Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩

Daniel ZEW
 Share

Recommended Posts

Nick: BotysGhytza

Rank: 1

Propunere: Propun ca premiul nostru pentru rapoarte sa fie impartit in 3. Deocamdata bugetul actual este de $35.000, dar daca s-ar face de $50.000 atunci am avea asa:

Locul 1 - $25.000

Locul 2 - $15.000

Locul 3 - $10.000

Eu consider ca ar fi mai bine asa cu 3 locuri premiate.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Pai ajuta.

Propunere 2: Propun ca sedinta sa fie de acum incolo dimineata. Eu cel putin in Taxi LV ma simteam bine ducandu-ma la sedinta de dimineata. Deoarece aveam si accesul asigurat la PC si nu erau nici multe comenzi, pe cand seara la 21:00 nici nu prea pot intra mereu si sunt si multe comenzi pe care le pierdem la raport ...

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Un numar mai mare de comenzi la rapoartele noastre.

Propunere 3: Să nu mai existe regula că dacă ne învoim de la activități la sedință e obligatoriu să venim. Să se facă așa ... :

La 3 cereri de învoire consecutive pentru ședința/activități membrul în cauză va primi un FW. Deci putem să ne învoim la 2 activități și 2 ședințe iar a 3-a oara dacă venim la ambele e totul în regulă.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? E mai ok așa după parerea mea.

Propunere 4: Să se facă un clasament de rapoarte începând cu urmatorul. Așa am vedea și noi cine se bate pentru best și cine nu-și prea dă interesul pentru raport și face doar minimul.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Mai ok așa.

Propunere 5: Sub-liderul să poată avea orice job, indiferent dacă acesta este Ilegal.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? E în favoarea lui.

Propunere 6: Eliminarea topicului Cereri Job. Deoarece acum că ai venit tu DarreN ne-ai mai ajutat puțin cu joburile. Acum rank 1-2 mecanic, rank 3+ orice job legal și in Weekend avem parte de orice job ne dorim.

Cu crezi că va ajuta această propunere facțiunea? Nu văd rostul acelui topic în astfel de situații.

Propunere 7: Să putem sta AFK în taxi fără fare.

Cu ce crezi că va ajuta aceasta propunere facțiunea? Ajută.

Imi plac propunerile tale..ar fi bine daca ar accepta..

Nick: Tessie
Propunere: Propun sa avem voie sa dam (macar) un /enter la P'n'S per comanda fara a mai cere acordul clientului.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: E simplu. In primul rand ar ajuta factiunea prin evitarea sanctiunilor primite din acest motiv. In al doilea rand, ar scurta drumurile ce necesita un repair al taxi-ului. Din ce motiv? Fara a mai cere permisiunea clientului, am repara si continua drumul mult mai rapid decat in cazul in care ne-am opri, am cere voie (tine cont ca aici e vorba de cateva zeci de secunde, poate chiar mai bine in care: scriem cererea si clientul o aproba, sa nu uitam de cazurile in care clientul este AFK). In al treilea rand, nu cred ca exista un client pe acest server atat de absurd incat sa refuze repararea masinii avand in vedere posibilitatea explodarii si astfel neonorarea corespunzatoare a comenzii in cauza. De asemenea, este de mentionat si faptul ca in intervalul in care ii cerem voie, clientul se va putea supara ca ''tragem de timp'', si poate chiar reclama pe acest motiv. Ce rezulta din tot acest ''circ''? -> client nemultumit, taximetrist nemultumit. Regula poate primi si o extindere care sa presupuna repararea taxiului doar in cazul in care PnS-ul este in drumul spre destinatie, si nu este necesara vreo ocolire.Sper sa se observe eficienta acestei reguli si sa se ia masuri macar partiale in ceea ce priveste subiectul.

Edited by Tessie

Nick: BotysGhytza
Rank: Taxi Rookie (2).
Propunere: Membrii de rank 5 să poată face raportul daca își doresc, adică să fie opțional.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Ajută.

Propunere 2: Să putem sta AFK în taxi doar pe G, nu pe F cu/fără [/fare].

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facţiunea?: De multe ori se dă /fvr sau se da respawn automat de la server și este cam aiurea să rămâi fara taxi când revi din AFK.

