stinky Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Titlul clipului: Spitfire Gen: Editano. Durata: 0:17. Data lansarii: 5.4.2013 Scurta prezentare: Edit. Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=1-rfoR98YHU Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 E foarte scurt, ai editat bine, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 E dragut dar parca se termina prea brusc. Felicitari oricum ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 (edited) +1 +1 +1 fara nr. Cand am vazut titlul ma asteptam sa vad un Spitfire al RAF din WW2, dar complet dezamagit ... si nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie asta.... Trebuie dispretuita tot ce inseamna atitudine atenuata, aspecte minore de viata, tot ce se refugiaza intr-o fada rationalitate pentru a masca un deficit vital si a acoperii orice rabufnire imperialista, prin urmare eu sunt porumbel. Si asta ar trebuii sa fie edit facut pe un drift in samp, o zi buna. Aici sa stii ca daca vezi numele meu eu postez exclusiv numai edituri sau filme in SA:MP. Inteleg, dar asta nu poate fi numit film... Si Rustler-ul (P-51 Mustang in RL) seamana cu un Spitfire si cred ca intelegi unde bat. Long live Satana Cartoons! Edited April 5, 2013 by Evghin Apollo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinky Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 +1 +1 +1 fara nr. Cand am vazut titlul ma asteptam sa vad un Spitfire al RAF din WW2, dar complet dezamagit ... si nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie asta.... Trebuie dispretuita tot ce inseamna atitudine atenuata, aspecte minore de viata, tot ce se refugiaza intr-o fada rationalitate pentru a masca un deficit vital si a acoperii orice rabufnire imperialista, prin urmare eu sunt porumbel. Si asta ar trebuii sa fie edit facut pe un drift in samp, o zi buna. Aici sa stii ca daca vezi numele meu eu postez exclusiv numai edituri sau filme in SA:MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaser Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Respecta modelul de postare (titlul). Video-ul este bun,felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Ai editat bine insa se termina pre brusc.Apropo, ai uitat sa pui reclama B-zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 E frumoasa prezentarea ,dar cam scurt.. si macar sa pui si tu acolo la descriere b-zone.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhixY Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 E ceva.. Felicitari pentru efortul de pus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schnecker Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Felicitări pentru creație. La mai multe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNceD Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Am vazut multe edit-uri de acest gen, dar al tau mi se pare mai slabut decat celelalte! Oricum felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Acest videoclip nu respectă modelul de titlu. In acelaşi timp, nu face trimitere catre comunitatea B-Zone, astfel acest video nu poate intra in votarea pentru COTM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut1213 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Prea scurt editat bine facut bine dar e prea scurt daca le faci cam de 2-3 minute o sa fie mult mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts