanctiuni drastice pentru voi.

Exprimati-va parerea ca oamenii sau nu o mai faceti.

Bun daca nu mai joci de jumatate de an, de ce comentezi?

Incep sa ma obisnuiesc cu, totul chiar daca nu imi place ( Au fost pe server 740 etc, la 19:50 ), Nu am prins casa, Biz si etc. Spre cunoasterea ta nici nu am incercat sa prind daca asta o sa zici

Eu respect munca pentru ca ei si-au pierdut timpul liber pentru noi. Dar cum a spus si Collonelul, acest update era despre SF deschiderea SF. Acum ma simt ca si cum as avea level 1, nu stiu nici o denumire la mafie sau cine cum unde.

Am fost nevoit sa postez imi pare rau deoarece am mai postat odata dar, comentezi prea mult Geoo si tu nici numai joci Sa:Mp.

Mă bucur că te enervezi, nu... nu mai joc SA:MP dar ştiu mult mai mult RP decât mulţi ca tine şi ştiu cum să mă comport într-o familie sau gang. Sunteţi genul de oameni care nici nu a-ţi încercat şi gata vă plângeţi pe forum. Numai tu nu ştii numele gangurilor ?, tot B-Zone-ul nu ştie deocamdată să le pronunţe corect. Voi staţi şi putreziţi pe server cu Paterno, Stracci etc că serverul se umple de playeri.

Turfurile sunt mult prea mici,astea sunt turfuri de server RP unde membri isi desfasuara warul cu bate de basball nu cu arme.

60 de playeri pe o bucata din turful asta e LMS.

Culorile unor factiuni sunt anapoda.

Era vorba de marea deschidere SF,parerea mea ca celelalte factiuni trebuiau lasate asa.

In loc sa se puna case mai rasfirat sau pus prea aglomerate ..in cateva cartiere prea sunt inghesuite.

HQ-urile unor factiuni lasa de dorit...gen fosta stracci au acum fostul gunshop.

Eu apreciez munca lui master dar parerea mea ca modul trecut era mult mai bine gandit,trebuia deschis decat sf-ul nu umblat si in celelalte orase.

LS-LV erau mult prea bine aranjate cum erau,nu trebuia sa umble in ele...

Si astia care spun @Ai prins ceva-frumos UP NU: NASPA.

Ce era de prins ? mare smecherie sa prinzi o casa in sf,oricum Los Santos ramene baza,eu unul nici nu m-am strofocat sa prind ceva.

In fine,sa spus ca deschide sf si a umblat in tot gamemodul,asta e,Bafta.

Nu te obliga nimeni sa stai pe server. Pentru cunostinta ta si pentru ca tot asociezi cu realitatea, mafiile adevarate fac 10% "DM" si 90% AFACERI. Mafiile de pe B-Zone ce fac? 99% DM, ca numa' asta stiti sa faceti. De cand s-a bagat sistemul de turfs nu am mai vazut sa dati un ad pentru targ sau sa mai faceti afaceri cu toata familia cum facea zEbY cu Corleone in 2011.

Spui ca gangurile sunt sarace, iar apoi te plangi ca Stracci are HQ in garaj. Unde vrei sa-l aiba? Intr-un hotel?

Daca nu aveti PURA OMENIRE de a va exprima opinia fara sa va bateti joc de munca cuiva atunci tineti-va opiniile pentru voi, pentru ca nu avem nevoie de ele.

Iar daca mai postati aici in semn de cearta sau pentru a-i instiga pe altii la cearta voi cere sanctiuni drastice pentru voi.

Exprimati-va parerea ca oamenii sau nu o mai faceti.

Tu n-ai fost de atata timp intr-o mafie si te trezesti sa comentezi ? :| Sa vezi ce frumos era inainte si ce urat e acum ? Nu vorbi daca n-ai trecut prin "experienta" mafiilor pe metoda precedenta.

Nu...am vrut sa se deschisa SF, dar nu ce-a fost acum, sa vina toti fomistii de level 70 sa ia si ei ce apuca. SI 200 de case...prea multe. Putea sa dea cate putin. Si nici numele de mafii nu-mi plac. Ideea era buna, dar...prea mult...prea multe bizuri, prea multe case, prea multi disperati. Abia au cumparat ceva si dau /ad ca vand/schimb.

EDIT: Si da! Sunt unul din aia care n-a prins nimic X(

Voi asteptati SF doar pentru bunuri, nu pentru un joc diferit. Si nu va place ca au fost cateva buguri, la inceput e normal. Una e cand Mastertrap21 verifica el singur buguri, si alta e cand suntem 500 care le intalnim.

Se pare ca m-am exprimat gresit si imi cer scuze. M-au nemultumit doua lucruri:

1) Ca jucatorii care abia au prins biz aveau level mare si vor deja sa le vanda.

2) Am zis ca sunt prea multe case. Am gresit, problema era ca sunt prea inghesuite. Stiti si voi cum sunt in SF(cladirile). Ma asteptam sa fie ceva mai rasfirate...

Si cu numele de mafii...asta e...dar imi va fi dor de cele vechi. Si cum ramane cu toti care au scris la about me cate o poveste frumoasa despre fiecare?

In rest E BINE. Multumim Mastertrap. Pentru micile goluri o fi si vina noastra( a mea nu ) ca te-am grabit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.