Propunere 3: Propun ca taximetriștii să poată oferi bani pe parcursul unei comenzi cu un client, doar pe parcurs nu și la final. Am avut și eu unele cazuri în care clienții îmi spuneau ca au x $$ și că nu le ajung până la destinație. Sunt conștient că sunt foarte puține cazuri de acest fel dar nu ar strica această regulă.

Propunere 4: Duminică să avem voie orice job, nu doar cel legal. E mult mai bine aşa, deoarece poate unii îşi doresc să facă skill la un job ilegal şi nu au cum deoarece nu avem voie.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facţiunea?: Ajută.

Propunere 5: Pentru sancțiuni de mute minore/grave să se acorde un AV/FW, fiecare în funcție de caz.

Propunere 6: Adăugarea unui Best pentru Taximetristul zilei sau a Weekend-ului în care se pot face comenzi de Sâmbătă de la 00:01 până Duminică la 20:00.

Propunere 7: Eliminarea unuia dintre aceste 2 topicuri: " San Fierro Taxi - Evidența amenzilor / Fines evidence sau San Fierro Taxi - Amenzi / Tickets ", sunt 2 topicuri pentru amenzi iar unul dintre ele chiar nu își are rostul.

Propunere 8: Eliminarea topicului " San Fierro Taxi - Taximetristul Weekend-ului / Cabbie of the Week " deoarece este un topic inutil din moment ce avem deja un best pentru cel mai bun raport.

Nick:ChicagoMadeePUNK
Rank:2
Propunere:
Avem 10 taxiuri de tip premier, ideea mea ar fi ca 2 dintre ele sa fie scoase si sa fie bagate cate inca un Cabbie si inca un Sultan.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Parerea mea ca e bataie destul de mare pe Cabbie si pe Sultan, si ar fi bine sa fie macar 3 din fiecare.

Nick: FabiaN.
Rank: 1.
Propunere: Propun ca taximetristul cu cele mai multe comenzi intr-o luna (sau cu cele mai multe comenzi din ultima saptamana a lunii) sa aleaga la sfarsitul lunii respective o noua culoare pentru luna urmatoare (diferita de cea de luna trecuta).

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Taximetristii vor depune mai mult efort sa faca cat mai multe comenzi, pentru ca ar avea ocazia sa ia o decizie dupa parerea mea importanta in factiune.

@,

Nick: Sinboy
Propunere: Adaugarea unui site nou pentru postarea rapoartelor, photobucket.com

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Este foarte usor de folosit si foarte usor de verificat. Ajuta atat membrii cat si persoana responsabila cu corectarea rapoartelor.

Nick: gty12

Rank: 3

Propunere: Propun ca membrii cu rank 3 sa aiba voie sa detina jobul de detectiv.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Cred ca ajuta, daca iti explodeaza masina ii dai /find.

Nick: Sinboy
Propunere: Adaugarea unui site nou pentru postarea rapoartelor, photobucket.com & postimage.org

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Este foarte usor de folosit si foarte usor de verificat. Ajuta atat membrii cat si persoana responsabila cu corectarea rapoartelor.

Nick:Derek666.
Rank:1
Propunere:1)
Sa trecem la un raport automatizat(RPG) o sa ne fie mult mai usor.

2) Sa avem o sedinta saptamanala de ex:Duminica la ora 20:00 sa inceapa... o sa ne fie mai usor sa lamurim lucruri si este si o zi lejera pentru toti.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Ar fi mai lejer pentru toti, si ar ajuta cu mult buna starea factiuni

Nick:Derek666.

Rank:1

Propunere:1)Sa trecem la un raport automatizat(RPG) o sa ne fie mult mai usor.

2) Sa avem o sedinta saptamanala de ex:Duminica la ora 20:00 sa inceapa... o sa ne fie mai usor sa lamurim lucruri si este si o zi lejera pentru toti.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?:Ar fi mai lejer pentru toti, si ar ajuta cu mult buna starea factiuni

Propuneri respinse.

