Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - Sugestii / Suggestions

Seba97
 Share

Recommended Posts

Numele ofiţerului: GoDLiKe.RK
Rank-ul ofiţerului: 3 ( Sergeant )
Sugestia / Sugestiile: Atat in Ticket List, cat si in Test Log, sa fie schimbata ticket-ul cu "Materiale fara licenta", pentru ca si deoarece nu mi se pare normal la level 4-7 sa fie 100$, iar la 8+ sa fie 50$. I s-a intmplat unui prieten si a fost nedumerit, am zis sa incerc, poate e deja facuta, poate nu.
Alte precizări: Doamne ajuta :)).

Numele ofiţerului: RedGameR
Rank-ul ofiţerului: 1 (Officer)
Sugestia / Sugestiile: Sa se schimbe ora activitatii si sedintei la 14:00 sau 15:00 decizi tu o ora, nu la 20:00 pana la 22:00 pentru ca, dupa cum ai vazut, FOARTE multi se invoiesc, ar fi mai frumos mai devreme, am avea si mai mult timp.
Alte precizări: Doamne ajuta :)).

Numele ofiţerului: RonyRonaldo
Rank-ul ofiţerului: 1
Sugestia / Sugestiile: La raport pentru rank in loc de minim 2 saptamani in departament si minim 3 rapoarte sa fie minim 300 sau 400 puncte la un raport si minim 2 saptamani.
Alte precizări: Ar fii mai bine asa, fiind ca rapoartele se corecteaza cu 2 saptamani in urma si cred ca nu se iau in evidenta rapoartele necorectate pentru rank.

Numele ofiţerului: KWAPT.[CN]
Rank-ul ofiţerului: Detective ( 2 )
Sugestia / Sugestiile: Sa fie facut un topic anume "Aplica in roads/Apply in roads". Cum a vrut stevensen sa vina la roads, el era swat, sa dea testu' practic ca atunci cand dai test logu', acela cu radaru', Blurigard sau rank +5 sau chiar tu sa puteti sustinte testele.
Alte precizări: Sper sa fie o idee buna. Punctajele sa fie acelas ca la test log.

Edited by KWAPT aka skivo

Presupun ca fac aceasta propunere in locul potrivit:

La echipa SWAT, sa se adauge dreptul de a merge dupa no-drept. Doar atat.

Edited by SFPD Officer TacTical

@,Sugestie respinsa.Daca o sa se ia o decizie referitoare la acest lucru am sa va tine la curent.

@,Sugestie acceptata.

The officer name: CannoT
The officer rank: Officer (1)
The suggestion / The suggestions: SWAT ( rank 2 + rank 3 ) Team can arrest wanted 1 + 2 right to surrender + kill robbers and escapers ONLY.
Other specifications: Thank's.

Edited by CannoT

@@CannoT,Suggestion reject.I can't to modify the rules.

Numele ofiţerului: Tuckson
Rank-ul ofiţerului: officer ( 1 )

Sugestia / Sugestiile: La antrenamente, fiecare sa isi aleaga un coleg cu care sa faca duele sau sa fim repartizati cate 2.
Alte precizări: Cred ca este spatiul necesar pentru asa ceva in noua zona de antrenament.

Numele ofiţerului: Tuckson

Rank-ul ofiţerului: officer ( 1 )

Sugestia / Sugestiile: La antrenamente, fiecare sa isi aleaga un coleg cu care sa faca duele sau sa fim repartizati cate 2.

Alte precizări: Cred ca este spatiul necesar pentru asa ceva in noua zona de antrenament.

Propunere deja aplicata. Pe parcursul timpului s-au facut duele 1v1, 2v2, chiar si 4v4. Nu vad ce e nou in aceasta propunere.

Numele ofiţerului: AURelValoare
Rank-ul ofiţerului:2

Sugestia / Sugestiile: Sedinta sa nu mai fie in fiecare duminica. Nu cred ca ai in fiecare saptamana ceva nou de spus. Mai bine facem o sedinta cand chiar este ceva de spus
Alte precizări:Sedinta in fiecare duminica nu este eficienta. Nu mereu e ceva de spus

Numele ofiţerului: AURelValoare

Rank-ul ofiţerului:2

Sugestia / Sugestiile: Sedinta sa nu mai fie in fiecare duminica. Nu cred ca ai in fiecare saptamana ceva nou de spus. Mai bine facem o sedinta cand chiar este ceva de spus

Alte precizări:Sedinta in fiecare duminica nu este eficienta. Nu mereu e ceva de spus

Dupa cum ai vazut, cand nu am ce sa va zic anulez sedinta, si am grija sa va anunt din timp. Deci deja se cam aplica sugestia asta...

Numele ofiţerului: racalu
Rank-ul ofiţerului:1

Sugestia / Sugestiile: De la rang 2+ swat de la o anumita ora sa te poti dupa dupa wanted mai mare de 2 sau chiar no drept... Nu sunt destui de multi membrii rang 4+ PD sau NG rang 2 sau fbi... Ar fii de folos sa se duca si cei de rang 2+
Alte precizări:Sper sa poti sa-i faci aceasta propunere lui Kelton

Numele ofiţerului: L[o]RD

Rank-ul ofiţerului: Officer (1)

Sugestia / Sugestiile: In regulament sa se puna o imagine cu locatiile in care poti pune radar si limita de viteza corespunzatoare. Ar fi un mare ajutor pentru cei incepatori!

Alte precizări: Multumesc de intelegere! :)

Numele ofiţerului: gabryel

Rank-ul ofiţerului: Officer (1)

Sugestia / Sugestiile: Cred ca ar fi bine sa se schimbe ora antrenamentului si sedintei,multi colegi vin acasa tarziu si e greu de intrat seara+ca daca s-ar schimba ora in jur de 14:00-16:00 ar fii on aproape toata factiunea si asta ar fii un beneficiu

Alte precizări: Multumesc de intelegere!

Edited by Gabryel Legend