Jump to content

SPITFIRE

stinky
 Share

Recommended Posts

+1 +1 +1 fara nr.

Cand am vazut titlul ma asteptam sa vad un Spitfire al RAF din WW2, dar complet dezamagit :(... si nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie asta....

Trebuie dispretuita tot ce inseamna atitudine atenuata, aspecte minore de viata, tot ce se refugiaza intr-o fada rationalitate pentru a masca un deficit vital si a acoperii orice rabufnire imperialista, prin urmare eu sunt porumbel.

Si asta ar trebuii sa fie edit facut pe un drift in samp, o zi buna.

Aici sa stii ca daca vezi numele meu eu postez exclusiv numai edituri sau filme in SA:MP.

Inteleg, dar asta nu poate fi numit film...

Si Rustler-ul (P-51 Mustang in RL) seamana cu un Spitfire si cred ca intelegi unde bat.

Long live Satana Cartoons!

Edited by Evghin Apollo

+1 +1 +1 fara nr.

Cand am vazut titlul ma asteptam sa vad un Spitfire al RAF din WW2, dar complet dezamagit :(... si nici nu imi dau seama ce ar trebui sa fie asta....

Trebuie dispretuita tot ce inseamna atitudine atenuata, aspecte minore de viata, tot ce se refugiaza intr-o fada rationalitate pentru a masca un deficit vital si a acoperii orice rabufnire imperialista, prin urmare eu sunt porumbel.

Si asta ar trebuii sa fie edit facut pe un drift in samp, o zi buna.

Aici sa stii ca daca vezi numele meu eu postez exclusiv numai edituri sau filme in SA:MP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.