Nick:Gty12

Rank: 5

Propunere: Propun sa se poate face si aici in Taxi. In ce consta acest raport dublu? Este simplu. La rank 1 de exemplu iti trebuie 50 comenzi, daca faci peste 100 de comenzi ai raport dublu (numarul de comenzi poate fi modificat, este doar un exemplu). Esti la primul raport postat si il postezi cu numarul 1, data viitoare daca ai facut raport dublu il postezi cu numarul 3, nu cu numarul 2. Si in functie de numarul raportului se da rank up .

Cu ce crezi ca ajuta factiunea?: Ar fi mai usor de vazut un membru daca este activ sau nu

Nick:Gty12

Rank: 5

Propunere: Propun sa se poate face si aici in Taxi. In ce consta acest raport dublu? Este simplu. La rank 1 de exemplu iti trebuie 50 comenzi, daca faci peste 100 de comenzi ai raport dublu (numarul de comenzi poate fi modificat, este doar un exemplu). Esti la primul raport postat si il postezi cu numarul 1, data viitoare daca ai facut raport dublu il postezi cu numarul 3, nu cu numarul 2. Si in functie de numarul raportului se da rank up .

Cu ce crezi ca ajuta factiunea?: Ar fi mai usor de vazut un membru daca este activ sau nu

Propunere respinsa

Nick: zJay

Rank: 2

Propunere: Propun sa se scoata regula "Daca primiti mute/ajail de la admini primiti FW".

Alte p recizari: De ce primim FW daca am gresit fata de server? Nu este chiar OK. Daca reclami un jucator Si al admini si la Lider, va spunde "Nu poti sa-l reclami la ambele" sau "Reclama-l la lider".

E absurda aceasta regula.

Nick: zJay

Rank: 2

Propunere: Propun sa se scoata regula "Daca primiti mute/ajail de la admini primiti FW".

Alte p recizari: De ce primim FW daca am gresit fata de server? Nu este chiar OK. Daca reclami un jucator Si al admini si la Lider, va spunde "Nu poti sa-l reclami la ambele" sau "Reclama-l la lider".

E absurda aceasta regula.

Sugestie respinsa

Nick: macabru
Rank: Cabbie (3)
Propunere: Propun desemnarea unui membru special, de rank 3/4+ al carei sarcina sa fie postarea saptamanala ( duminica la 20:00, in jurul orei ) in topicul "Culoarea saptamanii" a unui strawpoll de exemplu acesta ( http://strawpoll.me/4039023) in care membrii sa voteze o culoarea, iar duminica la orele 22- 23:00 sau in prima zi a saptamanii poll'ul sa ia sfarsit iar culoarea cu cele mai multe voturi sa fie aleasa.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai diversificam si noi culorile, nu doar galben si alb, iar desemnarea unui rank special ( serios ) face modul de culoarea mai eficient, culoarea va fi aleasa in fiecare saptamana, nu s-ar mai sarii peste unele saptamani cand liderul nu are timp sa aleaga culoarea.

Nick: macabru

Rank: Cabbie (3)

Propunere: Propun desemnarea unui membru special, de rank 3/4+ al carei sarcina sa fie postarea saptamanala ( duminica la 20:00, in jurul orei ) in topicul "Culoarea saptamanii" a unui strawpoll de exemplu acesta ( http://strawpoll.me/4039023) in care membrii sa voteze o culoarea, iar duminica la orele 22- 23:00 sau in prima zi a saptamanii poll'ul sa ia sfarsit iar culoarea cu cele mai multe voturi sa fie aleasa.

Cu ce crezi că va ajuta această propunere facțiunea?: Mai diversificam si noi culorile, nu doar galben si alb, iar desemnarea unui rank special ( serios ) face modul de culoarea mai eficient, culoarea va fi aleasa in fiecare saptamana, nu s-ar mai sarii peste unele saptamani cand liderul nu are timp sa aleaga culoarea.

Bla , bla liderul nu are timp :)) . Macabru culoarea saptamanii o alege cel care ia bestul sau un rank 5+ ( in general Relaxx).

Nick: [uS]SilviuM

Rank: 1 - Trainee

Propunere: Propun sa redeschizi acest topic ZZZ

Alte precizari: M-am uitat atent la continut si la frecventa postarilor, nu se facea spam si nu se postau tampenii. Este un topic care ne aduce un zambet pe buze, merita sa fie deschis si sa prospere :) .

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Sugestii / Suggestions📩